Greenwood Suites Resort Obrázek0
Greenwood Suites Resort Obrázek1
Greenwood Suites Resort Obrázek2
Greenwood Suites Resort Obrázek3
Greenwood Suites Resort Obrázek4
Greenwood Suites Resort Obrázek5
Greenwood Suites Resort Obrázek6
Greenwood Suites Resort Obrázek7
Greenwood Suites Resort Obrázek8
Greenwood Suites Resort Obrázek9
Greenwood Suites Resort Obrázek10
Greenwood Suites Resort Obrázek11
Greenwood Suites Resort Obrázek12
Greenwood Suites Resort Obrázek13
Greenwood Suites Resort Obrázek14
Greenwood Suites Resort Obrázek15
Greenwood Suites Resort Obrázek16
Greenwood Suites Resort Obrázek17
Greenwood Suites Resort Obrázek18
Greenwood Suites Resort Obrázek19
Greenwood Suites Resort Obrázek20
Greenwood Suites Resort Obrázek21
Greenwood Suites Resort Obrázek22
Greenwood Suites Resort Obrázek23
Greenwood Suites Resort Obrázek24
Greenwood Suites Resort Obrázek25
Greenwood Suites Resort Obrázek26
Greenwood Suites Resort Obrázek27

Greenwood Suites Resort

Turecko - Lara
Pobytový
Rodinný
Wi-Fi
Posilovna
Exkluzivní, 5*
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Komplex budov, který tvoří hotel, byl otevřen v roce 2019 a nachází se v obci Lara. Nachází se asi 11 km od letiště v Antalyi, asi 13 km od centra města Antalya a asi 100 m od nejbližší autobusové zastávky.

Pláž

Písečná pláž je vzdálená přibližně 750 m. Lehátka, ručníky, sprcha, WC jsou k dispozici bez příplatku.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, hlavní restaurace Loxley, 2 restaurace a'la carte: Sapore a Safran (k dispozici za příplatek, nutná rezervace, otevřeno 3 dny v týdnu od 18:30 do 20:45), snack restaurace Splash a Wave, cukrárna. 4 bary: lobby bar Chill, bar Spalsh, bar Wave a bar Gilbert. K dispozici jsou 4 bazény a dětský bazén, aquapark s 8 skluzavkami pro dospělé a 2 skluzavkami pro děti, vodní věž pro děti. Další dětský bazén je k dispozici uvnitř budovy. Lehátka a ručníky jsou k dispozici bez příplatku. Hlídání dětí a dětský balíček (ohřívač, elektronická chůva, sterilizátor) jsou k dispozici za příplatek po předchozí rezervaci.

.
Internet

V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

All Inclusive: v hlavní restauraci snídaně (7:00-10:30), oběd (12:30-14:00) a večeře (18:30-20:45) a noční občerstvení (23:00-23:45). Občerstvení, jako je zmrzlina a turecké palačinky, je k dispozici ve vybraných časech v restauracích Wave a Spalsh. Cukrárna Gilbert (14:00-18:00) s výběrem sladkostí. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozici v lobby baru Chill (10:00-23:00) a dalších barech ve vybraných časech. Za dovozové nápoje, energetické nápoje a čerstvě vymačkané džusy se platí příplatek. Mezi 00:00-7:00 se za alkoholické a nealkoholické nápoje a jídlo platí extra.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí denní i večerní zábavu, a to i pro děti. Hostům je k dispozici mimo jiné gymnastika, vodní gymnastika, step aerobik, vodní hry, stolní tenis, šipky, basketbal, boccia, animace, turecké lázně, sauna a fitness centrum. Kromě toho jsou za příplatek k dispozici vodní sporty, centrum krásy, masáže, peelingy. Nabídka pro děti: miniklub (4-12 let), mini diskotéka, dětský bufet v hlavní restauraci, živá představení.

Webové stránky

www.sherwoodhotels.com.tr

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Nově zřízený moderní hotel s vynikajícími službami. Je zařízen v krásném moderním stylu a vybízí k dlouhodobému pobytu každého, kdo chce strávit dovolenou na exkluzivním místě s vkusem. Vynikající nabídka aktivit v hotelu zpestří každý výlet. Doporučujeme pro milovníky vzrušení a bezstarostné cestovatele.

.
Umiestnenie

Komplex budov, které tvoří hotel, byl otevřený v roce 2019 a nachází se v obci Lara. Nachádza sa približne 11 km od letiska v Antalyi, približne 13 km od centra mesta Antalya a približne 100 m od najbližšej autobusovej zastávky.

Webová lokalita

www.sherwoodhotels.com.tr

Stravovanie

All Inclusive: v hlavní restauraácii raňajky (7:00-10:30), obed (12:30-14:00) a večera (18:30-20:45) a nočné občerstvenie (23:00-23:45). Občerstvenie ako zmrzlina a turecké palacinky k dispozici vo vybraných časech v restauraáciách Wave a Spalsh. Cukráreň Gilbert (14:00-18:00) s výberom sladkostí. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje dostupné v lobby bare Chill (10:00-23:00) a v dalších baroch vo vybraných časoch. Importované nápoje, energetické nápoje a čerstvo vylisované šťávy sa platia extra. V čase 00:00-7:00 sa alkoholické a nealkoholické nápoje a jedlo platia navyše.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Novo zriadený moderný hotel s vynikajúcimi službami. Je zariadený v krásnom, modernom štýle a nabáda k dlouhodobému pobytu každého, kdo chce strávit dovolenou na exkluzívnom mieste s vkusom. Vynikajúca ponuka aktivít v hoteli spestrí každý výlet. Odporúčame pre milovníkov vzrušenia a bezstarostných cestovateľov.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč