De France Hotel  Obrázek0
De France Hotel  Obrázek1
De France Hotel  Obrázek2
De France Hotel  Obrázek3
De France Hotel  Obrázek4
De France Hotel  Obrázek5
De France Hotel  Obrázek6

De France Hotel

Itálie - Rimini
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v hotelové čtvrti Rimini - Rivazzurra di Rimini. V blízkosti se nachází řada pamětihodností, obchodů, barů a restaurací. Do centra Rimini (Marina Centro) cca 6 km (procházka po pobřežní promenádě). Cca. 60 km do Ravenny, cca 25 km do San Marina, cca 120 km do Boloně a Ancony. Přímo v hotelu je nutné uhradit povinnou turistickou taxu, cca 2 EUR/osoba/den.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na písečné pláži s pozvolným sestupem do moře, plážový servis se platí na místě.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, prostorná vstupní hala, výtah, hlavní restaurace s výhledem na moře (místní regionální a mezinárodní kuchyně) a hotelový lobby bar. Bazény s lehátky a slunečníky zdarma (podle dostupnosti). Dále bezplatné parkoviště (počet míst omezen). Hotel přijímá malá domácí zvířata do 5 kg za příplatek na místě (na vyžádání a potvrzení).

Internet

V hotelové hale a na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Snídaně formou bohatého bufetu se podává v hlavní restauraci. Na místě v hotelu je možné zakoupit obědy nebo večeře v hlavní hotelové restauraci nebo v mnoha restauracích v okolí hotelu.

Sportovní a animační program

Hotel nemá animační program, ale to bohatě vynahrazuje jeho poloha v rušném turistickém centru Rimini a jedna z nejznámějších pláží této části italského pobřeží. Kromě toho je v hotelu k dispozici kulečník a za příplatek: boccia, plážový volejbal a vodní sporty na pláži.

Webové stránky

www.hoteldefrance.it

Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Skvělá poloha v Rimini - jednom z nejznámějších letovisek středního Jadranu plném atrakcí, památek, barů, restaurací a diskoték. Ideální místo pro italskou dovolenou s přáteli!

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč