Estelar Santamar Hotel Obrázek0
Estelar Santamar Hotel Obrázek1
Estelar Santamar Hotel Obrázek2
Estelar Santamar Hotel Obrázek3
Estelar Santamar Hotel Obrázek4
Estelar Santamar Hotel Obrázek5
Estelar Santamar Hotel Obrázek6
Estelar Santamar Hotel Obrázek7
Estelar Santamar Hotel Obrázek8
Estelar Santamar Hotel Obrázek9
Estelar Santamar Hotel Obrázek10
Estelar Santamar Hotel Obrázek11
Estelar Santamar Hotel Obrázek12

Estelar Santamar Hotel

Kolumbie - Santa Marta
Pobytový
Bazén
Fitness
Přímo u pláže
Lehátka zdarma
Novinka
Wi-Fi

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v Santa Martě, nejstarším kolumbijském městě ležícím přímo na břehu Karibského moře. Hotel je ideální základnou pro poznávání severního pobřeží. Vzdálenost od centra města: přibližně 9,5 km, vzdálenost od letiště Cartagena: přibližně 215 km.

Pláž

Hotel se nachází na písečné pláži. Lehátka a slunečníky jsou zahrnuty v ceně.

K dispozici pro hosty

Recepce s lobby otevřenou 24 hodin denně, výtahy, služby concierge, dva bazény, zařízení pro tělesně postižené. Za příplatek jsou k dispozici služby praní a žehlení prádla, banketové a konferenční prostory (až pro 1 200 osob), faxové/fotokopírovací služby. Domácí zvířata jsou přijímána po předchozí dohodě s hotelem (může být účtován příplatek). V hotelu je přísně zakázáno kouřit.

Internet

V celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Strava all inclusive (snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hotelové restauraci). Dále nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje.

Sportovní a animační program

Přístup ke dvěma bazénům (včetně dětského), posilovně, wellness centru. Hotel má k dispozici vyhrazenou část veřejné pláže, kde si můžete zahrát volejbal a fotbal.

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Hosté se zde mohou těšit na přímý přístup na písečnou pláž s pohodlnými lehátky a krásným výhledem na Karibské moře. Přátelská a profesionální obsluha dokonale doplňuje atmosféru a vytváří ideální místo pro úspěšný pobyt. 

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet širokotrupým charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let) do Cartageny, letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, ubytování 7 nebo 14 nocí ve vybraném hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Program

Den 1
Sraz na letišti u u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Cartageny. Aktuální letový řád sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s delegátem. Následně transfer  do vybraného hotelu v okolí Santa Marty.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, možnost využití fakultativních výletů atd. 

Den 8 nebo15
Vystěhování z hotelu. Transfer na letiště v Cartagenie. Přelet do Polska.

Den 9 nebo 16 
Přílet do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Upozornění k přeletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Víza - informace pro prodejce

Občané ČR mohou s účinností od 10. února 2004 cestovat do Kolumbijské republiky bez víz. Pro turistické účely je povolen bezvízový pobyt na 90 dnů s možností prodloužení o dalších 90 dnů.

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Povinnost vyplnit formulář "Check-Mig" nejdříve 72 hodin před odletem a nejpozději jednu hodinu před odbavením prostřednictvím portálu https://apps.migracioncolombia.gov.co/pre-registro/en/DatosViaje
Výše uvedený formulář je třeba vyplnit také před návratem do Polska.

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč