Iberostar Bella Costa Obrázek0
Iberostar Bella Costa Obrázek1
Iberostar Bella Costa Obrázek2
Iberostar Bella Costa Obrázek3
Iberostar Bella Costa Obrázek4
Iberostar Bella Costa Obrázek5
Iberostar Bella Costa Obrázek6
Iberostar Bella Costa Obrázek7
Iberostar Bella Costa Obrázek8
Iberostar Bella Costa Obrázek9
Iberostar Bella Costa Obrázek10
Iberostar Bella Costa Obrázek11
Iberostar Bella Costa Obrázek12
Iberostar Bella Costa Obrázek13
Iberostar Bella Costa Obrázek14
Iberostar Bella Costa Obrázek15
Iberostar Bella Costa Obrázek16
Iberostar Bella Costa Obrázek17
Iberostar Bella Costa Obrázek18
Iberostar Bella Costa Obrázek19

Exotika Light - Kuba - Varadero

Kuba
Poznávací + pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, turistický program (viz níže), přejezdy klimatizovaným autokarem nebo minibusem, ubytování v hotelech (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby místního průvodce a polského průvodce/delegáta na Kubě, služby zástupce Rainbow během odbavení na letišti v Polsku.

 

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, služby místních průvodců, spropitné, systém Tour Guide - cca 115 EUR/os. (povinný poplatek průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla (která nejsou uvedena v ceně zájezdu), nápoje k jídlu a jiné osobní výdaje.



Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.



Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka Light - Kuba - Varadero
Kód zájezdu: KAA 

Program

Nejen revoluční historie • památky a kubánské rytmy v ulicích Havany • koloniální skvosty ostrova - Trinidad - pobyt v největším letovisku na Kubě - Varadero (All Inclusive)  

 

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Varadera. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s průvodcem. Následně transfer do hotelu.

 

Den 2
Po snídani celodenní výlet do hlavního města Kuby - Havany, jejíž jedinečná atmosféra zůstane na dlouho v paměti. Procházka starou Havanou a jejími nejkrásnějšími náměstími vás přenese do doby koloniálního rozkvětu města. Kapitol (při pohledu zvenčí), který je kopií budov ve Washingtonu, D.C., a všudypřítomná auta z 50. let dokonale zachytí atmosféru americké prosperity předrevolučních let. Na náměstí Revoluce uvidíme nejdůležitější budovy socialistické Kuby v čele s budovou Ústředního výboru a místem, odkud Fidel Castro pronášel své plamenné projevy k národu. Celou prohlídku završíme návštěvou prodejny, bývalé palírny rumu Legendario a projížďkou americkými klasikami. V ceně zájezdu je zahrnut oběd.


 
Den 3
Určitě jste neviděli barevnější město než Trinidad, jehož staré město je zapsáno na seznamu UNESCO. Doporučujeme procházku dlážděnými ulicemi od parku Cespedes na náměstí Plaza Mayor a návštěvu slavné restaurace Canchanchara. Dalším bodem programu bude město Cienfuegos často nazývané kubánskou „Perlou jihu“. Zde uvidíme hlavní bulvár s parkem Parque Jose Martí a nejoriginálnější budovu města Palacio del Valle (zvenčí). Během výletu snídaně a oběd v ceně.

 

Den 4 - 7
Pobyt ve Varaderu - čas na odpočinek, koupání a opalování. Během pobytu doporučujeme fakultativní výlety: plavby na nedaleké korálové ostrovy, potápění na nádherném útesu (cena od 85 EUR/os.). Úplný seznam fakultativních výletů uvede průvodce zájezdu/delegát na místě.


 
Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu. 
- Po klienty, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.
- Pro klienty zůstávající na druhý týden pobytu - transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

 

Den 9
Přílet do Polska.


 
Upozornění k programu
Pořadí realizace výletů uvedených v programu může být přesunuto na jiný den pobytu na Kubě.

 

Vzhledem k charakteru fakultativních výletů nabízených během programu doporučujeme osobám, které se jich chtějí účastnit, zakoupit dodatečné pojištění - balíček Sport.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Víza

Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 6 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

 

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo v Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

 

Zdravotní formulář

Formulář je třeba vyplnit 48 hodin před plánovaným příjezdem na https://www.dviajeros.mitrans.gob.cu/inicio. To platí i pro děti. Na letišti budou cestující požádáni o předložení QR kódu, který obdrží e-mailem po vyplnění formuláře.

 

Upozornění k přeletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Hodnocení klientů

Klienti tento zájezd hodnotí na 5,1/6. Přečtěte si recenze: https://r.pl/egzotyka-light-kuba-varadero/barcelo-solymar-arenas-blancas

Sezónnost

Turistická sezóna trvá obvykle od 1.1. do 31.3. 

Informace o hotelech

Poloha
Hotelový komplex Iberostar Bella Costa patřící ke španělskému řetězci Iberostar se nachází v tropické zahradě. Letiště Varadero je vzdáleno cca 35 km. V blízkosti hotelu se nachází turistická autobusová zastávka (za poplatek) do centra letoviska. Cca 1 km od hotelu se nachází Varadero Golf Club.

Pláž
U hotelu Iberostar Bella Costa se nachází krásná písečná pláž. Lehátka a slunečníky - zdarma. Hotel poskytuje plážové osušky (zdarma).

Vybavení
Recepce, 4 restaurace (včetně 1 a'la carte), 5 barů, 2 bazény, dětský bazén, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, kosmetický salon (kadeřnictví, kosmetika), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

Pokoje
V komplexu Iberostar Bella Costa se nachází 397 pokojů různých typů. Všechny pokoje jsou klimatizované. Jsou vybaveny koupelnou (vana, sada kosmetiky, vysoušeč vlasů), satelitní TV, DVD přehrávačem, kávovarem, ledničkou, žehličkou a trezorem (v ceně). Za příplatek: minibar.
Standardní pokoje (o rozloze cca 34 m²) - pro max. 2 osoby, bez balkonu. V pokoji je jedna manželská postel nebo dvě samostatné postele. (Standardní pokoje s balkonem jsou k dispozici za příplatek).
Pokoje typu bungalow (o rozloze cca 68 m²) - pro max. 2 osoby. V pokoji je jedna manželská postel nebo dvě samostatné postele, pokoje s výhledem do zahrady. Výhled na moře je za příplatek.

Strava
All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Hosté mají možnost využít restauraci a'la carte (nutná dřívější rezervace). Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Alkohol Premium - za příplatek.

Sport a zábava
Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hosté mají k dispozici: stolní tenis, kulečník, šipky, plážový volejbal, fotbal (možnost příplatku).

Internet
Wi-Fi připojení k internetu - za poplatek (cca 30 CUP/hod.).

Místní kategorie
****

Webové stránky
www.iberostar.com

Náš názor
Rozsáhlá plocha, pohodlné pokoje, bohatá infrastruktura a umístění u krásné pláže jsou nepochybnými výhodami hotelu. Navíc velmi dobrá cena - vřele doporučujeme!

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Hotel

Occidental Arenas Blancas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Occidental Arenas Blancas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Occidental Arenas Blancas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Tainos

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Tainos

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Tainos

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Tainos

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Playa Vista Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Playa Vista Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Playa Vista Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Playa Vista Azul

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Sol Varadero Beach

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Sol Varadero Beach

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Sol Varadero Beach

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Paradisus Princesa del Mar

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Paradisus Princesa del Mar

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Starfish Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Starfish Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Starfish Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Allegro Palma Real

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Allegro Palma Real

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Allegro Palma Real

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Peninsula Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Marina Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Marina Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Marina Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Marina Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Internacional

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Internacional

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Internacional

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Costa

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Costa

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Costa

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Costa

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Grand Aston Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Grand Aston Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Grand Aston Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Grand Aston Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Grand Aston Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Grand Memories Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Grand Memories Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Grand Memories Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Las Americas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Las Americas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Sol Palmeras

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Sol Palmeras

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Sol Palmeras

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Sol Palmeras

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Selection Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Selection Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Selection Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Iberostar Selection Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Las Antillas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Melia Las Antillas

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Selectum Family Resort Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Selectum Family Resort Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Selectum Family Resort Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Selectum Family Resort Varadero

Umístění

Hotelový komplex patřící do španělského řetězce Iberostar se nachází v tropické zahradě. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km. V blízkosti hotelu se nachází zastávka turistického autobusu (placeného) do centra letoviska. Přibližně 1 km od hotelu se nachází golfový klub Varadero.

.
Pláž

Krásná písečná pláž u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Ručníky k bazénu zdarma (vyžadována záloha 30USD splatná kreditní kartou)

.
K dispozici pro hosty

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - italská a středomořská kuchyně), 5 barů, 2 bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, zahrada se sluneční terasou a lehátky, dětské hřiště, miniklub, obchod se suvenýry, salon krásy (kadeřník, kosmetička), prádelna (za poplatek), směnárna, parkoviště.

.
Internet

Bezplatná wifi

Catering

All inclusive: snídaně, obědy, večeře formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvení během dne a neomezené množství místních (a některých mezinárodních) alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v restauracích a barech určených hotelem. Prémiové alkoholické nápoje - za příplatek.

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé. Hostům je k dispozici stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal (za poplatek).

.
Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha u krásné pláže jsou nespornými přednostmi hotelu. Navíc za velmi dobrou cenu, vřele doporučujeme!

Umiestnenie

Hotelový komplex patriaci do španělskej siete Iberostar sa nachádza v tropickej záhrade. Od letoviska Varadero je vzdálený přibližně 35 km. V blízkosti hotelu sa nachádza zastávka turistického autobusu (plateného) do centra letoviska. Približne 1 km od hotela sa nachádza golfový klub Varadero.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Denní a večerní animace před dětmi a dospělými. Hostia majú k dispozícii: stolný tenis, šípky, plážový volejbal, futbal (za poplatok).

.
Stravovanie

All inclusive: raňajky, obedy, večere formou bufetu. Zákazníci mají možnost využít restauraci a'la carte: nutná předchozí rezervace. Občerstvenie počas dňa a neobmedzené množstvo miestnych (a niektorých medzinárodných) alkoholických a nealkoholických nápojov podávaných v reštauráciách a baroch určených hotelom. Prémiový alkohol - za príplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, 4 restaurace (z toho 2 a'la carte - Talianska a stredomorská kuchyňa), 5 barov, 2 bazény, detské brodítko, vírivka, záhrada so slnečnou terasou a ležadlami, detské ihrisko, miniclub, obchod so suvenírmi, salón krásy (kaderník, kozmetička), práčovňa (za poplatok), zmenáreň, parkkovisko.

.
Podľa nášho názoru

Rozsáhlý areál, komfortní pokoje, rozsáhlá infrastruktura a poloha při krásné pláži jsou nepochybnými přednostmi hotelu. Navyše za veľmi dobrú cenu, vrelo odporúčame!

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč