Discovery Beach Obrázek0
Discovery Beach Obrázek1
Discovery Beach Obrázek2
Discovery Beach Obrázek3
Discovery Beach Obrázek4
Discovery Beach Obrázek5
Discovery Beach Obrázek6
Discovery Beach Obrázek7
Discovery Beach Obrázek8

Discovery Beach

Thajsko - Pattaya/Jomtien - Pattaya/Jomtien
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Wellness
V/blízko centra

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Kvalitní a moderní hotel se nachází v severní části Pattayi, v blízkosti široké nabídky barů, restaurací a obchodů. Transfer z letiště v Bangkoku trvá cca 1,5 - 2 h. Do centra Pattaye a na hlavní ulici letoviska, proslulou nejrůznějšími druhy zábavy, zejména noční - Walking Street cca 1,5 - 2 h. Hotel je vzdálen cca 2 km. 1,5 km (pohodlně dostupné místní dopravou).

.
Pláž

Byt se nachází přibližně 50 m od pláže (přes poměrně rušnou ulici). Pláž je veřejná, lehátka a slunečníky - za poplatek (50-100 THB/pláž v závislosti na lokalitě).

.
K dispozici pro hosty

Hotel se skládá ze dvou budov o 12 a 4 podlažích, naši hosté se mohou ubytovat v obou budovách. K dispozici je recepce s nepřetržitým provozem, která nabízí směnárnu, hlavní restaurace s mezinárodní a thajskou kuchyní, kavárna a lobby bar. Součástí objektu je bazén s brouzdalištěm a čtyřmi skluzavkami. Lehátka u bazénu jsou k dispozici zdarma. Kromě toho je v hotelu zdarma k dispozici posilovna a zpoplatněné lázeňské centrum (masáže, kosmetické procedury - podrobný ceník k dispozici na recepci). V hotelu je také dětská herna a 3 konferenční místnosti (jedna pro přibližně 200 osob a dvě pro přibližně 40 osob).

Internet

Ve všech pokojích je k dispozici bezdrátové připojení k internetu zdarma.

.
Catering

Snídaně se podávají formou bohatého amerického bufetu.

.
Webové stránky Místní kategorie

V Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů. Hotelové řetězce nechávají kategorizaci na cestovních kancelářích.

Podle našeho názoru

Moderní, elegantní hotel s velmi dobrou polohou na severu Pattayi, v blízkosti centra turistického letoviska. Vysoká kvalita za mírnou cenu.

Umiestnenie

Kvalitní, moderní hotel se nachází v severní části Pattaye, v blízkosti širokej ponuky barov, restauraácií a obchodov. Transfer z letiska v Bangkoku trvá cca 1,5 - 2 h. Do centra Pattaye a na hlavní ulici letoviska, známu všemi druhými zábavy, zejména noční - Walking Street cca 1,5 - 2 h. 1,5 km (pohodlně dostupnou městskou dopravou).

.
Webová lokalita Stravovanie

Snídane se podávají formou bohatého amerického bufetu.

.
Miestna kategória

V Thajsku neexistuje oficiálna kategorizácia hotelov. Hotelové reťazce ponechávajú kategorizáciu na cestovných kanceláriách.

K dispozícii pre hostí

Hotel zůstává z dvou budov s 12 poschodiami a 4 poschodiami, naši hosté mohou být ubytovaní v obou budovách. K dispozici je recepcia s nepretržitou prevádzkou, která ponúka výmenu valút, hlavná reštaurácia s medzinárodnou a thajskou kuchyňou, kaviareň a lobby bar. V objekte sa nachádza bazén s detským bazénom a štyrmi šmykľavkami. Ležadlá pri bazéne sú k dispozícii zadarmo. Kromě toho je hotel vybavený bezplatnou posilňovňou a spoplatneným wellness centrom (masáže, kozmetické procedury - podrobný cenník k dispozici na recepcii). V hotelu se nachází i detská herňa a 3 konferenčné miestnosti (jedna pre približne 200 osôb a dve pre približne 40 osôb).

.
Podľa nášho názoru

Moderní, elegantní hotel s velmi dobrou polohou na severe Pattaye, v blízkosti centra turistického střediska. Vysoká kvalita za mírnou cenu.

.

Program:

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč