Kalyves Beach Obrázek0
Kalyves Beach Obrázek1
Kalyves Beach Obrázek2
Kalyves Beach Obrázek3
Kalyves Beach Obrázek4
Kalyves Beach Obrázek5
Kalyves Beach Obrázek6
Kalyves Beach Obrázek7
Kalyves Beach Obrázek8
Kalyves Beach Obrázek9
Kalyves Beach Obrázek10
Kalyves Beach Obrázek11

Kalyves Beach

Řecko - Kréta - Kalyves
Pobytový
Pláž do 100 m
V/blízko centra
Wi-Fi
Posilovna
Bazén se sladkou vodou
Přímo na pláži
Bezplatné lehátka
Doporučujeme
Bazén

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v malé vesničce Kalives, asi 20 km od centra Chanie (autobusová zastávka 100 m, jízdní řády k dispozici na recepci) a asi 30 km od letiště. Přímo u hotelu se nachází ústí řeky Xydas do moře, což dodává místu další kouzlo. V okolí je dobrý výběr taveren, supermarketů a služeb.

Poznámka: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 7 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci, a to před ubytováním klientů v hotelu.

 

Pláž

Hotel se nachází přímo na písčito-oblázkové pláži, přístup na pláž je z jedné hotelové budovy přes ulici a z druhé přes most. Lehátka a slunečníky na pláži - v ceně ubytování.

 

K dispozici pro hosty

Komplex se skládá ze 2 budov oddělených nepříliš rušnou ulicí. Hotel byl zrekonstruován v roce 2013.

Recepce 24 hodin denně, bar u bazénu, 2 bazény, z nichž 1 má brouzdaliště pro děti (oba bazény se sladkou vodou). Lehátka a slunečníky u bazénu v ceně. Osušky za poplatek 1,5 EUR/den. Kromě toho je v hotelu konferenční místnost a malé dětské hřiště pro nejmenší. Hotel poskytuje úschovnu zavazadel.

Internet

Na pokojích je k dispozici bezplatné bezdrátové připojení k internetu, za poplatek (5 €/hodina) si můžete pronajmout také notebook.

 

Catering

Složení All Inclusive: snídaně (07:30-9:30) a večeře (18:30-20:30) formou bufetu, oběd (13:00-14:30) formou bufetu s občerstvením: saláty, sendviče, pizza, koláče, pečivo, ovoce.Koláče a pečivo a káva a čaj (16:00-17:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje (pivo, víno a raki) a džusy (ne čerstvě vymačkané) k jídlu a na baru (11:00-23:00).

Sportovní a animační program

Hotel neposkytuje animační program. Živá vystoupení 1 x týdně. Posilovna, stolní tenis a krytý bazén v ceně. Za příplatek: sauna, vířivka, masáže (podrobný ceník k dispozici na recepci) a kulečník (2 €/hra).

 

Webové stránky Místní kategorie

A

Podle našeho názoru

Hotel oceňovaný pro své dobré služby a výhodnou polohu u pláže v centru města Kalives. Velmi dobrá úroveň pokojů. Dobrá volba pro ty, kteří se vyhýbají velkým letoviskům, ale oceňují pohodlí možnosti all inclusive.

 

Umiestnenie

 

 

Webová lokalita Športový a animačný program

Hotel neposkytuje animační program. Živé představení 1 x týdně. Stravování, stolní tenis a krytý bazén v ceně. Za příplatok: sauna, vírivka, masáže (podrobný cenník k dispozici na recepci) a biliard (2 €/hra).

 

Stravovanie

Formula All Inclusive: raňajky (07:30 - 09:30) a večera (18:30 - 20:30) formou bufetu, oběd (13:00 - 14:30) formou bufetu s občerstvením: šaláty, sendviče, pizza, koláče, pečivo, ovoce.Koláče a pečivo a káva a čaj (16:00 - 17:00). Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje (pivo, víno a raki) a džúsy (nie čerstvo vylisované) k jedlám a na bare (11:00-23:00).

Miestna kategória

A

K dispozícii pre hostí

 

 

Podľa nášho názoru

 

 

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a jiné osobní výdaje. UPOZORNĚNÍ! Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše se pohybuje od 1,5 do 10 EUR/pokoj/den v závislosti na standardu ubytování. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Program

Den první
Odlet z ČR. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč