Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek0
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek1
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek2
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek3
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek4
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek5
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek6
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek7
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek8
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek9
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek10
Luxor & Cairo Wellness Hotel Obrázek11

Luxor & Cairo Wellness Hotel

Itálie - Veneto - Lido di Jesolo
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Poloha
Elegantní hotel se nachází v samém srdci prázdninového letoviska Lido di Jesolo v provincii Benátsko. Nedaleko hotelu je mnoho atrakcí, obchodů, barů a restaurací, které leží na slavné třináctikilometrové promenádě. Luxor & Cairo Wellness Hotel leží cca 50 km od Benátek a cca 80 km od Padovy.

Pláž
Luxor & Cairo Wellness Hotel
se nachází u široké písečné pláže (s pozvolným vstupem do moře) s oddělenou soukromou hotelovou částí. Na hotelové části pláže zdarma - 2 lehátka a slunečník na pokoj od třetí řady (v závislosti na dostupnosti) pro všechny klienty s výjimkou rezervací se standardním pokojem. Pro rezervace se standardním pokojem je plážový servis za poplatek na místě. Navíc plážový servis v první a druhé řadě - za příplatek cca 20 EUR/den (v závislosti na dostupnosti). Plážové osušky - za příplatek (cca 2 EUR/den).

Vybavení
Recepce 24h, prostorná lobby, 4 výtahy, hlavní restaurace (s místní italskou a mezinárodní kuchyní) a bar s venkovní terasou s výhledem na pláž a moře. Sladkovodní bazén a dětský bazén. Lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma (v závislosti na dostupnosti). Plážové osušky - za příplatek (cca 2 EUR/den). Navíc: placené parkoviště - cca 7 EUR/den (omezený počet míst) a placená půjčovna jízdních kol (cca 2 EUR/kolo/hod., v závislosti na dostupnosti).

Pokoje
Luxor & Cairo Wellness Hotel
nabízí 120 dvoulůžkových pokojů různých standardů (o rozloze cca 15-17 m², s možností max. 2 přistýlek) umístěných na 5 patrech hlavní budovy. Všechny pokoje jsou vybaveny: koupelnou (vana nebo sprcha, WC), individuálně nastavitelnou klimatizací, satelitní TV, telefonem, trezorem (zdarma), minibarem (konzumace za příplatek), balkonem. Standardní pokoje (s možností max. 1 přistýlky) s výhledem na okolí hotelu nebo s výhledem na moře. Navíc komfortněji zařízené pokoje s výhledem na okolí hotelu typu: Deluxe (pouze pro 2 osoby) a Club (s možností max. 1 přistýlky). Navíc čtyřlůžkové rodinné pokoje s výhledem na moře nebo na okolí hotelu (manželská postel a přistýlka v podobě patrové postele). Dětská postýlka pro dítě do 2 let - za příplatek (cca 20 EUR/den, na potvrzení a po předchozí rezervaci). Hotel akceptuje domácí zvířata do 10 kg - za příplatek cca 11 EUR/den (na potvrzení a po předchozí rezervaci).

Strava
Americká snídaně formou bufetu v hlavní restauraci. Za příplatek program Half Board (polopenze) - navíc večeře servírované ke stolu (výběr z menu nebo a'la carte). Nápoje k večeři za poplatek.

Sport a zábava
Luxor & Cairo Wellness Hotel
neorganizuje animační program, ale kompenzují to denní, večerní a noční atrakce Lido di Jesolo - jednoho z největších a nejoblíbenějších letovisek v této části italského pobřeží Jaderského moře. Pro nejmenší je k dispozici hřiště. Navíc: posilovna a za příplatek wellness zóna (se saunou a bohatou nabídkou masáží a kosmetických ošetření).

Internet
Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Místní kategorie
****

Webové stránky
www.luxorcairohotel.it

Jiné
Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 2,5 EUR/os./den (pro osoby starší 11 let). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Náš názor
Skvělá poloha hotelu v centru rušného jadranského letoviska Lido di Nesolí nazývaného „rájem milovníků opalování“. Díky nedaleké 200 m široké a 15 km dlouhé písečné pláži, vynikající kuchyni a blízkosti největších atrakcí této části italského pobřeží se zde nebudete nudit. Ideální místo pro náročné klienty na dovolenou ve dvou, s přáteli nebo s rodinou.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč