Iberostar Saidia Obrázek0
Iberostar Saidia Obrázek1
Iberostar Saidia Obrázek2
Iberostar Saidia Obrázek3
Iberostar Saidia Obrázek4
Iberostar Saidia Obrázek5
Iberostar Saidia Obrázek6
Iberostar Saidia Obrázek7
Iberostar Saidia Obrázek8
Iberostar Saidia Obrázek9
Iberostar Saidia Obrázek10
Iberostar Saidia Obrázek11
Iberostar Saidia Obrázek12
Iberostar Saidia Obrázek13
Iberostar Saidia Obrázek14
Iberostar Saidia Obrázek15
Iberostar Saidia Obrázek16
Iberostar Saidia Obrázek17
Iberostar Saidia Obrázek18
Iberostar Saidia Obrázek19
Iberostar Saidia Obrázek20
Iberostar Saidia Obrázek21
Iberostar Saidia Obrázek22
Iberostar Saidia Obrázek23
Iberostar Saidia Obrázek24
Iberostar Saidia Obrázek25
Iberostar Saidia Obrázek26
Iberostar Saidia Obrázek27
Iberostar Saidia Obrázek28
Iberostar Saidia Obrázek29
Iberostar Saidia Obrázek30
Iberostar Saidia Obrázek31
Iberostar Saidia Obrázek32
Iberostar Saidia Obrázek33
Iberostar Saidia Obrázek34
Iberostar Saidia Obrázek35
Iberostar Saidia Obrázek36
Iberostar Saidia Obrázek37

Iberostar Saidia

Maroko - Saidia
Pobytový
Pláž do 100 metrů
Nový

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Moderní a luxusní hotel se nachází přímo u moře. Patří do známého řetězce Iberostar Hotels&Resorts. Vynikající poloha - na promenádě, v klidné části Saidie. Přibližně 500 m od přístavu s bary, restauracemi a obchody. Přibližně 65 km od letiště Oujda.

.

Pláž

Objekt se nachází přímo na široké písečné pláži. Lehátka, slunečníky na pláži - zdarma.

.

K dispozici pro hosty

Komplex postavený v roce 2009 se skládá ze tří dvoupodlažních budov.

Recepce 24 hodin denně, prostorná vstupní hala. Hotel má 3 restaurace: hlavní - Oujda podávající jídla formou bufetu (mezinárodní kuchyně, ale i vegetariánská jídla) a 2 á la carte: Fez (středomořská kuchyně) a Oki (japonská kuchyně). Snack-grill bar/restaurace, lobby a bar u bazénu, music bar, směnárna; konferenční centrum, zahrada. Komplex má 2 bazény se sladkou vodou (jeden v klidové zóně, druhý v animační zóně), dětské brouzdaliště a krytý vyhřívaný bazén. Lehátka, slunečníky u bazénu - zdarma, osušky - oproti kauci. Hotel nabízí úschovnu zavazadel a koupelny, kde se můžete osvěžit.

Internet

V hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi a internetový koutek zdarma.

Catering

All inclusive: snídaně (07:00-10:00), obědy (13:00-15:00) a večeře (19:00-22:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci, místní alkoholické a nealkoholické nápoje k jídlu, navíc snack bar (10:30-18:00), káva, čaj a zákusky (16:30-18:00), občerstvení mezi jídly v určeném baru; nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v baru (10:00-24:00). 1 x za pobyt večeře v restauraci a la carte (nutná předchozí rezervace).

.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí bohatý animační program pro děti i dospělé (hry a soutěže). Dále 2 tenisové kurty (zdarma 1 hodina/den), plážový volejbal, vodní pólo, aerobik, aqua aerobik, lukostřelba, šipky, posilovna (od 18 let). Pro děti hřiště a miniklub pro děti, představení, umělecké večery; za poplatek: lázeňské centrum: sauna, vířivka, parní lázeň, masáže.

.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Moderní, stylové ubytování pro nejnáročnější klientelu, atraktivní poloha a nejvyšší standard služeb.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu jinou než je uvedeno v popisu každého hotelu, nápoje k jídlu (netýká se All Inclusive), pobytovou taxu (poplatek je automaticky přidán do rezervace) a další osobní výdaje. 


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.
 

Název zájezdu v polském jazyce: Maroko - Saidia wczasy

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů.


Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.


Upozornění k programu
Odlety z:
 Varšavy. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.


UPOZORNĚNÍ! Ceny uvedené v katalogu společně s aktuálními cenami v systému jsou platné pouze pro obyvatele Polska/České republiky. V případě jiné státní příslušnosti - cena a místa na potvrzení.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Obecné informace


Měna
MAD - marocký dirham, který není volně směnitelnou měnou mimo Maroko. Kurz je nastaven centrálně, takže nezáleží na tom, kde vyměníte peníze. Vezměte si s sebou EUR nebo USD. Kreditní karty jsou přijímány v restauracích a velkých obchodech, není problém použít bankomat.


Spropitné
Je obvyklé nechávat malé částky jako spropitné. Výdělky v Maroku nejsou vysoké a spropitné je často velká finanční pomoc. To platí zejména pro řidiče fakultativních výletů a pro číšníky v restauracích. Je slušnost také dát malou odměnu místním lidem které si chcete vyfotit, v opačném případě se můžete dostat do nepříjemné situace.


Vízum
Každý cestující musí mít pas platný po dobu nejméně 6 měsíců ode dne odjezdu z Maroka. U pobytů do 90 dnů není vyžadováno vízum. Občané s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám.


Čas
- 1 hodina času oproti českému času.


Orientační ceny
Oběd od 40 MAD; voda 1,5 l - 5 MAD; 10 MAD pivo v obchodě.


Pošta
Většina hotelů má poštovní schránky, do kterých můžete vhodit pohlednice. Při nákupu pohlednic doporučujeme hned koupit známky pro leteckou poštu (cca 6.50 MAD).


Elektřina
Napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými zástrčkami pracují bez problémů.


Telefony
Telefonní karty je možné zakoupit v obchodech a stáncích poblíž veřejných telefonních automatů. Karta za cca 50 MAD vystačí na krátký mezinárodní hovor. Mobilní telefony fungují po celém Maroku. Místní hovory jsou levné, zatímco zahraniční jsou poměrně drahé. Tarif roamingu si prosím zjistěte u operátora ještě před odjezdem na dovolenou.


Saidia
Okouzlující letovisko ležící na pobřeží Středozemního moře s krásnými písečnými plážemi je skvělým místem na dovolenou. Slunečné počasí je zde po celý rok a podmínky k provozování vodních sportů jsou ideální.

Víza - informace pro prodejce

Každý cestující musí mít platný cestovní pas s dobou platnosti nejméně 3 měsíce ode dne výjezdu z Maroka. U pobytů do 90 dnů není vízum pro občany ČR  vyžadováno. Pro občany ostatních zemí mohou platit jiné pasové a vízové předpisy.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna je v Maroku obvykle od 15.6. do 30.9.

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč