Siam Bayshore Obrázek0
Siam Bayshore Obrázek1
Siam Bayshore Obrázek2
Siam Bayshore Obrázek3
Siam Bayshore Obrázek4
Siam Bayshore Obrázek5
Siam Bayshore Obrázek6
Siam Bayshore Obrázek7
Siam Bayshore Obrázek8
Siam Bayshore Obrázek9
Siam Bayshore Obrázek10

Siam Bayshore

Thajsko - Pattaya/Jomtien - Pattaya/Jomtien
Pobytový
Wi-Fi
Tenisový kurt
Pláž do 100 m
V/blízko centra

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Komfortní a stylový hotel se nachází na jižním okraji Pattaya Bay, v rozlehlé a dobře udržované tropické zahradě. Do centra vesnice je to jen kousek pěšky. Přímo u hotelu se nachází molo, ze kterého několikrát denně vyplouvají lodě na korálový ostrov Koh Lan (cena cca 30-40 THB).

Pláž

Místo je od pláže odděleno ulicí s malým provozem.

K dispozici pro hosty

Hotel se skládá z více než tuctu nízkopodlažních propojených hotelových pavilonů.

Recepce, kavárna, restaurace s mezinárodní kuchyní Camillo, thajská restaurace, čínská restaurace a restaurace s mořskými plody, barbecue restaurace, snack bar u bazénu, lobby bar, obchod se suvenýry a novinový stánek. V zahradě 2 bazény a 2 brouzdaliště s terasami na opalování, slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Kromě toho je v hotelu k dispozici fitness, šipky, stolní tenis, kulečník (za poplatek) a tenisové kurty (osvětlení a pronájem raket se platí na místě). Thajské masáže za příplatek. Nedaleko hotelu se nachází motokárová dráha.

Internet

V hotelové hale a ve všech pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Snídaně formou bohatého amerického bufetu.

.

Webové stránky Místní kategorie

V Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů. Hotelové řetězce nechávají kategorizaci na cestovních kancelářích.

Podle našeho názoru

Kvalitní hotel s rozsáhlým zázemím a infrastrukturou, který naši hosté oceňují již několik let. Vynikající kvalita za mírnou cenu.

.

Umiestnenie

Pohodlný a stylový hotel se nachází na jižním okraji zálivu Pattaya, v rozsáhlých a dobře udržovaných tropických zahradách. Do centra dediny se dostanete len kúsok pešo. Hneď vedľa hotela sa nachádza mólo, z ktorého niekoľkokrát denne vyplávajú lode na koralový ostrov Koh Lan (cena cca 30-40 THB).

Webová lokalita Stravovanie

Snídane vo forme bohatého amerického bufetu.

.
Miestna kategória

V Thajsku neexistuje oficiálna kategorizácia hotelov. Hotelové reťazce ponechávajú kategorizáciu na cestovných kanceláriách.

K dispozícii pre hostí

Hotel zůstává z více než tucta propojených nízkopodlažních hotelových pavilónů.

Recepce, kaviareň, reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou Camillo, thajská reštaurácia, čínska reštaurácia a reštaurácia s morzeovými plodmi, barbecue reštaurácia, snack bar pri bazéne, lobby bar, obchod so suvenírmi a novinový stánok. V záhrade 2 bazény a 2 detský bazény s terasami na opaľovanie, bezplatné slnečníky, ležadlá a osušky. Kromě toho je v hotelu fitnesscentrum, šípky, stolní tenis, biliard (za poplatok) a tenisové kurty (osvětlení a prenájom rakiet za poplatok na mieste). Thajské masáže za příplatek. Neďaleko hotelu se nachází motokárová dráha.

.
Podľa nášho názoru

Kvalitní hotel s rozsáhlým vybavením a infrastrukturou, který naši hostia oceňujú už niekoľko rokov. Vynikajúca kvalita za miernu cenu.

.

Program:

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč