Paradise Oasis Obrázek0
Paradise Oasis Obrázek1
Paradise Oasis Obrázek2
Paradise Oasis Obrázek3
Paradise Oasis Obrázek4
Paradise Oasis Obrázek5
Paradise Oasis Obrázek6
Paradise Oasis Obrázek7
Paradise Oasis Obrázek8
Paradise Oasis Obrázek9
Paradise Oasis Obrázek10
Paradise Oasis Obrázek11
Paradise Oasis Obrázek12
Paradise Oasis Obrázek13
Paradise Oasis Obrázek14

Paradise Oasis

Venezuela - Isla Margarita
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Blízko letiště, krátký transfer
Bazén se sladkou vodou
Bezplatná lehátka

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází na ostrově Margarita, který celý patří do jednoho ze států Nueva Esparta (Nová Sparta), s přímým přístupem na pláž El Yaque. Hotel je vzdálen přibližně 7 km od letiště a asi 23 km od největšího města ostrova Porlamar. V bezprostřední blízkosti se nachází řada barů a restaurací.

Pláž

Veřejná písečná pláž El Yaque se nachází přímo u hotelu. Hotel má pro své hosty vyhrazenou část pláže, kde jsou lehátka a slunečníky zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Recepce s lobby, restaurace, plážový bar, 2 venkovní bazény, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, parkoviště, dětská postýlka (na vyžádání), obchod se suvenýry, směnárna. Za příplatek je možné si na pláži zapůjčit vybavení pro windsurfing a kitesurfing, stejně jako službu praní a žehlení prádla.

Internet

Volné Wi-Fi.

.
Catering

Snídaně se podává formou bufetu.
Je možné zaplatit příplatek za polopenzi (snídaně a večeře) nebo plnou penzi (snídaně, oběd a večeře).

Sportovní a animační program

Objekt nenabízí animaci. Za příplatek jsou k dispozici školy windsurfingu a kitesurfingu a možnost zapůjčení vybavení pro vodní sporty (paddleboarding). V okolí se nachází mangrovové porosty, které jsou ideální pro pěší turistiku. Kromě toho je k dispozici volejbalové hřiště.

Webové stránky

www.paradisehoteles.com

Místní kategorie

 

Podle našeho názoru

Hotel Paradise Oasis je rájem pro hosty hledající odpočinek i vzrušení. Krásná písečná pláž je vhodná k opalování a díky zdejším podmínkám (vítr a mělké mořské dno) je jedním z mála míst na světě ideálních pro windsurfing a kitesurfing.

 
Umiestnenie

Hotel se nachází na ostrově Margarita, který celý patří do jednoho ze států Nueva Esparta (Nová Sparta), s přímým přístupem na pláž El Yaque. Hotel je vzdálený přibližně 7 km od letiska a přibližně 23 km od největšího města na ostrově, Porlamar. V bezprostřední blízkosti se nachází množstvo barov a reštaurácií.

Webová lokalita

www.paradisehoteles.com

Športový a animačný program

Objekt neponúka animácie. Za príplatok sú k dispozícii školy windsurfingu a kitesurfingu a možnosť zapožičania vybavenia na vodné športy (paddleboarding). V oblasti sa nachádzajú mangrovové porasty, ktoré sú ideálne na trekking. Kromě toho se tu nachází volejbalové ihrisko.

Stravovanie

Raňajky sa podávajú formou bufetu.
Je možné zaplatiť príplatok za polpenziu (raňajky a večera) alebo plnú penziu (raňajky, obed a večera).

Miestna kategória

 

K dispozícii pre hostí

Recepce s lobby, restauraácia, plážový bar, 2 vonkajšie bazény, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, parkovisko, detská postieľka (na požiadanie), obchod so suvenírmi, zmenáreň. Za príplatok je možné si na pláži požičať vybavenie na windsurfing a kitesurfing, ako aj službu prania a žehlenia.

Podľa nášho názoru

Hotel Paradise Oasis je rajom pre hostí, ktorí hľadajú oddych aj vzrušenie. Krásna pieočnatá pláž je vhodná na opaľovanie a vďaka tamojším podmienkam (vietor a plytké morska dno) je jedným z mála miest na svete ideálnych na windsurfing a kitesurfing.

 

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 


Níže naleznete seznam tipů a věcí, které si bezpodmínečně musíte vzít s sebou, a které jsou
doporučené
:

1. cestovní pas (doporučujeme vzít si s sebou také fotokopii pasu)
2. hotovost v amerických dolarech (USD). Přijímají se pouze nepoškozené bankovky co
nejmenší nominální hodnoty (rozměnit hotovost na místě je téměř nemožné)
3. sluneční brýle, šátek/šálu na ochranu krku, klobouk či jinou pokrývku hlavy
4. krém s vysokým UV filtrem
5. lehký rychleschnoucí ručník a plavky
6. taštičku nebo malé pouzdro, které lze umístit pod oděv a dostatečně tak zabezpečit doklady a peníze (zejména během prohlídek města/výletů)
7. plavecké brýle (volitelné)
8. pokud byste chtěli přivézt nějaké dárky pro místní obyvatele, doporučujeme oblečení,
školní potřeby, pastelky, tužky, papír na kreslení pro děti nebo léky, zejména paracetamol a léky proti průjmu


Měna

Ve Venezuele je oficiální měnou bolívar, ale všude můžete platit v USD bankovkami malých
nominálních hodnot. Je nezbytné vzít si s sebou hotovost v USD (bankovky do 50 USD).
Platby kartou jsou možné pouze málo kde.


Zásuvky

Dva tenké ploché kolíky. Doporučuje se zakoupit univerzální adaptér; na místě je obtížné jej
sehnat.

.

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Upozornění! Pasové údaje (číslo cestovního pasu, datum vydání a datum jeho platnosti) musí být doplněny do rezervace nejpozději 7 dní před odletem. V případě pozdějšího nákupu zájezdu, doplňte prosím pasové údaje do rezervace v momentě prodeje.

Pokud pasové údaje nebudou v rezeraci uvedeny, nemusí být klienti vpuštěni na palubu letadla.

Upozornění k přeletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

 

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč