Fafa One Obrázek0
Fafa One Obrázek1
Fafa One Obrázek2
Fafa One Obrázek3
Fafa One Obrázek4
Fafa One Obrázek5
Fafa One Obrázek6
Fafa One Obrázek7
Fafa One Obrázek8
Fafa One Obrázek9
Fafa One Obrázek10
Fafa One Obrázek11
Fafa One Obrázek12
Fafa One Obrázek13
Fafa One Obrázek14
Fafa One Obrázek15
Fafa One Obrázek16
Fafa One Obrázek17
Fafa One Obrázek18
Fafa One Obrázek19
Fafa One Obrázek20
Fafa One Obrázek21

Fafa One

Albánie - Durres
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Rodinný pokoj
Blízko letiště, krátký transfer
Bazén
Lehátka zdarma
Bestseller
Bazén se sladkou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Nově postavený hotel Fafa One je součástí hotelového komplexu Fafa v turistické čtvrti Mali a Robit, asi 15 km od centra města Durres a 35 km od letiště v Tiraně. Nachází se v oblasti nádherné albánské riviéry u Jaderského moře, která nabízí krásné, široké a písečné pláže. Zákazníci Fafa One mohou využívat zázemí celého komplexu. V okolí se nacházejí restaurace a obchody. Výlet do Durresu stojí za to, abyste si prohlédli zbytky starověkých městských hradeb, římské fórum a amfiteátr, římské termy z 2. století nebo navštívili Archeologické muzeum. Transfer z letiště trvá přibližně 40 minut.

.

Pláž

Komplex se nachází na soukromé, široké a písečné pláži s lehátky a slunečníky zdarma.

.

K dispozici pro hosty

V areálu: recepce, 2 restaurace (včetně jedné a'la carte - za příplatek), bar, bazén pro dospělé, bazén pro děti, 2 konferenční místnosti, parkoviště.

Internet

V celém hotelu je dostupné Wi-Fi připojení k internetu.

.

Catering

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, alkoholické nápoje (pivo, vodka, rakije, gin, brandy, bílé a červené víno) a nealkoholické nápoje (sladké nápoje, čaj, filtrovaná káva) od 10:00 do 22:00.

.

Sportovní a animační program

Hotel pořádá koncerty, představení, sportovní hry a četné animace pro všechny věkové kategorie (od konce června). Lázeňské centrum - fitness, sauna, vířivka, masáže, parní lázeň (za poplatek), miniklub pro děti, dětské hřiště.

.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel je postaven v areálu známého a mezi polskými turisty velmi oblíbeného komplexu Fafa. Skvělá pláž s bezplatným plážovým servisem, bazény a pohodlí All Inclusive jsou vším, co potřebujete ke strávení bezstarostné dovolené s rodinou nebo přáteli.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: letenku, letištní poplatky, transfery letiště - hotel - letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí (v případě 11 denního zájezdu = 10 nocí; v případě 12 denního zájezdu = 11 nocí), stravování dle popisu ubytování, služby českého delegáta.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jiná jídla než uvedená v popisu stravování v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, a další osobní výdaje.
 

Program

Den 1
Odlet z ČR. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do ČR.
 

Víza

Občanský průkaz/cestovní pas musí být platný minimálně 3 měsíce po návratu z Albánie. Upozornění!!! V případě cestování mladistvých do Albánie:
- jestliže mladistvý cestuje pouze s jedním z rodičů, musí mít notářsky ověřený dopis od druhého rodiče, přeložený do angličtiny přísežným překladatelem, který vyjadřuje souhlas druhého rodiče s cestou dítěte do Albánie.
- pokud mladistvý cestuje pod dohledem dospělých osob, které nejsou uvedeny v rodném listu, je opatrovník povinen mít notářský dopis od obou rodičů, přeložený do angličtiny přísežným překladatelem, ve kterém rodiče souhlasí s cestou dítěte do Albánie.

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč