Rixos Downtown Antalya Obrázek0
Rixos Downtown Antalya Obrázek1
Rixos Downtown Antalya Obrázek2
Rixos Downtown Antalya Obrázek3
Rixos Downtown Antalya Obrázek4
Rixos Downtown Antalya Obrázek5
Rixos Downtown Antalya Obrázek6
Rixos Downtown Antalya Obrázek7
Rixos Downtown Antalya Obrázek8
Rixos Downtown Antalya Obrázek9
Rixos Downtown Antalya Obrázek10
Rixos Downtown Antalya Obrázek11
Rixos Downtown Antalya Obrázek12
Rixos Downtown Antalya Obrázek13
Rixos Downtown Antalya Obrázek14

Rixos Downtown Antalya

Turecko - Turecká riviéra - Antalya
Pobytový
Rodinný
S výhledem na moře
Rodinný pokoj
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Bazén se sladkou vodou
Exkluzivní, 5*

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel je součástí hotelového řetězce Rixos. Nachází se ve známém turistickém městě Antalya a zároveň je obklopen zelení a rozsáhlou vegetací. Hotel nabízí výhled na pohoří Taurus i Středozemní moře. Nachází se asi 18 km od letiště v Antalyi, asi 1 km od centra Antalye a asi 45 km od zábavního parku Země legend.

Pláž

Přibližně 300 m od široké písečné pláže Aruna. Ručníky, lehátka a slunečníky jsou k dispozici bez příplatku. Pavilony za příplatek s předchozí rezervací.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 výtahy, hlavní restaurace Panoramic Restaurant, 2 restaurace a'la carte (bez příplatku při pobytu nad 4 dny): Terrace Meat (od 19:00-22:00), Turunç Mediterranean Dining Venue (specializuje se na veganskou a vegetariánskou kuchyni, od 19:00-22:00) a Sense A La Carte (specializuje se na pokrmy z mořských plodů, od 19:00-22:00), 6 barů: bar v lobby (od 9:00-0:00), 24hodinový lounge bar, plážový bar Aruna (od 8:00-20:00), bar u bazénu Chill & (od 9:00-0:00), bar Turunç (od 19:00-0:00), bar Tropic (od 10:00-0:00), bar Vitamin (od 8:00-20:00). Hostům je k dispozici: venkovní bazén a dětský bazén. Lehátka, slunečníky a osušky k dispozici bez příplatku. Parkoviště. Za příplatek: lékařské služby, poštovní služby, prádelna, hlídání dětí, fotograf, obchody, pokojová služba.

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Všechny služby Incusive: snídaně (6:30-10:30), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:45-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci Panoramic Restaurant. Občerstvení k dispozici 24 hodin denně v Lobby Lounge, občerstvení na pláži (8:00-20:00), občerstvení v Tropic Baru (12:00-17:00). Během snídaně jsou k dispozici ovocné šťávy, káva a čaj. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje a vybrané importované nápoje k dispozici 24 hodin v baru Lobby Lounge, v ostatních barech během otevírací doby.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí venkovní aktivity, řadu zábavních programů, akcí a večírků. Hostům jsou k dispozici: živá hudební vystoupení, vystoupení DJ, klavírní recitál, cyklistické výlety, posilovna, šipky, boccia, fotbal, volejbal, basketbal, ranní gymnastika, vodní gymnastika, crossfit, jóga, pilates a tabata. Tenisový kurt je k dispozici bez poplatku do 17 hodin (vybavení a osvětlení kurtu za poplatek). V hotelu se nachází lázeňské centrum a zahrnuje: turecké lázně, turecké lázně pro dámy, relaxační zónu, parní lázeň, saunu. Za poplatek: masáže, kosmetické procedury, individuální lekce v posilovně, zdravotní centrum a půjčovna skútrů. Speciálně pro hosty s All Inclusive hotel zajistil bezplatnou kyvadlovou dopravu do zábavního parku Land of Legends. Pro děti ve věku 4-12 let: miniklub Rixy (10:00-22:00) s mnoha aktivitami během dne, dětské hřiště.

Webové stránky

www.rixos.com

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Exkluzivní hotel pro náročné, který splňuje nadměrná očekávání. Nádherné interiéry se snoubí s neuvěřitelným výhledem ven. Fantastická nabídka All Inclusive poskytne úžasný zážitek a rozmanitost kuchyně uspokojí. Vřele doporučujeme těm, kteří chtějí strávit dovolenou v netradiční destinaci, která poskytuje řadu zábavy a vybavení.

Umiestnenie

Hotel je součástí hotelové sítě Rixos. Nachází se ve známém turistickém městě Antalya a zároveň je obklopený zelenou, rozsáhlou vegetací. Z hotelu sa naskytá výhľad na pohorie Taurus aj na Stredozemné more. Nachádza sa približne 18 km od letiska Antalya, asi 1 km od centra Antalye a približne 45 km od zábavného parku Krajina legiend.

.
Webová lokalita

www.rixos.com

Stravovanie

Všetko Incusive: raňajky (6:30-10:30), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:45-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci Panoramic Restaurant. Občerstvenie dostupné 24 hodin denně v Lobby Lounge, občerstvenie na pláži (8:00-20:00), občerstvenie v Tropic bare (12:00-17:00). Počas raňajok sú k dispozícii ovocné šťávy, káva a čaj. Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje a vybrané importované nápoje k dispozici 24 hodin v bare Lobby Lounge, v ostatných baroch počas otváracích hodín.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Exkluzívny hotel pre náročných, ktorý spĺňa prehnané očakávania. Nádherné interiéry sa snúbia s neuveriteľným výhľadom zvonku. Fantastická ponuka All Inclusive poskytuje úžasný zážitek a rozmanitost kuchyně uspokojí. Vrelo odporúčame tým, ktorí chcú stráviť dovolenku v netradičnej destinácii, ktorá poskytuje množstvo zábavy a vybavenia.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč