Lindos Grand Resort & Spa Obrázek0
Lindos Grand Resort & Spa Obrázek1
Lindos Grand Resort & Spa Obrázek2
Lindos Grand Resort & Spa Obrázek3
Lindos Grand Resort & Spa Obrázek4
Lindos Grand Resort & Spa Obrázek5
Lindos Grand Resort & Spa Obrázek6
Lindos Grand Resort & Spa Obrázek7

Lindos Grand Resort & Spa

Řecko - Rhodos - Vlycha
Pobytový
Lehátka zdarma
Bazén se sladkou vodou
Bazén
Hotel Elite

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází ve městě Lindos na východním pobřeží ostrova Rhodos. Do centra Lindosu - plného památek, stánků, místních taveren, kaváren a luxusních restaurací - jsou to cca 4 km, na 18jamkové golfové hřiště Afandou cca 30 km, do hlavního města ostrova cca 45 km a na letiště cca 50 km.

Poznámka: Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 10 EUR/pokoj/den. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci, a to před ubytováním klientů v hotelu.

POZNÁMKA: hotel je určen pouze pro dospělé osoby.

.

Pláž

Soukromá oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici zdarma. Na požádání lze zajistit transfer na pláž a zpět.

K dispozici pro hosty

Turistická kancelář, recepce otevřená 24 hodin denně, bazén, vyhřívaný krytý bazén (v lázních), tematické večery v restauraci "Terra Mare" (asijská, italská, řecká, rybí, gala, orientální, mezinárodní), restaurace "Thalatta" (středomořská kuchyně), "Yume mou" (japonská kuchyně), "Takara" (asijská kuchyně), služby concierge, denní úklid pokojů, praní a chemické čištění (za poplatek), bezplatné parkoviště, půjčovna aut, bankomat, fax/xerox (za poplatek), minimarket, obchod se suvenýry.

 

Internet

Přístup k bezplatné Wi-Fi v celém objektu.

Catering

Snídaně formou bufetu v restauraci "Terra Mare" (časná kontinentální snídaně 05:30 - 07:00, pozdní kontinentální snídaně 10:30 - 11:30). Na vyžádání jsou k dispozici speciální dietní jídla. Za příplatek možnost polopenze.

 

Sportovní a animační program

Fitness centrum, klimatizovaná posilovna.

Za poplatek: lázně - kosmetické procedury, sauna, vířivka, výlety na kolech, tenis.

 

Webové stránky

https://www.lindosgrand.com/

Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Moderní hotel, který díky svému vybavení a poloze nabízí pohodovou dovolenou. Ideální pro milovníky řecké krajiny, modré barvy Egejského moře a dlouhých procházek po pláži. Špičkové služby se snaží zajistit všem hostům nezapomenutelné chvíle na Rhodosu.

.

Umiestnenie

Hotel se nachází v městečku Lindos na východním pobřeží ostrova Rhodos. Do centra Lindosu - plného památek, stánků, místních taverien, kaviarní a luxusních restaurací - je to cca 4 km, na 18jamkové golfové ihrisko Afandou cca 30 km, do hlavního města ostrova cca 45 km a na letisko cca 50 km.

Poznámka: V cene nie je zahrnutá miestna turistická daň 5 EUR/izba/deň. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepcii před ubytovaním klientů v hotelu.

POZNÁMKA: hotel je určený len pre dospelých.

.
Webová lokalita

https://www.lindosgrand.com/

Športový a animačný program

Fitness centrum, klimatizovaná posilňovňa.

Za poplatok: wellness - kozmetické procedury, sauna, vírivka, cyklistické výlety, tenis.


Stravovanie

Bufetové raňajky v restauraácii "Terra Mare" (skoré kontinentálne raňajky 05:30 - 07:00, neskoré kontinentálne raňajky 10:30 - 11:30).

Na požiadanie sú k dispozícii špeciálne diétne jedlá.


Miestna kategória

*****

K dispozícii pre hostí

Turistická kancelářária, recepcia s nepretržitou provozkou, bazén, vyhrievaný krytý bazén (v kúpeľoch), tematické večery v restauraácia "Terra Mare" (ázijská, talianska, grécka, rybia, gala, orientálna, medzinárodná), restauraácia "Thalatta" (stredomorská kuchyňa), "Yume mou" (japonská kuchyně), "Takara" (asijská kuchyně), concierge services, bottom upratovanie izieb, sluzby práčovne a čistiareň (za poplatok), bezplatné parkovisko, požičovňa áut, ATM, fax/xerox (za poplatok), minimarket, obchod so suvenírmi.


Podľa nášho názoru

Moderní hotel, který díky svému vybavení a poloze poskytuje relaxační dovolenou. Ideálny pre milovníkov gréckej krajiny, modrej farby Egejského mora a dlhých prechádzok po pláži. Špičkové služby sa snažia zabezpečiť všetkým hosťom nezabudnuteľné chvíle na Rodose.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště-hotel-letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby českého delegáta.

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

UPOZORNĚNÍ!
Cena nezahrnuje místní pobytovou taxu, jejíž výše je cca 1,5-10 EUR/pokoj/den (v závislosti na standardu ubytování). Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Program


Den první
Odlety z ČR (Praha, Brno). Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla.

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do ČR.
 

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč