Grand East Resort  Obrázek0
Grand East Resort  Obrázek1
Grand East Resort  Obrázek2
Grand East Resort  Obrázek3
Grand East Resort  Obrázek4
Grand East Resort  Obrázek5
Grand East Resort  Obrázek6

Grand East Resort

Jordánsko
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
SPA
Tichý, mimo město
Bazén se sladkou vodou
Lehátka zdarma
Bazén
Skluzavky

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Luxusní hotel se rozkládá na rozlehlém pozemku přímo na 400 m dlouhé písečné pláži u Mrtvého moře. Nachází se v blízkosti řeky Jordán a hory Nebo. Přibližně 60 km od letiště v Ammánu.

.

Pláž

Hotel se nachází přímo na dlouhé (400 m) písečné a oblázkové pláži přímo u Mrtvého moře. Lehátka a slunečníky na pláži jsou zahrnuty v ceně.

Poznámka: voda v Mrtvém moři je silně slaná, takže koupání je možné (relaxační, ale ne dlouhé). Voda má mnoho blahodárných vlastností pro lidský organismus (přírodní lázně). Vzhledem ke slanosti a vztlaku vody není možné plavání v moři.

K dispozici pro hosty

Hotel má 24hodinovou recepci, lobby, směnárnu, obchod se suvenýry, hlavní restauraci s místní a středomořskou kuchyní a 2 restaurace a'la carte, 2 bary (včetně 1 u bazénu). K dispozici je 6 bazénů včetně 1 krytého, 1 pouze pro dámy a 1 se skluzavkami pro děti (některé z nich v zimě vyhřívané) a sluneční terasa s lehátky a slunečníky pro hotelové hosty v ceně ubytování.

Internet

V hotelové hale a pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Snídaně a večeře formou bufetu, nápoje za poplatek.

.

Sportovní a animační program

Sportovní aktivity, fotbalové a volejbalové hřiště, tělocvična a miniklub pro děti. K dispozici je lázeňské centrum - různé procedury za příplatek.

.

Webové stránky Místní kategorie

**** - hotel čeká na oficiální udělení 5* v červenci 2018.

Podle našeho názoru

Elegantní hotel vhodný pro dospělé i děti. Díky skvělé poloze přímo na pláži, velkému bazénu s různými atrakcemi a skluzavkami a rozsáhlému wellness centru bude váš pobyt zde plný bezstarostné relaxace.

Umiestnenie

Luxusní hotel se rozprostírá na rozlehlém pozemku přímo na 400 m vzdálené pláži při Màtvom mori. Nachádza sa v blízkosti rieky Jordán a hory Nebo. Približne 60 km od letiska v Ammáne.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Športové aktivity, fotbalové a volejbalové ihrisko, posilňovňa a miniklub pre deti. K dispozici je wellness centrum - různé procedury za příplatek.

.
Stravovanie

Raňajky a večere formou bufetu; nápoje za poplatok.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Prevádzka s 24hodinovou recepcí, lobby, zmenáreň, obchod so suvenírmi, hlavná reštaurácia s miestnou a stredomorskou kuchyňou a 2 reštaurácie a'la carte, 2 bary (vrátane 1 pri bazéne). K dispozici je 6 bazénov včetně 1 krytého, 1 len pre dámy a 1 so šmykľavkami pre deti (niektoré z nich v zime vyhrievané) a slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi pre hotelových hostí v cene.

.
Podľa nášho názoru

Elegantní hotel vhodný pro dospělé i děti. Díky skvelej polohe přímo na pláži, velkému bazénu s rôznymi atrakciami a šmykľavkami a rozsáhlému wellness centru bude váš pobyt tu plný bezstarostného relaxu.

Program:

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč