Hotel NAT Ustroń Obrázek0
Hotel NAT Ustroń Obrázek1
Hotel NAT Ustroń Obrázek2
Hotel NAT Ustroń Obrázek3
Hotel NAT Ustroń Obrázek4
Hotel NAT Ustroń Obrázek5
Hotel NAT Ustroń Obrázek6
Hotel NAT Ustroń Obrázek7
Hotel NAT Ustroń Obrázek8
Hotel NAT Ustroń Obrázek9

Hotel NAT Ustroń

Polsko
Pobytový
Novinka
Fitnesss
Wi-Fi
Wellness

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází ve vesnici, která se již více než 200 let těší titulu lázní. Nachází se na Viselském útesu v obci Zawodzie. Do centra města se dostanete klidnou procházkou. Železniční stanice je vzdálena přibližně 400 metrů. Park Kuracyjny je vzdálen přibližně 700 m.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, úschovna zavazadel, lobby, výtah, kavárna s barem, gril, restaurace, zahrada s terasou. Konferenční místnosti k dispozici za příplatek. Domácí zvířata jsou přijímána - mohou být účtovány příplatky. Dostatek monitorovaných parkovacích míst za příplatek cca 10 PLN/den.

Internet

Bezplatná Wi-Fi.

.

Catering

Snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení večeře.

Sportovní a animační program

Hotel má bazén, vířivku, suchou a parní saunu a nabízí širokou škálu wellness a léčebných procedur. Pro děti je k dispozici herna. Hosté mohou v hotelu trávit čas také hraním stolního fotbalu nebo cvičením ve fitness centru. Součástí resortu je také velká zahrada s relaxační zónou. V zimní sezóně (od listopadu 2022 do poloviny ledna 2023 a od poloviny února do dubna 2023) je při pobytu od min. 5 dní 1 léčebná procedura v ceně, inhalace pro děti (kromě masáží rukou a vodních procedur).

Webové stránky

https://www.nat.pl/nasze-obiekty/hotel-ziemowit-w-ustroniu

Místní kategorie

***

Podle našeho názoru
Zařízení kombinující skvělý&nbspprostor pro rodinnou dovolenou, lázeňský pobyt i obchodní jednání. Je ideální nabídkou pro hosty, kteří hledají místo, kde kromě četných atrakcí, které nabízí okolí, najdou klid a pohodu. Lázeňské kvality místa a široká nabídka relaxačních a léčebných&nbspprocedur umožňují hostům zažít nejen blažený odpočinek a relaxaci, ale také zlepšit své zdraví a&nbsppohodu.
Umiestnenie
Hotel sa nachádza v obci, ktorá sa už viac ako 200 rokov pýši titulom kúpeľov. Nachádza sa na úbočí Visly v městě Zawodzie. Do centra města sa dostanete pokojnou prechádzkou. Železničná stanica je vzdálená přibližně 400 m od hotelu. Park Kuracyjny je vzdialený približne 700 m.
Webová lokalita
https://www.nat.pl/nasze-obiekty/hotel-ziemowit-w-ustroniu
Športový a animačný program
Hotel má bazén, vírivku, suchú a parnú saunu a ponúka širokú škálu wellness a liečebných procedur. Pre deti je k dispozici herňa. Hostia môžu v hoteli tráviť čas aj hraním stolného futbalu alebo cvičením vo fitnescentre. Súčasťou rezortu je aj veľká záhrada s oddychovou zónou. Počas zimnej sezóny (od novembra 2022 do polovice januára 2023 a od polovice februára do apríla 2023) sa pri pobytoch v trvaní min. 5 dní 1 liečebná procedúra v cene, inhalácie pre deti (okrem masáží rúk a vodných procedúr).
Stravovanie

Raňajkový bufet. K dispozici je doplňková večeře.

Miestna kategória
***
K dispozícii pre hostí
24-hodinová recepce, úschovňa batožiny, vstupná hala, výťah, kaviareň s barom, grill, reštaurácia, záhrada s terasou. Konferenční místnosti jsou k dispozici za příplatek. Domáce zvířata jsou akceptované - mohou se účtovať dodatočné poplatky. Dostatočné a monitorované parkovisko za príplatok cca 10 PLN/deň.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: ubytování (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu ubytování, (telefonickou) službu delegáta. 

Základní cena nezahrnuje: cestovní náklady, pojištění následků nehod (NNW) a zavazadel, pobytovou taxu, fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Beskid Śląski - wczasy

Vzhledem k onemocnění COVID-19 mohou být některé hotelové atrakce/služby časově omezeny a/nebo nemusí být nabízeny.

Program

Den první
Příjezd do vybraného objektu. Ubytování.
 
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, možnost využití fakultativních výletů atd.

Den poslední
Vystěhování z hotelu.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna v horských oblastech obvykle trvá od poloviny června do poloviny září.

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč