Czeszka i Słowaczka Obrázek0
Czeszka i Słowaczka Obrázek1
Czeszka i Słowaczka Obrázek2
Czeszka i Słowaczka Obrázek3
Czeszka i Słowaczka Obrázek4
Czeszka i Słowaczka Obrázek5
Czeszka i Słowaczka Obrázek6
Czeszka i Słowaczka Obrázek7
Czeszka i Słowaczka Obrázek8
Czeszka i Słowaczka Obrázek9
Czeszka i Słowaczka Obrázek10
Czeszka i Słowaczka Obrázek11
Czeszka i Słowaczka Obrázek12
Czeszka i Słowaczka Obrázek13
Czeszka i Słowaczka Obrázek14

Czeszka i Słowaczka

Polsko
Pobytový
Turistický voucher
Domácí mazlíčci

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotelový komplex, který býval německou lesovnou, se nachází v nejvyšších částech Świeradowa-Zdroje, v nadmořské výšce 650 metrů, asi 1 km od centra města. Je skvělým výchozím bodem pro poznávání nejbližšího okolí, četných turistických tras, cyklotras včetně "Single Track". , tj. přírodních cyklostezek, nově vybudovaných, s maximálním sklonem 5 % a šířkou do 0,8 m. Je také ideálním místem pro milovníky lyžování (včetně běžeckého).

K dispozici pro hosty

Recepce, restaurace s polskou kuchyní, bar. K dispozici je bazén se slanou vodou s protiproudy, stěnovou masáží, vodní clonou a vířivkou se slanou vodou a krásným výhledem na Jizerské hory. Dále je zde relaxační místnost s kulečníkem a stolním fotbalem, posilovna, stolní tenis a úschovna sportovního vybavení. Za příplatek mohou hosté komplexu využít finskou saunu, solnou jeskyni, lázeňské a rehabilitační procedury. Pro nejmenší je k dispozici venkovní dětské hřiště.Parkování - monitorované, osobní automobil 25 PLN/den. Domácí zvířata za příplatek 20 PLN/den.

Místní poplatek - 2 PLN/osoba/den

 

 


.

 

 

Internet

WiFi - zdarma v celém hotelu

Catering

Snídaně (08:00-10:00) a večeře (17:00-19:00) formou bufetu v hotelové restauraci.

Sportovní a animační program

Rainbow pořádá v prázdninové vesnici řadu aktivit pro dospělé. Pokud si to budete přát, hned první den vás pozve na pěší prohlídku okolí, při které poznáte nejzajímavější místa vaší prázdninové destinace, a během teambuildingového večera se budete moci seznámit s ostatními rekreanty. Každodenní lekce strečinku vám dodají skvělou energii na celý den. Během dovolené se můžete zúčastnit také lekcí nordic walkingu a poznat léčivou sílu jógy. Mezi další aktivity, které povedou naši specialisté, patří pilates, zumba, taneční workshopy, workshopy vaření, rukodělné dílny .

V období 11.06 - 18.09.2021 nabídne Rainbow také animaci pro děti ve Figloklubu, kterou povedou kvalifikovaní animátoři. Figlokluby a naši animátoři jsou specialisté na zábavu! Po 6 dní v týdnu budou děti přenášet do úžasného světa fantazie a aktivity. V bezpečné atmosféře čeká na nejmenší nespočet hádanek, výprav, divokých tanců, různých výtvarných činností, her a aktivit. Animátoři, kteří dbají na různé potřeby dětí, nabízejí širokou škálu aktivit jak venku, tak v našem Figloklubu, který se nachází ve vesnici a je k dispozici každý den kromě soboty.

.

Webové stránky Místní kategorie

*** Komplex horské turistiky

Podle našeho názoru

Hotelový komplex v Jizerských horách je ideálním místem pro všechny, kteří mají rádi aktivní dovolenou. Okolí lesů, čerstvý vzduch, úchvatné výhledy a blízkost turistických stezek z něj činí jedinečné místo. Pocit blízkosti přírody, vynikající domácí kuchyně a rodinná atmosféra podtrhují jedinečnost .

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: ubytování (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu ubytování, (telefonickou) službu delegáta. 

Základní cena nezahrnuje: cestovní náklady, pojištění následků nehod (NNW) a zavazadel, pobytovou taxu, fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Karkonosze - wczasy

Vzhledem k onemocnění COVID-19 mohou být některé hotelové atrakce/služby časově omezeny a/nebo nemusí být nabízeny.

Program

Den první
Příjezd do vybraného objektu. Ubytování.
 
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v horských oblastech obvykle trvá od poloviny června do poloviny září.

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč