Quinta do Estreito Obrázek0
Quinta do Estreito Obrázek1
Quinta do Estreito Obrázek2
Quinta do Estreito Obrázek3
Quinta do Estreito Obrázek4
Quinta do Estreito Obrázek5
Quinta do Estreito Obrázek6
Quinta do Estreito Obrázek7
Quinta do Estreito Obrázek8
Quinta do Estreito Obrázek9
Quinta do Estreito Obrázek10
Quinta do Estreito Obrázek11
Quinta do Estreito Obrázek12
Quinta do Estreito Obrázek13
Quinta do Estreito Obrázek14
Quinta do Estreito Obrázek15
Quinta do Estreito Obrázek16
Quinta do Estreito Obrázek17
Quinta do Estreito Obrázek18
Quinta do Estreito Obrázek19
Quinta do Estreito Obrázek20
Quinta do Estreito Obrázek21
Quinta do Estreito Obrázek22
Quinta do Estreito Obrázek23
Quinta do Estreito Obrázek24
Quinta do Estreito Obrázek25

Exotika Light - Kolumbie

Portugalsko - Madeira
Poznávací

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: let pravidelnou linkou do Rio de Janeira (s přestupem na jednom z evropských letišť), letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, program (viz níže), ubytování v hotelech (viz níže) - 10 nocí, stravování: snídaně, služby průvodce v Brazílii, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: vstupenky do navštěvovaných objektů, místní průvodce, spropitné, systém Tour Guide - cena cca 115 USD/os. (poplatek placený průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla (která nejsou uvedena v ceně zájezdu) a jiné osobní výdaje.


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka light - Kolumbia

Program

Nejkrásnější koloniální město světa - Cartagena de Indias * rumba a salsa - v zemi Shakiry, Juanese a Gabriela Garcíe Márqueze * odpočinek u Karibského moře


Den 1 
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Odlet z Varšavy do Cartagena de Indias pravidelnou linkou (s přestupem na jednom z evropských letišť a mezipřistáním v Bogotě). Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasová kontrola. Transfer do hotelu, ubytování a přenocování.


Den 2
Po snídani prohlídka města Cartagena de Indias (na seznamu UNESCO) - je to jedno z nejdůležitějších měst v Karibiku a pravděpodobně nejkrásnější koloniální město na světě. V městě Cartagena Španělé shromáždili poklady uloupené v Jižní Americe, což způsobilo časté nájezdy pirátů. Za účelem obrany zde bylo postaveno velmi působivé několikakilometrové opevnění, které přetrvalo dodnes. San Diego tvoří historické centrum Cartageny. Nachází se zde neuvěřitelné množství krásných kostelů, muzea, parky a podmanivé barevné uličky. Toto místo ožívá především na konci dne, kdy se většina náměstí zaplní stolky, objeví se umělci a muzikanti a všechno nabírá rytmus salsy až do pozdních nočních hodin. Cartagena vystupuje v několika románech slavného spisovatele a nositele Nobelovy ceny G.G.Marqueze, který tady má svůj dům. Návrat do hotelu, přenocování. (Trasa cca 50 km)


Den 3
Po snídani pokračování v prohlídce Cartageny. Navštívíme staré město, hradby, zámek San Felipe de Barajas a klášter La Popa postavený na počátku 17. století, odkud je nádherný výhled na město. Volný čas. Pro zájemce návštěva voliéry Aviario Nacional, ve kterém je shromážděno 2000 ptáků z různých oblastí Kolumbie. Setkáme se tam s tukany, papoušky, datlemi, plameňáky, dytíkovitými ptáky a ibisy rudými (cca 60 USD/os.). Návrat do hotelu, přenocování.


Den 4
Snídaně. Volný den na samostatné prozkoumávání města. Pro zájemce celodenní výlet lodí na ostrovy Rosario. Růžencové ostrovy (Islas del Rosario) jsou krásnými malými ostrovy roztroušenými v Karibském moři u pobřeží Kolumbie. Krásné bílé panenské pláže, korálové útesy, tropická vegetace a mnoho tropických živočichů. Růžencové ostrovy jsou charakteristické konstantním teplým klimatem. Krystalické vody obklopující ostrovy se lesknou v modro-tyrkysové barvě v závislosti na úhlu dopadu slunečního světla. Možnost šnorchlování a opalování. Relaxace ve stínu palem, mandloní a zajímavých stromů palo mulato (cca 120 USD/os.). Návrat do hotelu, přenocování. 


Den 5 - 10
Čas na odpočinek a opalování na pobřeží Karibského moře. Doporučujeme využít fakultativní výlety (za příplatek): Národní park Tyrona (výlet s noclehem, cca 160 USD/os.), bahenní sopka Totumo (cca 55 USD/os.). Úplný seznam fakultativních výletů uvede průvodce na místě.


Den 11 
Po snídani volný čas na poslední nákupy. Transfer na letiště a zpáteční let do Polska (s přestupem na jednom z evropských letišť).


Den 12 
Přílet do Varšavy na letiště F. Chopina.
 

Upozornění k programu
- Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno.


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny. 

Hotel

Umístění

Hotel QuintaDo Estreito se nachází v krásném zrekonstruovaném sídle ve viktoriánském stylu, ve známé vinařské oblasti Estreito de Câmara de Lobos, asi 6 km od města Funchal. Do centra Funchalu je to přibližně 8 km. Do nejbližších barů a restaurací cca 500 metrů. Autobusová zastávka a půjčovna aut se nachází cca 100 m od hotelu. Mezinárodní letiště Madeira je vzdáleno 30 km.

.
Pláž
Nejbližší pláž Praia do Vigario je od hotelu vzdálená přibližně 6,5 km.
K dispozici pro hosty

Recepce s nepřetržitým provozem, dva výtahy, trezor a parkoviště zdarma, dvě restaurace "Bacchus", kde se podává snídaně, "Adega", bar "Palheiro", služba praní/žehlení prádla (za poplatek), jeden venkovní bazén se sladkou vodou s přístupem ke slunečníkům a lehátkům zdarma, osušky (zdarma), zahrada založená ve starém olivovém háji, udržovaná ve francouzském stylu, konferenční místnost. Hotel je přístupný pro osoby se zdravotním postižením. Při check-inu hotel požaduje zálohu 200 EUR (platí se za pokoj kartou nebo v hotovosti) na případné další služby zakoupené během pobytu, např. v restauraci.

.
Ubytování

Hotely **** - nacházejí se ve Funchalu nebo v jeho okolí, příkladem hotelu je Quinta do Estreito (standardní nebo standardní pokoje s výhledem na moře). Při check-inu hotel požaduje zálohu 200 EUR (platí se z pokoje kartou nebo v hotovosti) na případné další služby zakoupené během pobytu, např. v restauraci.

Pokoje: jedno-, dvou-, třílůžkové (třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou a WC, často s telefonem.

Strava: snídaně a večeře.

.
Internet
Bezplatné Wi-Fi v celém hotelu
Catering
Snídaně formou bufetu. Možnost příplatku za polopenzi. Večeře servírované na stůl (stálé menu).
Sportovní a animační program
Asi 8 km od hotelu, v Camara de Lobos, je možnost provozovat vodní sporty. Golfové hřiště "Palheiro Golf" je vzdálené 20 km. Hosté mohou v hotelu využít saunu (zdarma). Hotel neorganizuje animační programy.
Webové stránky
www.quintadoestreitomadeira.com
Místní kategorie
****
Podle našeho názoru
Útulný, pěkně zařízený hotel se nachází v tradiční madeirské vesnici.Ideální pro dospělé a skupiny přátel, kteří chtějí ochutnat místní vína a objevovat požitky této oblasti.
Umiestnenie

Hotel QuintaDo Estreito sa nachádza v krásnom zrekonštruovanom kaštieli vo viktoriánskom štýle v známej vinárskej oblasti Estreito de Câmara de Lobos, asi 6 km od mesta Funchal. Do centra mesta Funchal je to přibližně 8 km. To najbližších barov a restaurací cca 500 metrů. Autobusová zastávka a požičovňa áut sa nachádza približne 100 m od hotela. Mezinárodní letisko Madeira je vzdálené 30 km.

.
Webová lokalita
www.quintadoestreitomadeira.com
Športový a animačný program
Asi 8 km od hotelu, v Camara de Lobos, sa môžete venovať vodným športom. Golfové hřiště "Palheiro Golf" je vzdálené 20 km od hotelu. Hostia mohou v hotelu využívat saunu (bezplatne). Hotel neorganizuje animace.
Stravovanie
Raňajky formou bufetu. Možný příplatok za polpenziu. Večera servírovaná na stůl (pevné menu).
Miestna kategória
****
K dispozícii pre hostí

Recepce s nepřetržitou provozkou, dva výtahy, bezplatný trezor a parkovisko, dvě restaurace "Bacchus", kde se podávají raňajky, "Adega", bar "Palheiro", služba prádelna/zehlenia (za poplatok), jeden vonkajší bazén so sladkou vodou s prístupom k slnečníkom a ležadlám zdarma, osušky (zdarma), záhrada zriadená v starobylom olivovom háji, udržiavaná vo francúzskom štýle, konferenčná miestnosť. Hotel je prístupný pre osoby so zdravotným postihnutím. Pri registrácii hotel vyžaduje zálohu vo výške 200 EUR (platí sa na izbu kartou alebo v hotovosti) za akékoľvek ďalšie služby zakúpené počas pobytu, napr. v reštaurácii.

.
Podľa nášho názoru
Útulný, pekne zariadený hotel sa nachádza v tradičnej dedinke na Madeire.Ideálny pre dospelých a skupiny priateľov ktorí chcú ochutnať miestne vína a spoznať pôžitky tejto oblasti.

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč