El Nido Resorts Lagen Island Obrázek0
El Nido Resorts Lagen Island Obrázek1
El Nido Resorts Lagen Island Obrázek2
El Nido Resorts Lagen Island Obrázek3
El Nido Resorts Lagen Island Obrázek4
El Nido Resorts Lagen Island Obrázek5
El Nido Resorts Lagen Island Obrázek6
El Nido Resorts Lagen Island Obrázek7
El Nido Resorts Lagen Island Obrázek8

El Nido Resorts Lagen Island

Filipíny
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel Lagen Island se nachází mezi 4hektarovým bujným lesem a klidnou mělkou zátokou, která je ideální pro milovníky vodních sportů. Hotel se nachází na malebném ostrově Lagen v oblasti El Nido na Palawanu. Cesta z Manily na ostrov El Nido trvá přibližně 55 minut letadlem, poté je třeba absolvovat 45minutovou plavbu lodí na ostrov. Ostrov Palawan zaujme nádhernými výhledy, dosud nedotčenými zákoutími přírody, sousedícími četnými ostrůvky, rajskými plážemi s bílým pískem a bohatým podmořským světem.

Pláž

Hotel má soukromou písečnou pláž.

 

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, restaurace, bar, bazén, lehátka, posilovna, herna, knihovna. Za poplatek: lázeňské a wellness centrum, butik, centrum vodních sportů, konferenční místnost.

 

Internet

Wi-Fi je k dispozici ve veřejných prostorách a je zdarma.

Catering

Snídaně se podává formou bufetu v restauraci Clubhouse.

Sportovní a animační program

Tělocvična, plážový volejbal, stolní tenis, badminton, fotbal, kulečník, centrum vodních sportů (potápění, kajak, veslování, rybolov).

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Odlehlý resort v opravdu rajském prostředí. Díky vysokému standardu ubytování a poloze mimo hlavní turistická centra vám umožní dopřát si blažený odpočinek a ponořit se do plné tropické relaxace.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet Varšava - Cebu - Varšava charterovým letadlem PPL LOT typu Dreamliner, vnitřní přelet Cebu-El Nido a El Nido-Cebu, transfery: letiště - hotel - letiště (včetně plavby trajektem dle popisu programu), letištní taxy, ubytování v hotelu (14 nocí), stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta na Filipínách, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety (v polském jazyce při min. počtu 15 osob), další jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu a jiné osobní výdaje. 

Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Filipiny - Bohol - wczasy

Program

Den 1
Sraz na letišti F. Chopina ve Varšavě, u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Let do Cebu (přímý let ).

Den 2
Přistání, vnitřní přelet do El Nido. Ubytování ve vybraném hotelu.

Den 3 - 8
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování.

Den 9 
Vystěhování. Přelet na Bohol a transfer do vybraného hotelu, volný čas.

Den 10 - 15
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování.

Den 16
Po snídani vystěhování z hotelu a transfer na ostrov Cebu. Odlet do Polska (přímý let)

Upozornění k programu
Pořadí realizace jednotlivých bodů programu může být změněno nebo obráceno.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Očkování
Žádné očkování není povinné. Doporučuje se očkování proti hepatitidě typu A a B, břišnímu tyfu, záškrtu a tetanu. Je nutné vzít s sebou repelenty.

Vízum
Občané ČR mohou cestovat na Filipíny za účelem turistiky bez víz, pokud doba jejich pobytu nepřesáhne 30 dnů. Při vstupu do země musí cestovatel předložit cestovní doklad platný alespoň 6 měsíců po plánovaném opuštění Filipín.

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným podmínkám udělení víza.

PŘELET 
Přímý let komfortním letounem společnosti PPL LOT typ Dreamliner s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let). 

Měna 
Doporučujeme vzít s sebou americké dolary, i když lze také vyměnit euro nebo jinou běžně uznávanou měnu. Peníze lze vyměnit v bankách, směnárnách a hotelech. Doporučujeme vzít s sebou bankovky v dobrém stavu: v zemích jihovýchodní Asie nejsou akceptovány poškozené, roztrhané, špinavé bankovky atd. - směnárny a banky je odmítají vyměňovat. V případě amerických dolarů je třeba upozornit, aby to byly bankovky nejnovější edice - tzv. „barevná“ řada. Starší bankovky často nejsou akceptovány nebo vyměněny v nižším kurzu.

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč