Hotel David Obrázek0
Hotel David Obrázek1
Hotel David Obrázek2
Hotel David Obrázek3
Hotel David Obrázek4
Hotel David Obrázek5
Hotel David Obrázek6
Hotel David Obrázek7

Hotel David

Itálie - Emilia-Romania
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v jižní části letoviska Cesenatico. V blízkosti se nachází řada atrakcí, obchodů, barů a restaurací. Do centra Cesenatico pěší vzdálenost cca 3 km (přístup přes pobřežní promenádu). Do přístavu Cesenatico a na náměstí Piazza Spose Dei Marinai cca 4,5 km. Cca. 60 km do Ravenny, cca 40 km do San Marina, cca 100 km do Ferrary, cca 120 km do Boloně a cca 150 km do Florencie. Nutné uhradit povinnou turistickou taxu přímo v hotelu cca 1,5 EUR/osoba/den.


.
Pláž

Hotel se nachází přímo na písečné pláži s pozvolným sestupem do moře, plážový servis se platí na místě. Plážové osušky se platí na místě.


.
K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, prostorná vstupní hala, výtah, hlavní restaurace a hotelový lobby bar. Bazén se slanou vodou a oddělenou dětskou částí s lehátky a slunečníky zdarma (dle dostupnosti) k dispozici od 19. března do 30. října. Za příplatek je k dispozici také: prádelna, lékařská konzultace, půjčovna kol, parkoviště (počet míst omezen; podzemní parkoviště cca 14 €/den nebo venkovní parkoviště cca  9 €/den). Hotel akceptuje domácí zvířata za příplatek na místě cca 35 EUR/noc (na vyžádání a potvrzení).



.
Internet

V hotelové hale a komfortních pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi. Wi-Fi není k dispozici v pokojích typu economy.


.
Catering

Kontinentální snídaně, obědy a večeře se podávají formou bohatého bufetu ve vedlejším hotelu Lungomare. Nápoje k obědům a večeřím se platí zvlášť.


.
Sportovní a animační program

V hotelu probíhá denní a večerní animační program v italštině pro děti i dospělé. Pro děti je k dispozici miniklub (v angličtině, francouzštině a němčině) od 9:30 do 21:30. Kromě toho v sesterském hotelu Lungomare: posilovna zdarma a za příplatek dobře vybavené wellness centrum (včetně masáží, sauny, turecké lázně)


V hotelu je také fitness centrum.
Webové stránky

www.davidhotels.com

Místní kategorie

***


.
Podle našeho názoru

Skvělá poloha v živém přímořském městě Cesenatico - jednom z nejoblíbenějších letovisek regionu Emilia-Romagna - s krásným starým městem a okouzlujícím přístavem. Blízkost atrakcí, barů a restaurací, sportovních a rekreačních zařízení pro děti a blízkost pláže z něj činí skvělé místo pro dovolenou ve dvou i s rodinou!


.

Program:

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč