Hotel Parigi Bibione Obrázek0
Hotel Parigi Bibione Obrázek1
Hotel Parigi Bibione Obrázek2
Hotel Parigi Bibione Obrázek3
Hotel Parigi Bibione Obrázek4
Hotel Parigi Bibione Obrázek5
Hotel Parigi Bibione Obrázek6
Hotel Parigi Bibione Obrázek7
Hotel Parigi Bibione Obrázek8
Hotel Parigi Bibione Obrázek9
Hotel Parigi Bibione Obrázek10

Hotel Parigi Bibione

Itálie - Veneto - Bibione
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Poloha
Hotel Parigi Bibione
se nachází v oblíbeném turistickém letovisku Bibione v regionu Benátsko. Centrum Bibione (s obchody, restauracemi a pizzeriemi) je v docházkové vzdálenosti cca 5 minut. Hotel leží cca 100 km od Benátek a cca 70 km od Udine.

Pláž
Hotel Parigi Bibione
se nachází cca 250 m od široké písečné pláže Bibione (s pozvolným vstupem do moře). Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma (v závislosti na dostupnosti).

Vybavení
Recepce 24h, lobby, hlavní restaurace (s místní italskou a mezinárodní kuchyní) a bar v hotelové lobby. Sladkovodní bazén (otevřený od 1. května do 30. září) s odděleným brouzdalištěm pro děti a sluneční terasou s lehátky a vířivkou (k dispozici od 1. května do 30. září). Lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma (v závislosti na dostupnosti). Navíc: bezplatné parkoviště (omezený počet míst) a placené lékařské konzultace.

Pokoje
Hotel Parigi Bibione
má 89 dvoulůžkových pokojů různých standardů umístěných na 6 patrech hlavní budovy. Všechny pokoje jsou vybaveny: koupelnou (vana nebo sprcha, WC), individuálně nastavitelnou klimatizací, satelitní TV, trezorem (zdarma), minibarem (konzumace za poplatek), balkonem s výhledem na okolí hotelu. Standardní pokoje jsou pouze dvoulůžkové a mají rozlohu cca 14 m². Navíc za příplatek pokoje typu Comfort (s možností max. 1 přistýlky; vybaveny jako standardní pokoje) o rozloze cca 16 m² a dvoulůžkové pokoje typu Economy (vybaveny jako standardní pokoje; bez možnosti přistýlky) o rozloze cca 10 m². Dětská postýlka pro dítě do 2 let - za poplatek (cca 10 EUR/den, na potvrzení a po předchozí rezervaci). Hotel neakceptuje domácí zvířata.

Strava
Kontinentální snídaně formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Za příplatek program Half Board (polopenze) - navíc večeře servírované ke stolu (výběr ze 4 nabídek menu). Nápoje k večeři za příplatek. Navíc je v restauraci k dispozici dětské menu.

Sport a zábava
Hotel Parigi Bibione
neorganizuje animační program, ale kompenzují to atrakce v Bibione - jednom z největších a nejoblíbenějších letovisek v této části italského pobřeží Jaderského moře. Hotel nabízí aktivity pro děti v podobě miniklubu (od 7. června do 6. září; miniklub v angličtině a italštině). Navíc: posilovna, stolní tenis a za příplatek wellness zóna (s bohatou nabídkou masáží).

Internet
Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích Wi-Fi připojení k internetu - zdarma

Místní kategorie
****

Webové stránky
www.parigihotel.it

Jiné
Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5 EUR/os./den (děti do 4 let jsou osvobozeny od této taxy). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Náš názor
Výhodou hotelu Parigi Bibione je dobrá poloha nedaleko centra rušného jadranského letoviska Bibione, chutná kuchyně a atrakce pro děti. Ideální místo pro dovolenou ve dvou nebo s rodinou.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč