Siam Bayview Obrázek0
Siam Bayview Obrázek1
Siam Bayview Obrázek2
Siam Bayview Obrázek3
Siam Bayview Obrázek4
Siam Bayview Obrázek5
Siam Bayview Obrázek6
Siam Bayview Obrázek7
Siam Bayview Obrázek8

Siam Bayview

Thajsko - Pattaya/Jomtien - Pattaya/Jomtien
Pobytový
V/blízko centra
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Tenisový kurt

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel se nachází v centru Pattayi, obklopen restauracemi, obchody a bary. V pěší vzdálenosti od nákupních center, nočních klubů a mnoha zábavních aktivit, kterými je letovisko proslulé. Do známé ulice Walking Street cca. 1 km. Vzdálenost od Bangkoku je přibližně 120 km.

.
Pláž

Budova se nachází přímo na pláži (přes rušnou ulici). Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek.

.
K dispozici pro hosty

Recepce 24 hodin denně, parkování pro hotelové hosty zdarma. Hosté mohou využít restauraci (thajská a čínská jídla), bar u bazénu a snack a drink bar (kromě snídaně jsou všechna jídla a nápoje v prostorách hotelu za příplatek). V areálu hotelu se nacházejí 2 bazény. Lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma.

Internet

Ve veřejných prostorách hotelu a na pokojích je Wi-Fi připojení k internetu zdarma.

Catering

Snídaně formou bufetu.

.
Sportovní a animační program

Zdarma je k dispozici fitness centrum a stolní tenis. Kulečník, tenisové kurty a vodní sporty na pláži jsou k dispozici za příplatek.

Webové stránky Místní kategorie

V Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů. Hotelové řetězce nechávají kategorizaci na cestovních kancelářích.

Podle našeho názoru

Dobrý hotel za nízkou cenu. Doporučujeme ho také pro jeho mimořádně výhodnou polohu, blízko pláže a nedaleko zábavné pěší ulice.

Umiestnenie

Hotel se nachází v centru města Pattaya, obklopený restauracemi, obchody a bary. V pešej vzdialenosti od nákupných centier, nočných klubov a mnohých zábavných aktivít, ktorými je letovisko známe. Na slavnu ulici Walking Street se nachází cca. 1 km. Vzdialenost od Bangkoku je přibližně 120 km.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Fitness centrum a stolní tenis jsou k dispozici zdarma. Kulečník, tenisové kurty a vodní sporty na pláži areú k dispozici za príplatok.

.
Stravovanie

Raňajky formou bufetu.

.
Miestna kategória

V Thajsku neexistuje oficiálna kategorizácia hotelov. Hotelové reťazce ponechávajú kategorizáciu na cestovných kanceláriách.

K dispozícii pre hostí

Recepcia 24 hodín denne, bezplatné parkkovanie pre hotelových hostí. Hostia môžu využívať reštauráciu (thajské a čínske jedlá), bar pri bazéne a snack a nápojový bar (okrem raňajok sú všetky jedlá a nápoje v priestoroch hotela spoplatnené). V areálu hotelu se nacházejí 2 bazény. Ležadlá a slnečníky pri bazéne - zdarma.

.
Podľa nášho názoru

Dobrý hotel za nízkou cenu. Odporúčame ho aj pre jeho mimoriadne výhodnú polohu, blízko pláže a neďaleko zábavnej pešej ulice.

Program:

Mapa

Počasí

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč