Sherwood Dreams Resort Obrázek0
Sherwood Dreams Resort Obrázek1
Sherwood Dreams Resort Obrázek2
Sherwood Dreams Resort Obrázek3
Sherwood Dreams Resort Obrázek4
Sherwood Dreams Resort Obrázek5
Sherwood Dreams Resort Obrázek6
Sherwood Dreams Resort Obrázek7
Sherwood Dreams Resort Obrázek8
Sherwood Dreams Resort Obrázek9
Sherwood Dreams Resort Obrázek10
Sherwood Dreams Resort Obrázek11
Sherwood Dreams Resort Obrázek12
Sherwood Dreams Resort Obrázek13
Sherwood Dreams Resort Obrázek14
Sherwood Dreams Resort Obrázek15
Sherwood Dreams Resort Obrázek16
Sherwood Dreams Resort Obrázek17
Sherwood Dreams Resort Obrázek18
Sherwood Dreams Resort Obrázek19
Sherwood Dreams Resort Obrázek20
Sherwood Dreams Resort Obrázek21
Sherwood Dreams Resort Obrázek22
Sherwood Dreams Resort Obrázek23
Sherwood Dreams Resort Obrázek24
Sherwood Dreams Resort Obrázek25
Sherwood Dreams Resort Obrázek26
Sherwood Dreams Resort Obrázek27

Sherwood Dreams Resort

Turecko - Turecká riviéra - Bogazkent
Pobytový
Rodinný
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Tenisový kurt
Wellness
Exkluzivní, 5*
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Elegantní hotel se nachází v městečku Serik nedaleko známého letoviska Belek. Je obklopen exotickou vegetací a nachází se na pobřeží moře. Nachází se asi 40 km od letiště v Antalyi, asi 1 km do centra Bogazkentu, asi 9 km do centra Seriku a asi 5 km do centra Beleku. Přibližně 100 m od nejbližší autobusové zastávky. Nejbližší historické památky: Perge, Aspendos, Apollónův chrám v Side, kaňon Koprulu, Kaleici.

.
Pláž

Přímo před hotelem se nachází soukromá, dlouhá, písčito-oblázková pláž na pobřeží Středozemního moře. Lehátka, slunečníky, sprcha a osušky jsou k dispozici bez příplatku. V závislosti na povětrnostních podmínkách je od 1. května k dispozici také molo.

K dispozici pro hosty

Recepce, hlavní restaurace Marca, 3 restaurace a'la carte: Safran, Pomodoro, Marine (jednou týdně v jedné restauraci bez příplatku, nutná rezervace, otevřeno 19:00-21:00), snack restaurace Splash, Sherfood Streetfood a cukrárna. 4 bary: lobby bar Carisma , bar Wave, bar Sense a bar Lemon Flower. K dispozici je také kavárna Bridge. Bazén pro dospělé, dětský bazén, 2 bazény se skluzavkami (4 skluzavky pro dospělé, 3 pro děti) k dispozici hostům. Lehátka, sprchy a osušky k dispozici bez příplatku. Oddělená dětská vodní část a část s vířivkou v budově. Za příplatek: služby prádelny a hlídání dětí.

Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Ultra All Inclusive: v hlavní restauraci snídaně (7:00-11:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:00) a noční občerstvení (23:00-0:00). Občerstvení v restauraci Splash (12:00-16:00). Občerstvení a rychlé občerstvení v restauraci Street Sherfood (12:00-16:00). Cukrárna Gilbert (11:00-18:00) s výběrem sladkostí. Káva, čaj a nápoje k dispozici v kavárně Bridge (10:00-18:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici v lobby baru Carisma (7:00-23:30) a dalších barech ve vybraných časech. Některé dovážené nápoje, energetické nápoje a čerstvě vymačkané džusy za příplatek. Vybrané čerstvě vymačkané džusy u snídaně bez příplatku.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí každodenní aktivity a večerní představení. Mezi aktivity, které jsou hostům k dispozici, patří ranní gymnastika, vodní gymnastika, step aerobik, vodní hry, stolní tenis, šipky, basketbal, plážový volejbal, boccia, živá hudba, animace, turecké lázně, sauna nebo fitness centrum. Objekt nabízí také tenisový kurt a tenisové vybavení (osvětlení kurtu za poplatek). Kromě toho jsou za příplatek k dispozici služby vodních sportů, kulečník, bowling, herní centrum, lázeňské centrum. Nabídka pro děti: miniklub (4-12 let), minidiskotéka, dětský bufet v hlavní restauraci, dětské hřiště v zahradě, lunapark.

.
Webové stránky

www.sherwoodhotels.com.tr

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel je chválen pro svou polohu. Blízký přístup k mnoha okolním městům a zajímavostem, přesto se nachází v atmosférickém, klidném městečku. Nachází se na pobřeží se zajímavou nabídkou služeb. Tato poloha vám zajistí pohodové a krásné chvíle během vašeho výletu. Rozhodně doporučujeme těm, kteří se chtějí vrátit s množstvím vzpomínek na nezapomenutelnou dovolenou.

.
Umiestnenie

Elegantní hotel se nachází v malém městečku Serik v blízkosti známého letoviska Belek. Je obklopený exotickou vegetáciou a nachází se na pobřeží moře. Nachádza sa asi 40 km od letiska v Antalyi, asi 1 km od centra Bogazkentu, asi 9 km od centra Seriku a asi 5 km od centra Beleku. Približne 100 m od najbližšej autobusovej zastávky. Nejbližší historické památky: Perge, Aspendos, Apolónov chrám v Side, kaňon Koprulu, Kaleici.

.
Webová lokalita

www.sherwoodhotels.com.tr

Stravovanie

Ultra All Inclusive: v hlavní restauraácii raňajky (7:00-11:00), obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-21:00) a nočné občerstvenie (23:00-0:00). Občerstvenie v restauraácii Splash (12:00-16:00). Občerstvenie a rýchle občerstvenie v reštaurácii Street Sherfood (12:00-16:00). Cukráreň Gilbert (11:00-18:00) s výberom sladkostí. Káva, čaj a nápoje jsou k dispozici v kaviarni Bridge (10:00-18:00). Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici v lobby bare Carisma (7:00-23:30) a v dalších baroch vo vybraných časoch. Niektoré dovážané nápoje, energetické nápoje a čerstvo vylisované šťavy za príplatok. Vybrané čerstvo vylisované šťavy pri raňajkách bez príplatku.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Hotel je chválený pro svou polohu. Blízky prístup k mnohým okolitým mestám a atrakcím, ale zároveň se nachází v atmosférickom, pokojnom meste. Nachádza sa na pobreží so zaujímavou ponukou zariadení. Tato poloha vám zajistí pohodové a nádherné chvíle během vašeho výletu. Rozhodne odporúčame pre tých, ktorí sa chcú vrátiť s množstvom spomienok na nezabudnuteľnú dovolenku.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč