Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek0
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek1
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek2
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek3
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek4
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek5
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek6
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek7
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek8
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek9
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek10
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek11
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek12
Quinta das Vistas Palace Gardens  Obrázek13

Quinta das Vistas Palace Gardens

Portugalsko - Madeira - Funchal
Pobytový
Bazén
Fitness
Wellness
Komorní, malý
Exkluzivní, 5*

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel byl postaven v roce 2002 a nachází se v blízkosti. 2 km od centra města, zastávka veřejné dopravy je vzdálena cca 100 m od hotelu, nejbližší supermarket, bary a restaurace cca 1 km. Autobus nemá možnost dojet až k samotnému hotelu, je nutný transfer zavazadel (cca 100 m). Na letiště cca 25 km.

.
Pláž

Praia Lido - cca 2 km od hotelu, úzká, kamenitá. Vedle pláže se nachází koupací komplex Lido (oceněný Modrou vlajkou, vstupné cca 5,5 Eur/dospělý, slevy pro děti, lehátka a slunečníky se platí cca 5 Eur/komplet, v areálu mimo jiné: bazén, brouzdaliště s pirátskou lodí, slaná voda v bazénech, vstup do oceánu, převlékárny, více informací na http://www.visitfunchal.pt/en/things-to-experience/enjoy-the-sea/beaches-and-seaside-bathing-complexes/item/571-lido-bathing-complex.html). Praia Formosa- asi 2,5 km od hotelu, skalnatá, dlouhá.

.
K dispozici pro hosty

Recepce, lobby, výtahy, restaurace, dva bary, zahrada, malá sluneční terasa s bazénem (vyhřívaným) a lehátky, konferenční místnosti, parkoviště. Za příplatek: hlídání dětí, lékařská pomoc, žehlení a praní prádla, půjčovna aut. Hotel poskytuje ručníky k bazénu. Hotel je bezbariérový.

.
Internet

V celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

.
Catering

HB Plus: snídaně 7:30-10:00 (bufet), večeře (a'la carte) a k večeři sklenka vína, sklenka vody a káva/čaj; navíc během Happy Hours 16:00-18:00 1 sklenka vína nebo 1 pivo nebo 1 koktejl zdarma.

Sportovní a animační program

Jednou týdně večerní show a/nebo živá hudba. V ceně je zahrnuto: krytý bazén, posilovna, minigolf. Lázeňská část za poplatek (sauna, parní lázeň, hamam, masáže). V ceně: 30 minut masáže (pouze 1× za pobyt a pouze pro 1 osobu na pokoji).

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Místo pro všechny, kdo hledají hotel s duší: intimní a velmi dobře udržovaný, obklopený více než sto let starou zahradou, zařízený v retro stylu, umístěný na kopci, z něhož se otevírá malebné panorama Funchalu a pobřeží. Ideální volba také pro ty, kteří hledají klid a pohodu (v hotelu neprobíhají animace).

Umiestnenie

Hotel byl postavený v roce 2002 a nachází se přibližně. 2 km od centra města, zastávka veřejné dopravy se nachází cca 100 m od hotelu, najbližšie: supermarket, bary a reštaurácie cca 1 km. Autobus nemá možnost příjezdu až k samotnému hotelu, je potřebný transfer batožiny (cca 100 m). Na letisko cca 25 km.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Jedenkrát týdně večerné představení a/nebo živá hudba. V cene je zahrnuto: krytý bazén, posilňovňa, minigolf. Lázeňské centrum pro poplatok (sauna, parný kúpeľ, hamam, masáže). V ceně:

: 30 minut masáže (len 1 x za pobyt a len pre 1 osobu na izbe).
Stravovanie

HB Plus: raňajky 7:30-10:00 (formou bufetu), večera (a'la carte) a k večeri pohár vína, pohár vody a káva/čaj; navíc během Happy Hours 16:00-18:00 1 pohár vína nebo 1 pivo nebo 1 koktail zdarma.

Miestna kategória

*****

K dispozícii pre hostí

Recepce, vstupní hala, výťahy, restauraácia, dva bary, záhrada, malá slnečná terasa s bazénom (vyhrievaný) a ležadlami, konferenčné miestnosti, parkovisko. Za príplatok: stráženie detí, lekárska pomoc, žehlenie a praní, prenájom auta. Hotel poskytuje uteráky k bazénu. Hotel je bezbariérový.

.
Podľa nášho názoru

Miesto pre všetkých, ktorí hľadajú hotel s dušou: intímny a veľmi dobre udržiavaný, obklopený viac ako storočnou záhradou, zariadený v retro štýle, nachádzajú sa na kopci, z ktorého môžete vychutnať malbnú panorámu Funchalu a pobrežia. Ideálna voľba aj pre tých, ktorí hľadajú pokoj a ticho (v hoteli neprebiehajú animácie).

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu a další osobní výdaje. 

Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země!

Název zájezdu v polském jazyce: Madera wypoczyne

Program

Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu transfer do vybraného hotelu.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.

Den poslední
Snídaně. Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Upozornění k programu

Žádáme klienti, aby si vzali s sebou smlouvu o zájezdu (vytištěnou nebo alespoň v elektronické podobě).

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč