Mel Holidays Obrázek0
Mel Holidays Obrázek1
Mel Holidays Obrázek2
Mel Holidays Obrázek3
Mel Holidays Obrázek4
Mel Holidays Obrázek5
Mel Holidays Obrázek6
Mel Holidays Obrázek7
Mel Holidays Obrázek8
Mel Holidays Obrázek9
Mel Holidays Obrázek10
Mel Holidays Obrázek11
Mel Holidays Obrázek12
Mel Holidays Obrázek13
Mel Holidays Obrázek14
Mel Holidays Obrázek15

Mel Holidays

Albánie
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Bazén
Blízko letiště, krátký transfer
Lehátka zdarma
Bestseller
Bazén se sladkou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel postavený v roce 2015 se nachází v oblasti proslulé nádhernými plážemi Albánské riviéry na Jadranu, v turistické čtvrti Mali Robit, nedaleko města Golem. V okolí se nachází obchody, bary a restaurace. Navštivte Durres (cca 15 km) a prohlédněte si zbytky starověkých městských hradeb, římské fórum a amfiteátr, římské termy z 2. století nebo navštivte Archeologické muzeum. Letiště v Tiraně je vzdáleno asi 40 km.

.

Pláž

Hotel se nachází na široké písečné pláži s lehátky a slunečníky zdarma.

.

K dispozici pro hosty

24Hodinová recepce, výtah, restaurace (albánská a mezinárodní kuchyně), bar na pláži a u bazénu, sladkovodní bazén s oddělenou částí pro děti (slunečníky a lehátka zdarma), terasa s výhledem na moře, konferenční centrum, parkoviště.

.

Internet

V lobby je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

All inclusive - snídaně (7:30 - 10:00), obědy (13:00 - 15:00) a večeře (19:00 - 21:00) formou bufetu, občerstvení (16:30 - 17:00), alkoholické nápoje (pivo, vodka, rakije, koňak, bílé a červené víno) a nealkoholické nápoje (sladké nápoje, voda, čaj, filtrovaná káva) od 10:00 - 22:00.

.

Sportovní a animační program

V letní sezóně hotel pořádá mezinárodní animační programy pro dospělé.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hotel Mel Holidays patří majitelům hotelového komplexu Fafa Resort, který zaručuje nejvyšší úroveň služeb a stravování. Poloha přímo na pláži a výhodná formule All Inclusive jsou zárukou příjemné dovolené.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: letenku, letištní poplatky, transfery letiště - hotel - letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí (v případě 11 denního zájezdu = 10 nocí; v případě 12 denního zájezdu = 11 nocí), stravování dle popisu ubytování, služby českého delegáta.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jiná jídla než uvedená v popisu stravování v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak, a další osobní výdaje.
 

Program

Den 1
Odlet z ČR. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do ČR.
 

Víza

Občanský průkaz/cestovní pas musí být platný minimálně 3 měsíce po návratu z Albánie. Upozornění!!! V případě cestování mladistvých do Albánie:
- jestliže mladistvý cestuje pouze s jedním z rodičů, musí mít notářsky ověřený dopis od druhého rodiče, přeložený do angličtiny přísežným překladatelem, který vyjadřuje souhlas druhého rodiče s cestou dítěte do Albánie.
- pokud mladistvý cestuje pod dohledem dospělých osob, které nejsou uvedeny v rodném listu, je opatrovník povinen mít notářský dopis od obou rodičů, přeložený do angličtiny přísežným překladatelem, ve kterém rodiče souhlasí s cestou dítěte do Albánie.

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč