Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek0
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek1
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek2
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek3
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek4
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek5
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek6
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek7
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek8
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek9
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek10
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek11
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek12
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek13
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek14
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek15
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek16
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek17
Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca) Obrázek18

Exotika Light - Kuba - Varadero

Kuba - Varadero
Poznávací + pobytový
Pláž do 100 m
Posilovna
Tenisový kurt
Bazén se sladkou vodou
Mezinárodní animace
Wellness
Exkluzivní, 5*

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, turistický program (viz níže), přejezdy klimatizovaným autokarem nebo minibusem, ubytování v hotelech (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby místního průvodce a polského průvodce/delegáta na Kubě, služby zástupce Rainbow během odbavení na letišti v Polsku.

 

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, služby místních průvodců, spropitné, systém Tour Guide - cca 115 EUR/os. (povinný poplatek průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla (která nejsou uvedena v ceně zájezdu), nápoje k jídlu a jiné osobní výdaje.



Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.



Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka Light - Kuba - Varadero
Kód zájezdu: KAA 

Program

Nejen revoluční historie • památky a kubánské rytmy v ulicích Havany • koloniální skvosty ostrova - Trinidad - pobyt v největším letovisku na Kubě - Varadero (All Inclusive)  

 

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Varadera. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s průvodcem. Následně transfer do hotelu.

 

Den 2
Po snídani celodenní výlet do hlavního města Kuby - Havany, jejíž jedinečná atmosféra zůstane na dlouho v paměti. Procházka starou Havanou a jejími nejkrásnějšími náměstími vás přenese do doby koloniálního rozkvětu města. Kapitol (při pohledu zvenčí), který je kopií budov ve Washingtonu, D.C., a všudypřítomná auta z 50. let dokonale zachytí atmosféru americké prosperity předrevolučních let. Na náměstí Revoluce uvidíme nejdůležitější budovy socialistické Kuby v čele s budovou Ústředního výboru a místem, odkud Fidel Castro pronášel své plamenné projevy k národu. Celou prohlídku završíme návštěvou prodejny, bývalé palírny rumu Legendario a projížďkou americkými klasikami. V ceně zájezdu je zahrnut oběd.


 
Den 3
Určitě jste neviděli barevnější město než Trinidad, jehož staré město je zapsáno na seznamu UNESCO. Doporučujeme procházku dlážděnými ulicemi od parku Cespedes na náměstí Plaza Mayor a návštěvu slavné restaurace Canchanchara. Dalším bodem programu bude město Cienfuegos často nazývané kubánskou „Perlou jihu“. Zde uvidíme hlavní bulvár s parkem Parque Jose Martí a nejoriginálnější budovu města Palacio del Valle (zvenčí). Během výletu snídaně a oběd v ceně.

 

Den 4 - 7
Pobyt ve Varaderu - čas na odpočinek, koupání a opalování. Během pobytu doporučujeme fakultativní výlety: plavby na nedaleké korálové ostrovy, potápění na nádherném útesu (cena od 85 EUR/os.). Úplný seznam fakultativních výletů uvede průvodce zájezdu/delegát na místě.


 
Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu. 
- Po klienty, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.
- Pro klienty zůstávající na druhý týden pobytu - transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

 

Den 9
Přílet do Polska.


 
Upozornění k programu
Pořadí realizace výletů uvedených v programu může být přesunuto na jiný den pobytu na Kubě.

 

Vzhledem k charakteru fakultativních výletů nabízených během programu doporučujeme osobám, které se jich chtějí účastnit, zakoupit dodatečné pojištění - balíček Sport.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Víza

Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 6 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

 

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo v Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

 

Zdravotní formulář

Formulář je třeba vyplnit 48 hodin před plánovaným příjezdem na https://www.dviajeros.mitrans.gob.cu/inicio. To platí i pro děti. Na letišti budou cestující požádáni o předložení QR kódu, který obdrží e-mailem po vyplnění formuláře.

 

Upozornění k přeletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Hodnocení klientů

Klienti tento zájezd hodnotí na 5,1/6. Přečtěte si recenze: https://r.pl/egzotyka-light-kuba-varadero/barcelo-solymar-arenas-blancas

Sezónnost

Turistická sezóna trvá obvykle od 1.1. do 31.3. 

Informace o hotelech

Poloha
Hotel Valentin El Patriarca Varadero byl postaven v roce 2012. Nachází se 13 km od centra Varadero - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Letiště Varadero je vzdáleno cca 35 km.

Pláž
Hotel Valentin El Patriarca Varadero se nachází přímo u široké karibské pláže s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma. Hotel poskytuje plážové osušky - zdarma.

Vybavení
Recepce, lobby, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 a’la carte gourmet, italská a orientální), 8 barů (včetně palapa baru na pláži a swim-up baru v bazénu), 4 bazény (1 určený pro klienty z privilege zóny, 1 bazén pro děti a brouzdaliště, v bazénech sladká voda), miniklub s dětským hřištěm, diskotéka, lékařská služba (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna automobilů, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má vybavení pro osoby se zdravotním postižením.

Pokoje
Hotel Valentin El Patriarca Varadero nabízí 420 pokojů různých typů. Všechny pokoje jsou komfortní a klimatizované. Jsou vybaveny koupelnou (vysoušeč vlasů), trezorem (za poplatek), satelitním TV, telefonem, příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje (doplňovaným za poplatek), minibarem (voda, pivo, nealkoholické nápoje), žehlicím prknem a žehličkou, balkonem nebo terasou (balkónový nábytek). Hotel má pokoje pro tělesně postižené. Postýlka pro děti do 2 let - zdarma.
Pokoje Deluxe (rozloha cca 41 m²) - max. pro 4 osoby (pouze v sestavě 2+2), přičemž v pokoji mohou být 2 samostatné postele nebo 1 postel typu queen size. Navíc je v každém pokoji rozkládací pohovka.
Pokoje Deluxe privilege (rozloha cca 46 m²) - pouze pro osoby starší 18 let, max. pro 3 osoby, s 1 postelí typu king size nebo 2 postelemi typu queen size a privilege servisem (možnost využívat privilege longue podávající dovezené alkoholické a nealkoholické nápoje a snídaně a’la carte, concierge service, 1 hodina Wi-Fi na pokoji během pobytu - zdarma, nad 1 hodinu Wi-Fi k dispozici v privilege zóně - za poplatek, pokojový servis v čase od 07:00-23:00, sleva ve wellness zóně, pozdější vystěhování - v závislosti na dostupnosti pokojů).
Pokoje Privilege suite (rozloha cca 68 m²) - s oddělenou obývací a spací částí, max. pro 3 dospělé osoby, s 1 postelí typu king size a privilege servisem.

Strava
All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky podávané po celý den.

Sport a zábava
Hotel Valentin El Patriarca Varadero organizuje bohatý animační program pro děti i dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, basketbal, plážový volejbal, stolní tenis, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži. Ošetření obličeje a těla a masáže v hotelových wellness - za poplatek (sleva pro zákazníky z pokojů privielege).

Internet
Internet Wi-Fi a internetový koutek - za poplatek (cca 30 CUP/hod.).

Místní kategorie
*****

Webové stránky
www.oceanhotels.net

Náš názor
Hotel Valentin El Patriarca Varadero je určen pro rodinnou dovolenou a dovolenou ve dvou. Je ceněn především za dobře udržované interiéry a privillage zónu určenou pouze pro dospělé. Navíc bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Srdečně zveme!

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Hotel

Iberostar Selection Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Selection Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Selection Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Selection Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Starfish Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Starfish Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Starfish Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Marina Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Marina Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Marina Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Marina Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Barcelo Solymar Arenas Blancas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Paradisus Princesa del Mar

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Paradisus Princesa del Mar

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Playa Vista Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Playa Vista Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Playa Vista Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Playa Vista Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Occidental Arenas Blancas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Occidental Arenas Blancas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Occidental Arenas Blancas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Valentin El Patriarca Varadero (ex. Ocean Varadero El Patriarca)

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Tainos

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Tainos

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Tainos

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Tainos

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Vista Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Internacional

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Internacional

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Internacional

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Internacional

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Grand Memories Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Grand Memories Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Grand Memories Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Sol Palmeras

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Sol Palmeras

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Sol Palmeras

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Sol Palmeras

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Playa Alameda

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Laguna Azul

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Grand Aston Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Grand Aston Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Grand Aston Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Grand Aston Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Grand Aston Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Peninsula Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Las Americas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Las Americas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Allegro Palma Real

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Allegro Palma Real

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Allegro Palma Real

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Las Antillas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Melia Las Antillas

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Sol Varadero Beach

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Sol Varadero Beach

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Sol Varadero Beach

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Costa

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Costa

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Costa

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Iberostar Bella Costa

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Selectum Family Resort Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Selectum Family Resort Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Selectum Family Resort Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Selectum Family Resort Varadero

Umístění

Tento hotel postavený v roce 2012 se nachází 13 km od centra Varadera - po letovisku a poloostrově jezdí turistický autobus (za poplatek). Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké karibské pláži s bílým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Hotel poskytuje osušky k bazénu zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel pro osoby starší 16 let.

Recepce, vstupní hala, 4 restaurace (včetně 1 bufetové a 3 gurmánských a' la carte, italské a orientální), 8-5 barů (včetně palapa baru na pláži, swim-up baru v bazénu a snack baru otevřeného 24 hodin denně), 2 bazény (1 pro klienty z privilage zóny, sladká voda v bazénech), diskotéka, lékařské centrum (za poplatek), konferenční místnost, obchody se suvenýry, směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), parkoviště. Hotel má zázemí pro osoby se zdravotním postižením. Večerní aktivity probíhají v amfiteátru 21:30-23:00.

Internet

V každé části hotelu je k dispozici neomezený internet zdarma.

Catering

All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje a vybrané mezinárodní značky se podávají 24 hodin denně.

.
Sportovní a animační program

Hotel nabízí rozsáhlý animační program pro dospělé. Zdarma: 2 tenisové kurty, plážový volejbal, ping pong, kajaky, šnorchlování, posilovna, jóga na pláži.

Příplatky: kajaky, ošetření obličeje a těla, vířivka a masáže v hotelových lázních za poplatek - slevy pro zákazníky pokojů Privilege.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobře udržované interiéry a privilegovanou zónu pouze pro dospělé. Navíc jednopatrové bungalovy obklopené tropickou zahradou vytvářejí skutečně karibskou atmosféru! Užijte si to!

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč