Royal Savoy Obrázek0
Royal Savoy Obrázek1
Royal Savoy Obrázek2
Royal Savoy Obrázek3
Royal Savoy Obrázek4
Royal Savoy Obrázek5
Royal Savoy Obrázek6
Royal Savoy Obrázek7
Royal Savoy Obrázek8
Royal Savoy Obrázek9
Royal Savoy Obrázek10
Royal Savoy Obrázek11
Royal Savoy Obrázek12
Royal Savoy Obrázek13
Royal Savoy Obrázek14
Royal Savoy Obrázek15
Royal Savoy Obrázek16
Royal Savoy Obrázek17

Royal Savoy

Portugalsko - Madeira - Funchal
Pobytový
Hotel Elite
V/blízko centra
Wi-Fi
Bazén se slanou vodou

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází u oceánu a nabízí svým hostům výhled na přístav Funchal. . Hotel je obklopen tropickou zahradou a má bazény ve stylu laguny. Madeirská botanická zahrada je vzdálená 4 km od hotelu. Mezinárodní letiště je vzdáleno 23 km od hotelu.

Pláž

Soukromý přístup do moře z betonového mola (schody do vody), bez pláže.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, kadeřnictví, knihovna, bufetová a a la carte restaurace "Armada" (mezinárodní kuchyně), lobby bary, bar u bazénu "Neptunus", mezanin pro večeře až pro 200 osob, bankomat, úschovna zavazadel, společenská místnost, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, zařízení pro osoby se zdravotním postižením. Za příplatek: lékařská pomoc (lékař na telefonu), prádelna, parkoviště (za poplatek cca 10EUR/den), konferenční prostory, trezor, kadeřnictví. Personál může pomoci s pronájmem auta a organizací aktivit mimo objekt. Domácí zvířata nejsou přijímána.

.
Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi

Catering

Snídaně se podává formou bufetu. K dispozici je příplatek za večeři nebo plnou penzi. Každou sobotu od 16:00 do 18:00 se v lobby baru podává odpolední čaj s občerstvením (může být za příplatek).

.
Sportovní a animační program

V hotelu jsou 3 vyhřívané bazény s mořskou vodou včetně dětského brouzdaliště, lázně s krytým sladkovodním bazénem, vířivkou, saunou, parní lázní, smyslovou sprchou, ledovou fontánou a posilovnou. Každý večer se v jednom z barů koná živá hudba. Kromě toho je k dispozici hřiště na padel, herní koutek se stolním tenisem Jednou týdně se v areálu koná zumba, jóga a aqua aerobik. V lázních jsou za příplatek k dispozici relaxační, kosmetické a masážní procedury. Kromě toho se můžete přihlásit na kurzy pilates a školu potápění (u pláže). Pro děti je k dispozici dětské hřiště.

Webové stránky

https://www.savoysignature.com/royalsavoyhotel/en/

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Tento luxusní hotel je ideální pro lidi, kteří chtějí být aktivní na krásném místě,  poznávat bohatou historii oblasti a pro lidi, kteří chtějí ochutnat nejen místní jídlo, ale také život na Madeiře.

Umiestnenie

Hotel se nachází při oceánu a nabízí svým hostům výhled na přístav Funchal. . Hotel je obklopený tropickými zahradami a má bazény ve stylu lagúny. Botanická zahrada na Madeire je vzdálená 4 km od hotelu. Medzinárodné letisko je vzdálené 23 km od hotelu.

.
Webová lokalita

https://www.savoysignature.com/royalsavoyhotel/en/

Športový a animačný program

V objektu jsou 3 vyhřívané bazény s morzeou včetně dětského bazénu, wellness centrum s krytým sladkovodním bazénem, vířivkou, saunou, parním lázní, senzorickou sprchou, ledovou fontánou a posilňovnou. V jednom z barov můžete každý večer počúvať živú hudbu. Kromě toho je k dispozici padelové ihrisko, herní prostor so stolným tenisom Raz týždenne sa v areáli koná zumba, joga a aqua aerobik. V kúpeľoch sú za príplatok k dispozícii relaxačné, kozmetické a masážne procedúry. Kromě toho sa můžete prihlásiť na hodiny pilates a školu potápania (pri pláži). Pre deti je k dispozici detské ihrisko.

.
Stravovanie

Raňajky sa podávajú formou bufetu. K dispozici je příplatok za večeru nebo plnú penziu. Každú sobotu od 16:00 do 18:00 sa v lobby bare podáva popoludňajší čaj s občerstvením (môže byť spoplatnený).

.
Miestna kategória

*****

K dispozícii pre hostí

24-hodinová recepce, kaderníctvo, knižnica, bufetová a a la carte restauraácia "Armada" (medzinárodná kuchyňa), lobby bary, bar pri bazéne "Neptunus", mezanín na večeru až pre 200 osôb, ATM, úschovňa batožiny, spoločenská miestnosť, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, zariadenia pre osoby so zdravotným postihnutím. Za poplatok: lekárska pomoc (lekár na zavolanie), práčovňa, parkovisko (za poplatok cca 10EUR/deň), konferenčné priestory, trezor, kaderníctvo. Personál vám pomůže s prenájmom auta a organizáciou aktivít mimo objektu. Domáce zvířata nejsou akceptované.

.
Podľa nášho názoru

Tento luxusní hotel je ideálny pre ľudí ktorí chcú byť aktívni na krásnom mieste,  spoznávať bohatú históriu oblasti a pre ľudí ktorí chcú ochutnať nielen miestne jedlo, ale aj život na Madeire.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu a další osobní výdaje. Turistický poplatek v hotelch (cca 2 EUR/os./deň).

 

Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země!

 

Název zájezdu v polském jazyce: Madera wypoczyne

 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Madera wypoczyne

.

Program

Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu transfer do vybraného hotelu.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.

 

Den poslední
Snídaně. Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 

Upozornění k programu

Žádáme klienti, aby si vzali s sebou smlouvu o zájezdu (vytištěnou nebo alespoň v elektronické podobě).

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč