Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek0
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek1
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek2
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek3
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek4
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek5
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek6
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek7
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek8
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek9
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek10
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek11
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek12
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek13
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek14
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek15
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek16
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek17
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek18
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek19
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek20
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek21
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Obrázek22

Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas

Panama
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Poloha
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas je dobře organizovaný, rozsáhlý hotelový komplex obklopený tropickou rajskou zahradou. Tento hotel se nachází ve Farralon, malém turistickém letovisku nad Tichým oceánem, ve kterém jsou převážně hotelová zařízení, restaurace, bary a obchody. Jedinečná atmosféra tohoto místa, která zaručuje nejvyšší počet slunečných dní, a to nejen v Panamě, ale v celé Střední Americe a služby na velmi vysoké úrovni tvoří ideální návrh vysněné dovolené. Transfer z letiště do hotelu trvá cca 2,5 hodiny.

Pláž
Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas se nachází přímo u krásné písečné pláže Playa Blanca. Lehátka a slunečníky pro hotelové klienty zdarma.

Vybavení
3 recepce s lobby (24 h), 2 hlavní restaurace, 8 restaurací a’la carte, mimo jiné: El Canal - mořské plody, ryby, Cafe Med – středomořská kuchyně, Mezcal – mexická kuchyně, Panamai – italská kuchyně, Cuzco – peruánská kuchyně, 10 barů, 10 bazénů (1 pouze pro dospělé), aquapark se 3 tobogány (2 pro osoby starší 12 let), lehátka, slunečníky a plážové osušky (zdarma), dětské hřiště, zdravotnické zařízení, konferenční centrum, kasino.

Pokoje
Resort nabízí celkem 852 pokojů rozmístěných ve dvoupatrových domcích, harmonicky integrovaných do zelené, dobře udržované zahrady. Prostorné (cca 35 m²), komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje (s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo 2 přistýlek pro děti) s vlastním sociálním zařízením (vysoušeč vlasů) a balkonem nebo terasou (zahradní nábytek). Všechny pokoje jsou vybaveny satelitní televizí, telefonem, trezorem (za poplatek cca 3 USD/den), klimatizací (individuálně nastavitelnou, zdarma). Nabízíme ubytování ve standardních pokojích s výhledem do zahrady, s výhledem na oceán (někdy je výhled částečný) a pokoje s výhledem na oceán, které se nacházejí blíže k pláži. Dále nabízíme ubytování v pokojích typu superior, které se nacházejí v novější části hotelu s krásným výhledem na oceán (v pokojích typu superior minibar v ceně). Možnost vypůjčení postýlky pro děti (0-2 roky) zdarma.

Strava
Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:30), pozdní snídaně (10:30-11:00), obědy (12:00-14:30) v hlavních restauracích, večeře (18:30-22:00) v hlavních restauracích a restauracích a'la carte, občerstvení (11:00-16:30). Neomezené množství místních alkoholických a nealkoholických nápojů (24 h). Možnost příplatku za balíček PREMIUM zahrnující mimo jiné: uvítací ovocný koš na pokoji, čerstvě vymačkané pomerančové šťávy k snídani, přednostní rezervaci v restauraci a'la carte, trezor na pokoji zdarma, župan a pantofle, plážové ručníky, rezervaci míst na pláži.

Sport a zábava
Sportovní a animační program pro děti i dospělé, hry, zábava, večerní show pro děti i dospělé, půjčovna vybavení pro vodní sporty (za poplatek), kino pod hvězdami, posilovna (zdarma), 2 tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, šipky, diskotéka, paintball (za poplatek), lázně (za poplatek), osmnáctijamkové golfové hřiště (za poplatek).

Internet
Internet Wi-Fi v lobby zdarma.

Místní kategorie
****

Jiné
www.decameron.com

Náš názor
Vřele doporučujeme. Známá značka Decameron nabízí jedno z největších, dobře organizovaných, stojících přímo na pláži, zařízení tohoto typu. Dalo by se říci, že to není jen hotel, ale prázdninové městečko vhodné jak pro páry, tak i celé rodiny. Skvělá nabídka za senzační cenu! Takovou příležitost si nelze nechat ujít.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Program:

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč