Ubytování VPQ Obrázek0
Ubytování VPQ Obrázek1
Ubytování VPQ Obrázek2
Ubytování VPQ Obrázek3
Ubytování VPQ Obrázek4
Ubytování VPQ Obrázek5
Ubytování VPQ Obrázek6
Ubytování VPQ Obrázek7
Ubytování VPQ Obrázek8
Ubytování VPQ Obrázek9
Ubytování VPQ Obrázek10
Ubytování VPQ Obrázek11
Ubytování VPQ Obrázek12
Ubytování VPQ Obrázek13
Ubytování VPQ Obrázek14
Ubytování VPQ Obrázek15
Ubytování VPQ Obrázek16
Ubytování VPQ Obrázek17
Ubytování VPQ Obrázek18

Phu Quoc - tropický žár

Vietnam
Poznávací + pobytový
Novinka

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let) na Phu Quoc, letištní taxy, ubytování v hotelech (7 nocí), transfery klimatizovaným autokarem/minibusem, stravování dle programu, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského průvodce během prohlídek, turistický program (viz níže), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 


Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, odměny pro místní průvodce, spropitné pro řidiče, nosiče zavazadel a další služby (celkem cca 210 USD/os., povinný poplatek průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla během výletu, nápoje k jídlům a jiné osobní výdaje.  


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Název zájezdu v polském jazyce: Phu Quoc - Żar tropików

Program

Phu Quoc • lanovka spojující Hon Thum s Phu Quoc • plavba na ostrovy obklopující Phu Quoc • ekologická včelí farma • kokosová věznice • továrna na výrobu rybí omáčky • relaxace na plážích • pagoda Ho Quoc Temple • perlová farma • safari zoo • zábavní park

 


Den 1 
Sraz na letišti F. Chopina, Varšava - stanoviště Rainbow se nachází v zóně „Biura Podróży“, mezi zónou letiště B a C (naproti obchodu „Virgin“). Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Přelet do Vietnamu.


Den 2
Přílet na ostrov Phu Quoc. Celní a pasová kontrola. Ubytování v hotelu na ostrově ne více než 1 km od pláže. Uvítací večeře s mořskými plody v místní restauraci. Přenocování v hotelu.


Den 3
Po snídani návštěva ekologické včelí farmy a ochutnávka vína místní produkce z vinice SIM. Víno ze Sim je skvělým dárkem z dovolená na Phu Quoc. V další části dne návštěva kokosové věznice a továrny na výrobu rybí omáčky. Poté volný čas na opalování, koupání v moři a odpočinek na jedné z nejkrásnějších pláží Phu Quoc - pláži Sao Beach. Oběd v jedné z místních restaurací na pláži (nápoje k obědu za příplatek). Po přestávce přejezd k pagodě Ho Quoc. Poslední zastávkou dne bude farma s mořskými perlami, označovaná Perlou Vietnamu, kde budeme moci vidět proces získávání perel a také něco nakoupit. Návrat do hotelu. Přenocování.


Den 4
Po snídani přejezd na jih ostrova. Přejezd lanovkou, která se táhne nad mořem a ostrůvky a spojuje Hon Thum s Phu Quoc. Lanovka byla zapsána do Guinessovy knihy rekordů a výhledy během jízdy zůstanou na dlouho v paměti. Z ostrova Hon Thum, po krátkém odpočinku na pláži, plavba mezi ostrůvky obklopujícími Phu Quoc z jihu. Jsou plánovány zastávky na opalování, koupání v moři a také šnorchlování (vybavení zajištěno, kromě velikostí pro děti do 12 let). Během dne oběd na jedné z pláží (nápoje k obědu za příplatek). Tyrkysové vody a korály budou skvělým pozadím k fotografování a houpací sítě zavěšené na mnoha místech umožní odpočinek za zvuku vln a palmových listů. Návrat do hotelu. Přenocování.


Den 5
Po snídani výlet do safari Zoo nacházející se na severu ostrova. Uprostřed národního parku strávíte den mezi zvířaty, která byla zachráněna před pytláky nebo před vyhynutím. Park se zabývá záchranou a obnovou, proto dává možnost nakrmit zvířata (za malý příplatek). Po výbězích nebezpečných zvířat se lze projet speciálním autobusem. Odpoledne oběd (nápoje k obědu za příplatek) a návrat do hotelu.


Den 6
Po pozdní snídani celodenní výlet do zábavního parku spojeného s největším akváriem ve Vietnamu. Během dne oběd (nápoje k obědu za příplatek). Pro zájemce, bude možné opustit park dříve a zajet do Grand Vin Pearl, moderního nákupního a zábavního komplexu, kde si lze dát večeři (za příplatek), nakoupit a udělat zajímavé fotografie. Kolem 19:30 příjezd ke vstupu do parku pro ty klienty, kteří se rozhodli v něm strávit čas až do zavíračky. Návrat do hotelu. Přenocování.


Den 7
Snídaně a volný čas na opalování nebo samostatného prozkoumávání ostrova. Pro zájemce fakultativní výlet: v časných ranních hodinách přejezd do přístavu a připojení k posádce kutru, která se denně zabývá rybolovem. Během plaveb s turisty se na kutrech neprovádí komerční rybolov. Na účastníky čeká ranní káva na palubě a možnost pozorovat práci rybářů. Během plavby směrem k mořskému lovišti lze pozorovat východ slunce. Posádka poskytne účastníkům rybářské pruty a návnady, aby si vyzkoušeli rybolov na otevřeném moři. Kolem poledne oběd na lodi (nápoje k obědu za příplatek). Pokud budete mít štěstí s úlovkem, obsluha na místě ráda připraví to, co ulovíte. Návrat do hotelu. Přenocování.


Den 8
Snídaně a volný čas na opalování nebo samostatné prozkoumávání ostrova.


Den 9
Po snídani vystěhování z hotelu. Klienti zůstávající na druhý týden pobytu na ostrově - transfer do vybraného hotelu a pokračování v odpočinku
Klienti, kteří se vracejí do Polska: transfer na letiště, přelet do Polska. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

Jiné

Přelet   
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek. Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytne PLL LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let).


Měna
Doporučujeme vzít s sebou americké dolary, i když si lze také vyměnit eura nebo jinou běžně přijímanou měnu. Peníze mohou být vyměněny v mnoha bankách, směnárnách a hotelech. Doporučujeme vzít s sebou bankovky v dobrém stavu: v zemích jihovýchodní Asie nejsou akceptovány poškozené, roztrhané, špinavé bankovky atd. - směnárny a banky je odmítají vyměňovat. V případě amerických dolarů je třeba upozornit, aby to byly bankovky nejnovější edice - tzv. „barevná“ řada. Starší bankovky často nejsou akceptovány nebo vyměněny v nižším kurzu.


 

Telefony
Ověřte si před odjezdem, zda máte aktivován roaming pro Vietnam a informujte se u svého operátora o cenách vámi používaného tarifu. U některých operátorů je potřeba zažádat o aktivování roamingu pro Vietnam.

 

Víza - informace pro prodejce

V případě poznávacího zájezdu na Phu Quoc není povinnost mít vízum, klienti tedy nemusí vyřizovat žádné vízové ​​formality. Pokud však budete chtít ostrov opustit a navštívit také pevninu - připomínáme, že je nutné vízum do Vietnamu.

Informace o hotelech

Hotely 3* - mějte prosím na paměti, že se standardy hotelů mohou mírně lišit od evropských norem.

Vybavení: recepce, restaurace, bar.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Ve většině pokojů je TV, klimatizace a telefon, někdy minibar (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkovým pokojem s přistýlkou (přistýlka je zpravidla v podobě rozkládacího lůžka nebo pohovky).

Hotely: popisy hotelů najdete v části Vietnam - pobyt.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Hotel

Best Western Premier Sonasea

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Best Western Premier Sonasea

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Best Western Premier Sonasea

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Amarin Resort & SPA

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Amarin Resort & SPA

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Salinda Resort Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Salinda Resort Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Salinda Resort Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Salinda Resort Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Salinda Resort Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Salinda Resort Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

SOL by Melia Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

SOL by Melia Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

SOL by Melia Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

SOL by Melia Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Movenpick Resort Waverly

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Movenpick Resort Waverly

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Movenpick Resort Waverly

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Movenpick Resort Waverly

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Movenpick Resort Waverly

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Mercury Phu Quoc Resort and Villas

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Mercury Phu Quoc Resort and Villas

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Mercury Phu Quoc Resort and Villas

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

La Veranda Resort Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

La Veranda Resort Phu Quoc

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Dusit Princess Moonrise Beach

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Dusit Princess Moonrise Beach

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Sunset Beach Resort & SPA

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Sunset Beach Resort & SPA

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Sunset Beach Resort & SPA

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Ocean Bay Phu Quoc Resort and Spa

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Ocean Bay Phu Quoc Resort and Spa

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Ocean Bay Phu Quoc Resort and Spa

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Ocean Bay Phu Quoc Resort and Spa

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Premier Residences Phu Quoc Emerald Bay by Accor

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Premier Residences Phu Quoc Emerald Bay by Accor

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Premier Residences Phu Quoc Emerald Bay by Accor

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Sheraton Phu Quoc Long Beach

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Sheraton Phu Quoc Long Beach

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Sheraton Phu Quoc Long Beach

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Sheraton Phu Quoc Long Beach

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa

K dispozici pro hosty

v hotelové recepci, restauraci, baru

.

Ubytování

Hotely třídy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromně, ale pohodlně zařízené pokoje s koupelnou. Většina z nich je vybavena televizí, klimatizací a telefonem, někdy také minibarem (za příplatek). Třílůžkový pokoj je obvykle dvoulůžkový pokoj s přistýlkou (přistýlka bývá v podobě dětské postýlky nebo rozkládací pohovky).

Hotely: viz popis v části Vietnam - dovolená.

.

K dispozícii pre hostí

v hotelovej recepcii, reštauráciai, bare

.
Ubytovanie

Hotely triedy *** - upozorňujeme však, že úroveň hotelů se může mírně lišit od evropských standardů.

Pokoje: skromné, ale pohodlně vybavené pokoje s koupelnou. Väčšina má TV, klimatizáciu a telefón, niekedy minibar (za príplatok). Trojlôžková izba je zvyčajne 2-lôžková izba s prístelkou (prístelka je zvyčajne vo forme detskej postieľky alebo rozkladacieho gauča).

Hotely: pozri opisy v časti Vietnam - dovolenka.

.

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč