Swandor Hotels and Resort Obrázek0
Swandor Hotels and Resort Obrázek1
Swandor Hotels and Resort Obrázek2
Swandor Hotels and Resort Obrázek3
Swandor Hotels and Resort Obrázek4
Swandor Hotels and Resort Obrázek5
Swandor Hotels and Resort Obrázek6
Swandor Hotels and Resort Obrázek7
Swandor Hotels and Resort Obrázek8
Swandor Hotels and Resort Obrázek9
Swandor Hotels and Resort Obrázek10
Swandor Hotels and Resort Obrázek11
Swandor Hotels and Resort Obrázek12
Swandor Hotels and Resort Obrázek13
Swandor Hotels and Resort Obrázek14
Swandor Hotels and Resort Obrázek15
Swandor Hotels and Resort Obrázek16

Swandor Hotels and Resort

Turecko
Pobytový
Rodinný
Mezinárodní animace
Pláž do 100 m
Rodinný pokoj
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Wellness
Blízko letiště, krátký transfer
Bazén se sladkou vodou
Exkluzivní, 5*

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Luxusní hotel inspirovaný palácem Grand Topkapi v Istanbulu. Hotel se nachází v Laře, v hotelové čtvrti Kundu. Do centra města je to cca 8 km, na letiště v Antalyi cca 16 km.

.
Pláž

Písečná a oblázková soukromá pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma. Hostům jsou k dispozici dvě upravená mola.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, výtahy, hlavní restaurace, 2 restaurace ala carte (za poplatek, nutná rezervace), 11 barů rozmístěných po celém hotelu, velký bazén nepravidelného tvaru, aquapark (8 skluzavek), dětské brouzdaliště. Za poplatek: lázeňské centrum, fotograf, kadeřník, pavilony na pláži.

Internet

V areálu hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi. Vysokorychlostní internet za příplatek.

.
Catering

Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:00-21:00) v hlavní restauraci formou bufetu, noční jídla (21:00-07:00). Během dne navíc široký výběr občerstvení podávaného v prostorách hotelu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje ve vybraných barech 24 h. Za příplatek: některé dovážené nápoje.

.
Sportovní a animační program

V hotelu probíhá rozsáhlý animační program. Aktivity během dne u bazénů. Dále stolní tenis, aerobik, posilovna, minifotbal, stolní tenis, tenisový kurt (za poplatek). Za příplatek: lázeňské centrum, vířivka, masáže, bowling, kulečník, vodní sporty. Pro děti: miniklub a dětské hřiště.

.
Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Velmi elegantní hotel, který zaujme svou neobvyklou architekturou. Prostorné, příjemně zařízené pokoje uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a bazénová část a zajímavé animace vás nenechají vydechnout. Hotel je oceňován pro svou úžasnou prázdninovou atmosféru. Výhodou je také krátký transfer z letiště.

Umiestnenie

Luxusní hotel inspirovaný palácem Grand Topkapi v Istanbulu. Hotel se nachází ve městě Lara, v hotelové čtvrti Kundu. Do centra města je to přibližně 8 km, na letisko v Antalyi přibližně 16 km.

.
Webová lokalita Stravovanie

Ultra All Inclusive: raňajky (07:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), obed (12:30-14:30), večera (19:00-21:00) v hlavní restauraácii formou buetu, nočné stravovanie (21:00-07:00). Kromě toho během dne široký výběr občerstvení podávaného v prostorách hotelu. Městské alkoholické a nealkoholické nápoje ve vybraných barech 24 hod. Za příplatek: některé importované nápoje.

.
Miestna kategória

*****

Podľa nášho názoru

Velmi elegantní hotel, který zaujme svou neobvyklou architektúrou. Priestranné, príjemne zariadené izby uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov a bazénová časť a zaujímavé animácie vás nenechajú unaviť. Hotel je oceňovaný pre svoju úžasnú dovolenkovú atmosféru. Krátky transfer z letiska je další výhodou.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč