Kleopatra Micador Obrázek0
Kleopatra Micador Obrázek1
Kleopatra Micador Obrázek2
Kleopatra Micador Obrázek3
Kleopatra Micador Obrázek4
Kleopatra Micador Obrázek5

Kleopatra Micador

Turecko - Turecká riviéra - Alanya
Pobytový
V/blízko centra
Komorní, malý
Bazén se sladkou vodou
Wi-Fi
Wellness
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Výborná poloha, cca 500 m od centra Alanye. Vedle hotelu Kleopatra Micador se nachází četné kavárny, obchody, bary, restaurace a směnárna. Letiště v Antalyi je vzdáleno cca 125 km.

 

Pláž

Slavná Kleopatřina pláž se nachází cca 350 m od hotelu Kleopatra Micador. Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek (cca 9 EUR/den/set, při rezervaci na recepci cca 6,5 EUR/den/set).

K dispozici pro hosty

Recepce 24h, 2 výtahy, lobby, úschovna zavazadel, trezor na recepci (za příplatek 2,5 EUR/den), hlavní restaurace, bar, plážový bar (konzumace za poplatek). Navíc: malý bazén s oddělenou částí pro děti, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (zdarma). Hotel neposkytuje plážové osušky.

Ubytování

85 elegantně zařízených pokojů (o rozloze cca 20-25 m2) pro max. 2 dospělé osoby a osoby na přistýlce (možnost přistýlky v podobě normální postele). Pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprcha, vysoušeč vlasů), individuálně nastavitelnou klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem (za poplatek cca 2,5 EUR/den), mini ledničkou (voda v den příjezdu), zařízeným balkonem. Možnost přidání dětské postýlky pro dítě do 2 let - zdarma (k potvrzení přímo na místě).

.

Internet

V areálu hotelu Wi-Fi připojení k internetu - za poplatek (cca 1 EUR/hod., cca 3 EUR/den, cca 15 EUR/týden), na pláži Wi-Fi připojení k internetu - zdarma po zakoupení lehátek v hotelu.

Catering

All Inclusive: snídaně (8:00-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci, káva, čaj (16:00-17:00), nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (10:00-22:00). Navíc za poplatek: čerstvě vymačkané džusy, dovážený alkohol, nápoje podávané v hodinách od 23:00-10:00, turecká káva.

Sportovní a animační program

Hotel Kleopatra Micador neorganizuje animace. Za poplatek: wellness centrum, plážový servis (lehátka a slunečníky), plážový bar, vodní sporty na pláži.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Největší výhodou hotelu Kleopatra Micador je jeho skvělá poloha v srdci rušné Alanye. Blízkost všech možných druhů zábavy, jako jsou bary, restaurace, obchody a krásná Kleopatřina pláž, která je dostupná v docházkové vzdálenosti. Ideální nabídka pro ty, kteří chtějí zažít během dovolené opravdové turecké dobrodružství. Další výhodou hotelu jsou elegantní pokoje.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč