The Cliff Resort & Residence  Obrázek0
The Cliff Resort & Residence  Obrázek1
The Cliff Resort & Residence  Obrázek2
The Cliff Resort & Residence  Obrázek3
The Cliff Resort & Residence  Obrázek4
The Cliff Resort & Residence  Obrázek5
The Cliff Resort & Residence  Obrázek6
The Cliff Resort & Residence  Obrázek7
The Cliff Resort & Residence  Obrázek8
The Cliff Resort & Residence  Obrázek9
The Cliff Resort & Residence  Obrázek10
The Cliff Resort & Residence  Obrázek11
The Cliff Resort & Residence  Obrázek12
The Cliff Resort & Residence  Obrázek13

Na samém jihu

Vietnam
Poznávací + pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let) na ostrov Phu Quoc, letištní taxy, ubytování v hotelech (7 nebo 14 nocí), vnitřní přelety a plavby trajekty podle programu, transfery klimatizovaným autokarem/minibusem, stravování dle programu, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského průvodce během prohlídek, turistický program (viz níže), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).  


Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, odměny pro místní průvodce, spropitné pro řidiče, nosiče zavazadel a další služby, systém TGS (celkem cca 210 USD/os., platí se povinně průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla během výletu, nápoje k jídlům a jiné osobní výdaje. V základní ceně nejsou zahrnuty náklady na vyřízení vietnamského víza - vízová procedura je popsána níže. Povinné poplatky za zprostředkování víza byly připočteny k rezervaci.


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Název zájezdu v polském jazyce: W samo południe
Kód zájezdu: VSP

Program

Ostrov Phu Quoc • delta řeky Mekong • Ho Chi Minh City • partyzánské tunely Cu Chi • krajina horského Da Latu • Nha Trang • chrám Cham Ponagar • odpočinek na pláži


Den 1
Sraz na letišti F. Chopina, Varšava - stanoviště Rainbow se nachází v zóně „Biura Podróży“, mezi zónou letiště B a C (naproti obchodu „Virgin“). Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Přelet do Vietnamu.


Den 2
Přílet na ostrov Phu Quoc. Celní a pasová kontrola. Ubytování a přenocování v hotelu na ostrově.


Den 3
Po snídani vystěhování a transfer do přístavu, plavba trajektem na pevninu (cca 2,5 hod.) a přejezd do delty Mekongu. Prohlídku začneme plavbou lodí po řece Mekong, která zde tvoří neuvěřitelné labyrinty větví, kanálů a jezer. Dojem na Vás udělají trhy uprostřed řeky a domy stojící u břehu, nebo dokonce plovoucí na vodě. V programu krátká plavba tradičními asijskými loděmi typu sampan po menších kanálech a také návštěva malé dílny na výrobu kokosových cukrovinek. Během dne oběd. Přejezd do Saigonu a přenocování.


Den 4
Po snídani výlet do okolí Ho Či Minova Města. Uvidíme slavné partyzánské tunely Cu Chi - symbol války Vietcongu s cizími vojsky. Tunely sloužily v době války jako kryty, zásobovací trasy, sklady zbraní, nemocnice. Následně prohlídka Ho Či Minova Města (Ho Chi Minh City), kde uvidíme mimo jiné: katedrálu Notre Dame, palác Sjednocení, historickou Hlavní poštu, radnici (všechny objekty uvidíme zvenčí), chrám Jadeitového císaře a bazar Benh Than. Během prohlídky oběd. Následně transfer do hotelu, ubytování a přenocování.


Den 5
Snídaně v hotelu, vystěhování a transfer do Da Lat. Po příjezdu navštívíme nádherný vodopád Datanla, ke kterému dojedeme bobovým vláčkem. Podle legendy se v něm koupaly víly a nymfy. Večeře v místní restauraci. Ubytování a přenocování v hotelu v Da Lat. (Trasa cca 300 km)


Den 6
Po snídani výlet ve směru nedaleké hory Lang Biang - nejvyššího vrcholu v oblasti. Cestou budeme míjet plantáže různých druhů zeleniny a ovoce (např. jahod). Následně, na úpatí hory, přesedneme do džípů a vyjedeme na vrchol Radar Hill (výška 1929 m n. m.), ze kterého se za hezkého počasí rozprostírá malebný výhled na okolí a město. V okolí navštívíme jednu z vesnic obývaných etnikem Lat, seznámíme se s životem místních obyvatel i s místním folklórem. Během výletu oběd. Následně další prohlídka Da Lat: Bláznivý dům, chrám Zen, vlakové nádraží. Návrat do hotelu a přenocování.


Den 7
Po snídani přejezd horskou cestou do přímořského letoviska Nha Trang. Po příjezdu oběd v místní restauraci. Poté uvidíme chrám Cham Ponagar. Navštívíme také skalní útvar Hong Chong. Přejezd do hotelu, ubytování a přenocování.


Den 8
Po snídani transfer na letiště a přelet na ostrov Phu Quoc. Oběd v místní restauraci. Následně ubytování v hotelu - klienti zůstávající na druhý týden odpočinku na ostrově začínají svůj pobyt ve vybraném hotelu, zatímco klienti, kteří se do Polska vracejí další den budou ubytováni ve 3* hotelu na ostrově.


Den 9
Klienti zůstávající na druhý týden pobytu na ostrově pokračují v odpočinku. 
Klienti, kteří se vracejí do Polska: vystěhování z hotelu, transfer na letiště, přelet do Polska. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.


Upozornění k programu
Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno. 
Upozornění: v rezervaci by měly být vždy úplné údaje - jméno, druhé jméno (pokud existuje), příjmení - požadavek zavedený leteckými společnostmi (v případě vnitrostátních přeletů).


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Přelet
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek. Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytne PLL LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let).


Měna
Doporučujeme vzít s sebou americké dolary, i když si lze také vyměnit eura nebo jinou běžně přijímanou měnu. Peníze mohou být vyměněny v mnoha bankách, směnárnách a hotelech. Doporučujeme vzít s sebou bankovky v dobrém stavu: v zemích jihovýchodní Asie nejsou akceptovány poškozené, roztrhané, špinavé bankovky atd. - směnárny a banky je odmítají vyměňovat. V případě amerických dolarů je třeba upozornit, aby to byly bankovky nejnovější edice - tzv. „barevná“ řada. Starší bankovky často nejsou akceptovány nebo vyměněny v nižším kurzu.


Telefony
Ověřte si před odjezdem, zda máte aktivován roaming pro Vietnam a informujte se u svého operátora o cenách vámi používaného tarifu. U některých operátorů je potřeba zažádat o aktivování roamingu pro Vietnam.

Víza - informace pro prodejce

Obyvatelé České republiky potřebují pro vstup do Vietnamu vízum.


Pro získaní vietnamského víza je potřeba:
- zaslat sken první stránky pasu (s fotografií) na e-mail info@rainbowtours.cz nejpozději 10 dní před plánovaným odletem.
- cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data předpokládaného návratu z Vietnamu a musí mít min. 2 volné strany za sebou.
- vzít si s sebou 2 fotografie pasového formátu (aktuální, barevné).

Poplatek za vízum je dodán do rezervace automaticky. 


UPOZORNĚNÍ: Klienti, kteří si vízum zařizují sami, musí mít platné vietnamské vízum v cestovním pase. Vízový příslib do Vietnamu organizovaný na vlastní náklady nemusí být dostatečný, vzhledem k vleklým vízovým formalitám na letišti ve Vietnamu. V případě dlouhého zpoždění/možnosti narušení programu zájezdu, se budou muset klienti připojit ke skupině na vlastní náklady.

Informace o hotelech

Poloha
Rozsáhlý hotelový komplex The Cliff Resort & Residence obklopený bujnou zahradou. Nachází se v Mui Ne - v oblíbeném letovisku, které je známé díky krásným plážím a ideálním podmínkám pro windsurfing a kitesurfing. Nejbližší bary, obchody a restaurace se nachází cca 1 km od hotelu. Centrum Phhan Thiet je vzdáleno cca 10 km. 

Pláž
Pěkná písečná pláž se nachází hned u hotelu The Cliff Resort & Residence. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma.

Vybavení
Velký hotelový komplex byl otevřen v roce 2012.
Recepce 24h, velká udržovaná zahrada, 2 venkovní bazény a brouzdaliště pro děti (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), obchod se suvenýry, hlavní restaurace, bar u bazénu (9:00-18:00, široký výběr občerstvení a koktejlů - vše za poplatek), mini kino (za poplatek), prádelna (za poplatek), knihovna, parkoviště a konferenční místnost. 

Pokoje
Ubytování v prostorných pokojích typu standard s výhledem na moře, bazén nebo zahradu (v hlavní budově). Pokoje jsou vybaveny LCD TV-sat, trezorem (zdarma), minibarem (za poplatek), příslušenstvím k přípravě kávy a čaje, koupelnou (vana/sprcha, vysoušeč vlasů), klimatizací (individuálně nastavitelnou, zdarma) a telefonem.

Strava
Snídaně (7:00-10:00) jsou podávány formou bohatého bufetu (vietnamská a mezinárodní kuchyně)

Sport a zábava
Posilovna (zdarma) a sauna (za poplatek). Navíc mini kino (filmy pro děti i dospělé) a karaoke klub (písničky vietnamské, anglické a jiné). Wellness centrum (8:00-22:00) - procedury za poplatek (podrobný ceník je dostupný na recepci). V hotelu je také možnost zapůjčení kol (zdarma).

Internet
V areálu celého hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Místní kategorie
****

Webové stránky
www.thecliffresort.com.vn

Náš názor
Moderní stylový hotel The Cliff Resort & Residence oblíbený klienty především pro krásnou pláž, vynikající různorodou kuchyni a moderně zařízené pokoje.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Hotel

The Cliff Resort & Residence

Poloha
Rozsáhlý hotelový komplex The Cliff Resort & Residence obklopený bujnou zahradou. Nachází se v Mui Ne - v oblíbeném letovisku, které je známé díky krásným plážím a ideálním podmínkám pro windsurfing a kitesurfing. Nejbližší bary, obchody a restaurace se nachází cca 1 km od hotelu. Centrum Phhan Thiet je vzdáleno cca 10 km. 

Pláž
Pěkná písečná pláž se nachází hned u hotelu The Cliff Resort & Residence. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma.

Vybavení
Velký hotelový komplex byl otevřen v roce 2012.
Recepce 24h, velká udržovaná zahrada, 2 venkovní bazény a brouzdaliště pro děti (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), obchod se suvenýry, hlavní restaurace, bar u bazénu (9:00-18:00, široký výběr občerstvení a koktejlů - vše za poplatek), mini kino (za poplatek), prádelna (za poplatek), knihovna, parkoviště a konferenční místnost. 

Pokoje
Ubytování v prostorných pokojích typu standard s výhledem na moře, bazén nebo zahradu (v hlavní budově). Pokoje jsou vybaveny LCD TV-sat, trezorem (zdarma), minibarem (za poplatek), příslušenstvím k přípravě kávy a čaje, koupelnou (vana/sprcha, vysoušeč vlasů), klimatizací (individuálně nastavitelnou, zdarma) a telefonem.

Strava
Snídaně (7:00-10:00) jsou podávány formou bohatého bufetu (vietnamská a mezinárodní kuchyně)

Sport a zábava
Posilovna (zdarma) a sauna (za poplatek). Navíc mini kino (filmy pro děti i dospělé) a karaoke klub (písničky vietnamské, anglické a jiné). Wellness centrum (8:00-22:00) - procedury za poplatek (podrobný ceník je dostupný na recepci). V hotelu je také možnost zapůjčení kol (zdarma).

Internet
V areálu celého hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Místní kategorie
****

Webové stránky
www.thecliffresort.com.vn

Náš názor
Moderní stylový hotel The Cliff Resort & Residence oblíbený klienty především pro krásnou pláž, vynikající různorodou kuchyni a moderně zařízené pokoje.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Novela Mui Ne Resort

Poloha
Rozsáhlý hotelový komplex The Cliff Resort & Residence obklopený bujnou zahradou. Nachází se v Mui Ne - v oblíbeném letovisku, které je známé díky krásným plážím a ideálním podmínkám pro windsurfing a kitesurfing. Nejbližší bary, obchody a restaurace se nachází cca 1 km od hotelu. Centrum Phhan Thiet je vzdáleno cca 10 km. 

Pláž
Pěkná písečná pláž se nachází hned u hotelu The Cliff Resort & Residence. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma.

Vybavení
Velký hotelový komplex byl otevřen v roce 2012.
Recepce 24h, velká udržovaná zahrada, 2 venkovní bazény a brouzdaliště pro děti (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), obchod se suvenýry, hlavní restaurace, bar u bazénu (9:00-18:00, široký výběr občerstvení a koktejlů - vše za poplatek), mini kino (za poplatek), prádelna (za poplatek), knihovna, parkoviště a konferenční místnost. 

Pokoje
Ubytování v prostorných pokojích typu standard s výhledem na moře, bazén nebo zahradu (v hlavní budově). Pokoje jsou vybaveny LCD TV-sat, trezorem (zdarma), minibarem (za poplatek), příslušenstvím k přípravě kávy a čaje, koupelnou (vana/sprcha, vysoušeč vlasů), klimatizací (individuálně nastavitelnou, zdarma) a telefonem.

Strava
Snídaně (7:00-10:00) jsou podávány formou bohatého bufetu (vietnamská a mezinárodní kuchyně)

Sport a zábava
Posilovna (zdarma) a sauna (za poplatek). Navíc mini kino (filmy pro děti i dospělé) a karaoke klub (písničky vietnamské, anglické a jiné). Wellness centrum (8:00-22:00) - procedury za poplatek (podrobný ceník je dostupný na recepci). V hotelu je také možnost zapůjčení kol (zdarma).

Internet
V areálu celého hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Místní kategorie
****

Webové stránky
www.thecliffresort.com.vn

Náš názor
Moderní stylový hotel The Cliff Resort & Residence oblíbený klienty především pro krásnou pláž, vynikající různorodou kuchyni a moderně zařízené pokoje.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč