Asia Pattaya Obrázek0
Asia Pattaya Obrázek1
Asia Pattaya Obrázek2
Asia Pattaya Obrázek3
Asia Pattaya Obrázek4
Asia Pattaya Obrázek5
Asia Pattaya Obrázek6
Asia Pattaya Obrázek7
Asia Pattaya Obrázek8
Asia Pattaya Obrázek9
Asia Pattaya Obrázek10
Asia Pattaya Obrázek11

Asia Pattaya

Thajsko
Pobytový
V/blízko centra
Wi-FI
Pláž do 100 m
Tenisový kurt
Tichý, mimo město

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v jižní části Pattayi, jen kousek od centra města, kde je řada restaurací, obchodů a barů. Tato poloha zaručuje možnost odpočinku a užívání si zábavy, kterou město nabízí. Vzdálenost od Bangkoku je cca 130 km, od centra Pattaye cca 3 km (k dispozici je taxi služba; cena cca 200 THB/cesta/1 směr).

Pláž

Hotel se nachází přímo na pláži (sestup po schodech). Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek.

.
K dispozici pro hosty

Recepce 24 hodin denně, parkování pro hotelové hosty zdarma. Hosté mohou využít 2 restaurace, bar u bazénu, hospodu a snack a drink bar (kromě snídaně jsou veškerá jídla a nápoje v prostorách hotelu za příplatek). V hotelu je venkovní bazén a brouzdaliště pro děti. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma.

Internet

V pokojích a ve vstupní hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

Snídaně se podává (6:00-10:00) v hotelové restauraci formou bohatého bufetu.

Sportovní a animační program

V objektu je rozsáhlé rekreační a sportovní zázemí. K dispozici je minigolf - 9 jamek (6:00-18:00 - za poplatek) a tenisový kurt (6:00-18:00 - za poplatek), stejně jako kulečník (za poplatek). Pro nejmenší je v hotelu k dispozici dětské hřiště.

Webové stránky Místní kategorie

V Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů. Hotelové řetězce nechávají kategorizaci na cestovních kancelářích.

Podle našeho názoru

Hotel se nachází na odlehlém místě a je ideální pro ty, kteří hledají odpočinek. Dalšími výhodami jsou blízkost centra města a písečná pláž přímo u hotelu.

Umiestnenie

Hotel sa nachádza v južnej časti Pattaye, kúsok od centra mesta, kde je množstvo reštaurácií, obchodov a barov. Tato poloha zaručuje možnost relaxovat a užívať si zábavu, ktorú mesto ponúka. Vzdialenost od Bangkoku je přibližně 130 km, od centra města Pattaya přibližně 3 km (k dispozici je taxi služba; cena přibližně 200 THB/cesta/1 směr).

Webová lokalita Športový a animačný program

Objekt má rozsáhlé rekreační a sportovní zařízení. K dispozici je minigolf - 9 jamiek (6:00-18:00 - za poplatok) a tenisový kurt (6:00-18:00 - za poplatok), ako aj biliard (za poplatok). Pre najmenších je v hoteli k dispozici detské ihrisko.

.
Stravovanie

Raňajky sa podávajú (6:00-10:00) v hotelovej reštaurácii formou bohatého bufetu.

Miestna kategória

V Thajsku neexistuje oficiálna kategorizácia hotelov. Hotelové reťazce ponechávajú kategorizáciu na cestovných kanceláriách.

K dispozícii pre hostí

Recepcia 24 hodín denne, bezplatné parkkovanie pre hotelových hostí. Hostia môžu využívať 2 reštaurácie, bar pri bazéne, pub a snack a nápojový bar (okrem raňajok sú všetky jedlá a nápoje v priestoroch hotela spoplatnené). V hotelu se nachází vnější bazén a dětské brodítko. Ležadlá a slunečníky pri bazéne sú zdarma.

.
Podľa nášho názoru

Hotel sa nachádza na odľahlom mieste a je ideálny pre tých, ktorí hľadajú relax. Ďalšími výhodami sú blízkosť centra a piesočnatá pláž priamo pri hoteli.

Program:

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč