Palma Rima Hotel Obrázek0
Palma Rima Hotel Obrázek1
Palma Rima Hotel Obrázek2
Palma Rima Hotel Obrázek3
Palma Rima Hotel Obrázek4
Palma Rima Hotel Obrázek5
Palma Rima Hotel Obrázek6
Palma Rima Hotel Obrázek7
Palma Rima Hotel Obrázek8
Palma Rima Hotel Obrázek9
Palma Rima Hotel Obrázek10
Palma Rima Hotel Obrázek11
Palma Rima Hotel Obrázek12
Palma Rima Hotel Obrázek13

Palma Rima Hotel 9516

Gambie - Kololi
Poznávací + pobytový
Wi-Fi
Blízko letiště, krátký transfer
Bazén se sladkou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Hodnocení klientů

Zákazníci tento zájezd hodnotí známkou 6,0/6. Podívejte se na recenze: https://r.pl/wypoczynek-na-rajskich-wyspach-bijagos/zakwaterowanie-gsm

Informace o hotelech

Poloha
Palma Rima Hotel se nachází mezi dvěmi letovisky - Kotu a Kololi. V nedaleké vzdálenosti najdete mnoho klubů, barů a restaurací. Ve vzdálenosti 3 km od hotelu je 18-ti jamkový golfový klub. Největší město v Gambii- Serrekunda je vzdáleno asi 6 km. Ke krásné, široké pláži s jemným pískem je to asi 400 m. Transfer z letiště v Banjul do hotelu trvá asi 30 min.

Pokoje
Palma Rima Hotel má 60 standardních pokojů v hlavní budově a 92 prostorných, pohodlných pokojů v bungalovech umístěných v udržované a pěkně upravené zahradě. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, satelitním TV, lednice (za poplatek cca 5,5 EUR/den).
Standardní pokoje (v hlavní budově) jsou vybaveny ventilátory (cca 4 EUR/den), pokoje v bungalovech jsou vybaveny individuálně regulovanou klimatizací (cca 10 EUR/den). Trezor na recepci (za poplatek cca1,5 EUR/den + vratná kauce 10 EUR). Možnost dětské postýlku (zdarma), je nutná předchozí rezervace.

Vybavení
Palma Rima Hotel
se skládá z hlavní budovy a bungalovů, které se nacházejí v tropické zahradě. V hotelu je velký bazén, který spolu s rozsáhlou sluneční terasou vytváří skvělé místo k odpočinku. Nově zrekonstruovaná recepce s velkou vstupní halou, hlavní restaurace, bar u bazénu, sladkovodní bazén a samostatné brouzdališt pro děti, sluneční terasa, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma). Trezor se nachází na recepci (za poplatek cca 1,5 EUR/den + vratná kauce 10 EUR).

Strava
Snídaně formou bufetu.
Možnost dokoupení polopenze  - večeře formou bufetu. 

Sport a zábava
Palma Rima Hotel organizuje animační a sportovní aktivity: vodní aerobik, vodní pólo, šachy, šipky, stolní tenis. Hotel má fitness centrum. Několikrát do týdne hotel  pořádá večerní show. V hotelu je také night klub a večery s živou hudbou.

Internet
Wi-Fi ve vstupní hale - zdarma.

Místní kategorie
**

Webová stránka
https://www.palmarimahotel.com/content/
 

Náš názor
Nově zrekonstruovaný Palma Rima Hotel s tropickou zahradou a velkým bazénem zajistí příjemnou dovolenou a s četnými animačními programy se  jistě nebudete nudit. Palma Rima je jedním z nejvíce vyhledávaných hotelů v Gambii. Dle našeho názoru si zaslouží 3 hvězdy. 

Jiné
http://www.palmarimahotel.com

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Hotel

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč