Bikini Tropicana Obrázek0
Bikini Tropicana Obrázek1
Bikini Tropicana Obrázek2
Bikini Tropicana Obrázek3
Bikini Tropicana Obrázek4
Bikini Tropicana Obrázek5
Bikini Tropicana Obrázek6
Bikini Tropicana Obrázek7
Bikini Tropicana Obrázek8
Bikini Tropicana Obrázek9

Bikini Tropicana

Itálie
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v malé vesnici Lido di Savio na pobřeží italského regionu Emilia-Romagna s obchody, restauracemi a pizzeriemi. Přibližně. 15 km do města Ravenna, cca 10 km od oblíbeného zábavního parku Mirabilandia. Povinná turistická taxa - platí se na místě v hotelu - cca 2 EUR/osoba/den (platí pro osoby starší 14 let).

.
Pláž

Objekt se nachází přímo na soukromé písečné pláži (s pozvolným sestupem do moře). Lehátka a slunečníky na pláži od druhé řady zdarma (podle dostupnosti; 1 slunečník a 2 lehátka na pokoj).

K dispozici pro hosty

Čtyřhodinová recepce, prostorná vstupní hala, 3 výtahy, 2 restaurace: v hlavní budově a na pláži (s vynikající místní italskou a mezinárodní kuchyní a výhledem na moře a pláž), 2 bary: bar v hlavní budově a bar na pláži. Velký bazén se sladkou vodou. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, pokud jsou k dispozici. Dále: televizní místnost a bezplatné parkoviště (počet parkovacích míst omezen).

Internet

V hotelové hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

All Inclusive Light: snídaně, obědy a večeře podávané v hlavní restauraci formou bohatého bufetu. Dále: nealkoholické nápoje v barech během jejich otevírací doby (08:00-24:00) a 8 nápojů na bázi místních lihovin (na den/osoba) v barech během jejich otevírací doby (08:00-24:00). Další nápoje na bázi místních lihovin za příplatek.

Sportovní a animační program

Hotel pořádá velmi rozsáhlý animační program v italštině během dne i večer pro děti i dospělé, který zahrnuje hry a aktivity na pláži a u bazénu, večerní představení s živou hudbou, diskotéky a pro nejmenší miniklub (pro děti starší 4 let). Dále: plážový volejbal a boccia a půjčovna šlapadel (podle dostupnosti). Další vodní sporty na pláži za příplatek.

Webové stránky Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Ideální místo pro rodinnou dovolenou v Itálii! Přímý přístup na pláž, výhodná formule All Inclusive Light a poloha v blízkosti jednoho z nejoblíbenějších zábavních parků Mirabilandia jsou silnými stránkami hotelu. Bohatý animační program pro dospělé i děti vás zde rozhodně nenechá nudit se!

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč