Irotama Resort Obrázek0
Irotama Resort Obrázek1
Irotama Resort Obrázek2
Irotama Resort Obrázek3
Irotama Resort Obrázek4
Irotama Resort Obrázek5
Irotama Resort Obrázek6
Irotama Resort Obrázek7
Irotama Resort Obrázek8
Irotama Resort Obrázek9
Irotama Resort Obrázek10
Irotama Resort Obrázek11
Irotama Resort Obrázek12
Irotama Resort Obrázek13
Irotama Resort Obrázek14
Irotama Resort Obrázek15
Irotama Resort Obrázek16
Irotama Resort Obrázek17
Irotama Resort Obrázek18
Irotama Resort Obrázek19
Irotama Resort Obrázek20
Irotama Resort Obrázek21
Irotama Resort Obrázek22
Irotama Resort Obrázek23
Irotama Resort Obrázek24
Irotama Resort Obrázek25
Irotama Resort Obrázek26
Irotama Resort Obrázek27

Irotama Resort

Kolumbie - Cartagena - Santa Marta
Pobytový
Mezinárodní animace
Přímo na pláži
Novinka
Wellness
Fitness
Wi-Fi
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází na okraji kolumbijského města Santa Marta, kolébky pěstitelů banánů a kávy. Santa Marta je také obchodním a rybářským přístavem, což z ní činí vysoce rozvinuté město z hlediska potravinářského průmyslu a cestovního ruchu. Ve městě můžete navštívit hrady a pevnosti ze 17. století. Hotel se nachází přibližně 12 km od starého města. Vzdálenost od letiště Cartagena: přibližně 212 km.

Pláž

Hotel se nachází přímo na pláži. Plážový servis (lehátka/slunečníky) je zpoplatněn na místě.

K dispozici pro hosty

Recepce 24h, služby concierge, výtahy, kaple, zařízení pro tělesně postižené, kadeřnictví, veřejné lázně, herna, zařízení pro tělesně postižené, bezplatné soukromé parkoviště, kuřácký prostor. Za příplatek: služby praní a žehlení prádla, business centrum, banketové a konferenční prostory, hlídání dětí.

Internet

V celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Strava all inclusive (snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hotelové restauraci). Nealkoholické nápoje a místní alkohol v určených barech (07:00-23:00).

Sportovní a animační program

Hotel nabízí přístup k pěti bazénům, včetně venkovního bazénu s tobogánem, osuškami a lehátky. Využít můžete také lekce aerobiku a animační tým. K dispozici je také živá hudba, stand-up, dětský klub, stolní tenis a herna. Za příplatek: tematické večery s večeří, půjčovna vybavení pro vodní sporty, šnorchlování, golfové hřiště (do 3 km), lázeňské a wellness centrum, fitness centrum.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Tento jedinečný hotel se nachází přímo na pláži, nabízí širokou škálu zábavy v podobě bavičů, živé hudby a stand-upů a zároveň poskytuje luxusní místo k odpočinku.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet širokotrupým charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let) do Cartageny, letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, ubytování 7 nebo 14 nocí ve vybraném hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Program

Den 1
Sraz na letišti u u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Cartageny. Aktuální letový řád sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s delegátem. Následně transfer  do vybraného hotelu v okolí Santa Marty.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, možnost využití fakultativních výletů atd. 

Den 8 nebo15
Vystěhování z hotelu. Transfer na letiště v Cartagenie. Přelet do Polska.

Den 9 nebo 16 
Přílet do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Upozornění k přeletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Víza - informace pro prodejce

Občané ČR mohou s účinností od 10. února 2004 cestovat do Kolumbijské republiky bez víz. Pro turistické účely je povolen bezvízový pobyt na 90 dnů s možností prodloužení o dalších 90 dnů.

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Povinnost vyplnit formulář "Check-Mig" nejdříve 72 hodin před odletem a nejpozději jednu hodinu před odbavením prostřednictvím portálu https://apps.migracioncolombia.gov.co/pre-registro/en/DatosViaje
Výše uvedený formulář je třeba vyplnit také před návratem do Polska.

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč