The Funny Lion El Nido Obrázek0
The Funny Lion El Nido Obrázek1
The Funny Lion El Nido Obrázek2
The Funny Lion El Nido Obrázek3
The Funny Lion El Nido Obrázek4
The Funny Lion El Nido Obrázek5
The Funny Lion El Nido Obrázek6
The Funny Lion El Nido Obrázek7
The Funny Lion El Nido Obrázek8
The Funny Lion El Nido Obrázek9
The Funny Lion El Nido Obrázek10
The Funny Lion El Nido Obrázek11
The Funny Lion El Nido Obrázek12
The Funny Lion El Nido Obrázek13
The Funny Lion El Nido Obrázek14
The Funny Lion El Nido Obrázek15
The Funny Lion El Nido Obrázek16
The Funny Lion El Nido Obrázek17
The Funny Lion El Nido Obrázek18
The Funny Lion El Nido Obrázek19
The Funny Lion El Nido Obrázek20

The Funny Lion El Nido

Filipíny
Pobytový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Funny Lion je elegantní butikový hotel, který se nachází v centru starého města El Nido. Nachází se přibližně 12 km od letiště El Nido a v pěší vzdálenosti od několika restaurací, barů, potápěčských obchodů a provozovatelů lodních výletů, stejně jako od autobusového a trajektového terminálu v El Nidu. Ostrov Palawan je jedním z nejkrásnějších míst na Filipínách. Potěší nádhernými výhledy, dosud nedotčenými zákoutími přírody, sousedícími četnými ostrůvky, rajskými plážemi s bílým pískem a bohatým podmořským světem.

 

Pláž

Nejbližší písečná pláž je vzdálená přibližně 150 m od hotelu.

 

K dispozici pro hosty

24 hodinová recepce, úschovna zavazadel, restaurace, bar, venkovní bazén, posilovna, SPA centrum, Wi-Fi.

 

Internet

Ve veřejných prostorách je k dispozici Wi-Fi.

Catering

Snídaně se podává formou bufetu.

Sportovní a animační program

Venkovní bazén, plně vybavená posilovna.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

The Funny Lion El Nido je okouzlující hotel v centru El Nida, který nabízí 50 designových pokojů a výhodnou polohu v blízkosti pláže a památek. Nabízí bazén, lázně a posilovnu. Pokoje jsou dobře vybavené, hotel poskytuje relaxační pobyt v krásném prostředí.

 

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet Varšava - Cebu - Varšava charterovým letadlem PPL LOT typu Dreamliner, vnitřní přelet Cebu-El Nido a El Nido-Cebu, transfery: letiště - hotel - letiště (včetně plavby trajektem dle popisu programu), letištní taxy, ubytování v hotelu (14 nocí), stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta na Filipínách, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety (v polském jazyce při min. počtu 15 osob), další jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu a jiné osobní výdaje. 

Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Filipiny - Bohol - wczasy

Program

Den 1
Sraz na letišti F. Chopina ve Varšavě, u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Let do Cebu (přímý let ).

Den 2
Přistání, vnitřní přelet do El Nido. Ubytování ve vybraném hotelu.

Den 3 - 8
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování.

Den 9 
Vystěhování. Přelet na Bohol a transfer do vybraného hotelu, volný čas.

Den 10 - 15
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování.

Den 16
Po snídani vystěhování z hotelu a transfer na ostrov Cebu. Odlet do Polska (přímý let)

Upozornění k programu
Pořadí realizace jednotlivých bodů programu může být změněno nebo obráceno.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Očkování
Žádné očkování není povinné. Doporučuje se očkování proti hepatitidě typu A a B, břišnímu tyfu, záškrtu a tetanu. Je nutné vzít s sebou repelenty.

Vízum
Občané ČR mohou cestovat na Filipíny za účelem turistiky bez víz, pokud doba jejich pobytu nepřesáhne 30 dnů. Při vstupu do země musí cestovatel předložit cestovní doklad platný alespoň 6 měsíců po plánovaném opuštění Filipín.

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným podmínkám udělení víza.

PŘELET 
Přímý let komfortním letounem společnosti PPL LOT typ Dreamliner s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let). 

Měna 
Doporučujeme vzít s sebou americké dolary, i když lze také vyměnit euro nebo jinou běžně uznávanou měnu. Peníze lze vyměnit v bankách, směnárnách a hotelech. Doporučujeme vzít s sebou bankovky v dobrém stavu: v zemích jihovýchodní Asie nejsou akceptovány poškozené, roztrhané, špinavé bankovky atd. - směnárny a banky je odmítají vyměňovat. V případě amerických dolarů je třeba upozornit, aby to byly bankovky nejnovější edice - tzv. „barevná“ řada. Starší bankovky často nejsou akceptovány nebo vyměněny v nižším kurzu.

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč