Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek0
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek1
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek2
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek3
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek4
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek5
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek6
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek7
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek8
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek9
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek10
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek11
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek12
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek13
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek14
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek15
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek16
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek17
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek18
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek19
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek20
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek21
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek22
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek23
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek24
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek25
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek26
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek27
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek28
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek29
Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel) Obrázek30

Rhodes Bay Hotel (ex. Amathus Beach Hotel)

Řecko - Rhodos - Ixia
Pobytový
Bazén
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Tenisový kurt
Lehátka zdarma
Wellness
Blízko letiště, krátký transfer
Bazén se sladkou vodou
Exkluzivní, 5*

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází na svahu a skládá se z hlavní budovy a několika nižších budov tvořících Amathus Elite Suites. Před hotelem se nachází autobusová zastávka, odkud se můžete dostat do asi 7 km vzdáleného hlavního města ostrova s četnými zábavními aktivitami a nádherným starým městem (nejbližší obchody cca 100 m od hotelu). Vzdálenost od letiště cca 10 km.

UPOZORNĚNÍ: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.

 

Pláž

Hotel je od písečné a oblázkové pláže oddělen ulicí (podchodem). Lehátka, slunečníky a osušky na pláži - zdarma.

.

K dispozici pro hosty

Recepce s nepřetržitým provozem, klimatizovaná hlavní restaurace s terasou s působivým výhledem na záliv Ixia, dvě restaurace a'la carte: Varkarola (italská) a Bakaliko Taverna (řecká) - každá zdarma 1× během pobytu, 3 bary včetně 2 u bazénu. Hlavní bazén v horním patře hotelu a další v dolní části komplexu (oba se sladkou vodou), dětské brouzdaliště (jeden z bazénů pouze pro dospělé). Lehátka, slunečníky a osušky - zdarma (osušky k vyzvednutí v lázních). Dále je k dispozici minimarket, miniklub (červen-září) a dětské hřiště, úschovna zavazadel. Hotelové lázeňské centrum nabízí širokou škálu kosmetických procedur (za poplatek). Kryté venkovní dětské hřiště. Na recepci je k dispozici žehlička.

.

Internet

Ve veřejných prostorách a pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

Snídaně. Za příplatek možnost polopenze nebo All Inclusive: snídaně (7:00-10:00), pozdní kontinentální snídaně (10:00-10:30), oběd (13:00-15:00) a večeře (19:00-22:00) formou bufetu. Upozornění: při večeři je povinné formální oblečení (pánové musí mít dlouhé kalhoty). Kromě toho 1× týdně možnost večeře v restauracích a'la carte (nutná rezervace), občerstvení (11:00-12:00, 15:30-18:30, 23:00-23:30), káva, čaj, sladkosti, zmrzlina (15:00-18:00), nealkoholické nápoje a místní alkohol (10:00-24:00). K dispozici je dětské menu.

Sportovní a animační program

Zdarma: animační a sportovní program (10:00-18:00), tenisový kurt, posilovna, sauna, vířivka, miniklub pro děti, 3x týdně večerní show, večery s živou hudbou. Za poplatek: stolní tenis, kulečník.

.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Elegantní, zajímavě zařízený hotel s velmi dobrými službami. Skvělá poloha u pláže a zároveň v blízkosti centra města Rhodos vám umožní spojit odpočinek s plnohodnotnou dovolenkovou zábavou.

Umiestnenie

Hotel se nachází na svahu a zůstává z hlavních budov a několika nižších budov, které tvoří apartmány Amathus Elite Suites. Pred hotelom sa nachádza autobusová zastávka, odkiaľ sa môžete dostať do hlavného mesta ostrova, ktoré je vzdialené asi 7 km, s množstvom zábavných aktivít a nádherným starým mestom (najližšie obchody asi 100 m od hotela). Vzdálenost od letoviska cca 10 km. INCLUSION: V cene je zahrnutá miestna turistická daň vo výške 4 EUR/izba/deň. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepcii před ubytováním klientů v hotelu.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Zdarma: animačný a sportovní program (10:00-18:00), tenisová bunda, posilňovňa, sauna, vírivka, miniklub pre deti, večerné predstavenie 3-krát týždenne, večery so živou hudbou. Za poplatok: stolný tenis, biliard.

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:00-10:00), neskoré kontinentální raňajky (10:00-10:30), oběd (13:00-15:00) a večeře (19:00-22:00) formou buetu. Upozornenie: pri večeri je povinné formálne oblečenie (páni musia mať dlhé nohavice). Kromě toho 1 x týdenne možnosť večere v a'la carte reštauráciách (nutná rezervácia), občerstvenie (11:00-12:00, 15:30-18:30, 23:00-23:30), káva, čaj, sladkosti, zmrzlina (15:00-18:00), nealkoholické nápoje a miestny alkohol (10:00-24:00). K dispozici je dětské menu.

.
Miestna kategória

*****

K dispozícii pre hostí

Prevádzka s 24hodinovou recepcí, klimatizovaná hlavní restaurace s terasou s působivým výhledem na záliv Ixia, dvě restaurace a'la carte: Varkarola (talianska) a Bakaliko Taverna (grécka) - každá z nich 1-krát během pobytu zdarma, 3 bary včetně 2 při bazéne. Hlavný bazén na najvyššom poschodí hotela a ďalší v dolnej časti komplexu (oba so sladkou vodou), detské brodítko (jeden z bazénov len pre dospelých). Ležadlá, slnečníky a osušky - zdarma (osušky si treba vyzdvihnúť v kúpeľoch). Kromě toho je k dispozici minimarket, miniklub (červen-září) a dětské ihrisko, úschovňa batožiny. Hotelové kúpeľné centrum ponúka širokú škálu kozmetických procedúr (za poplatok). Covered vonkajšie detské ihrisko. Žehlička je k dispozici na recepci.

.
Podľa nášho názoru

Elegantní, zaujímavo zariadený hotel s veľmi dobrými službami. Skvelá poloha při pláži a zároveň blízko centra města Rodos vám umožní spojit odpočinek s plnohodnotnou dovolenkovou zábavou.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

UPOZORNĚNÍ!
Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5-10 EUR/pokoj/den (v závislosti na standardu ubytování). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Program


Den první
Odlety z ČR (Praha, Brno). Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
 

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč