Novotel Rayong Obrázek0
Novotel Rayong Obrázek1
Novotel Rayong Obrázek2
Novotel Rayong Obrázek3
Novotel Rayong Obrázek4
Novotel Rayong Obrázek5
Novotel Rayong Obrázek6
Novotel Rayong Obrázek7
Novotel Rayong Obrázek8
Novotel Rayong Obrázek9
Novotel Rayong Obrázek10
Novotel Rayong Obrázek11
Novotel Rayong Obrázek12
Novotel Rayong Obrázek13
Novotel Rayong Obrázek14
Novotel Rayong Obrázek15

Novotel Rayong

Thajsko - Rayong
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Wellness
Tichý, za městem

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Prvotřídní hotel patřící do známého řetězce Novotel. Hotel se nachází v rozlehlých a dobře udržovaných zahradách v klidné oblasti Rayong, přibližně 230 km jihovýchodně od Bangkoku. V blízkosti hotelu se nachází několik restaurací a obchodů. Do hlavního města regionu Rayong je to přibližně 30 km a na mezinárodní letiště v Bangkoku 210 km.

.
Pláž

Hotel se nachází přímo na široké písečné pláži. Plážový servis - zdarma.

.
K dispozici pro hosty

Hotel má recepci a pokojovou službu otevřenou 24 hodin denně, turistické informace, trezor na recepci, posilovnu a kulečník. V rozlehlé a dobře udržované zahradě jsou 4 bazény, včetně 2 dětských. Stravovací část tvoří dva bary (jeden u bazénu), kavárna, italská restaurace a restaurace s thajskou kuchyní. V areálu hotelu se nachází lázně, směnárna, prádelna a obchod se suvenýry.

Upozorňujeme, že při check-inu je nutné zaplatit zálohu v hotovosti nebo kartou, a to 100 USD/pokoj/pobyt. Záloha chrání hotel v případě poškození, ztráty nebo krádeže.

.
Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatný internet.

.
Catering

Snídaně.

.
Webové stránky Místní kategorie

V Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů. Hotelové řetězce přenechávají kategorizaci cestovním kancelářím.

Poznámka: Pro klienty, kteří se rozhodnou ubytovat v hotelech v oblasti Rayong, neorganizujeme fakultativní výlety.

Podle našeho názoru

Velmi dobrý hotel s vynikající polohou přímo na krásné pláži. Dobrá volba pro ty, kteří hledají pláže odpovídající těm na ostrově Koh Samet, ale raději zůstávají na pevnině.

Umiestnenie

Jedná se o prvotřídní hotel, který je součástí známého řetězce Novotel. Hotel sa nachádza v rozsiahlych a dobre udržiavaných záhradách v pokojnej oblasti Rayong, približne 230 km juhovýchodne od Bangkoku. V blízkosti hotelu se nachází několik restaurací a obchodů. To hlavného mesta regiónu Rayong je to približne 30 km a na medzinárodné letisko v Bangkoku 210 km.

.
Webová lokalita Stravovanie

Spanielske raňajky.

.
Miestna kategória

V Thajsku neexistuje oficiálna kategorizácia hotelov. Hotelové reťazce prenechávají kategorizáciu cestovným kanceláriám.

Poznámka: Pre klientov, ktorí sa rozhodnú ubytovať v hoteloch v oblasti Rayong, neorganizujeme fakultatívne výlety..
K dispozícii pre hostí

Hotel má recepci a izbovou službu otevřenou 24 hodin denně, turistické informace, trezor na recepci, posilňovňu a biliard. V rozsiahlej a dobre udržiavanej záhrade sa nachádzajú 4 bazény vrátane 2 detských. Stravovacie zariadenie pozostáva z dvoch barov (jeden pri bazéne), kaviarne, talianskej reštaurácie a reštaurácie s thajskou kuchyňou. V areáli hotela sa nachádza wellness centre, zmenáreň, práčovňa a obchod so suvenírmi.

Upozorňujeme, že pri registracii je potrebné zaplatiť zálohu v hotovosti alebo kartou, a to 100 USD/izba/pobyt. Záloha chráni hotel v případě jakéhokoli poškození, ztráty nebo krádeže.

.
Podľa nášho názoru

Velmi dobrý hotel s výbornou polohou přímo na krásné pláži. Dobrá voľba pre tých, ktorí hľadajú pláže zodpovedajúce plážam na ostrove Koh Samet, ale uprednostňujú pobyt na pevnine.

Program:

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč