Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek0
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek1
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek2
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek3
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek4
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek5
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek6
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek7
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek8
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek9
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek10
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek11
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek12
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek13
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek14
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek15
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek16
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek17
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek18
Costa Caribe Beach Hotel & Resort Obrázek19

Costa Caribe Beach Hotel & Resort

Venezuela - Isla Margarita
Pobytový
Rodinný
Wi-Fi
Bazén se sladkou vodou
Bezplatná lehátka
Mezinárodní animace

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Tento hotel patřící do mezinárodního hotelového řetězce LTI je rozlehlý hotelový komplex nacházející se na severním pobřeží Margarity, mezi kopci a Karibským mořem. Za svou popularitu vděčí jedinečné exotické atmosféře a tropickým zahradám, které hotel obklopují, a má přímý přístup na bílou pláž "Playa Boguita". Nachází se kousek od městečka Juangri, kde najdete širší výběr zábavy: restaurace, kavárny, obchody; a také od Porlamaru (cca 40 minut autobusem - zastávka před hotelem). Transfér na letiště trvá cca 45 min.

Po příjezdu se vybírá záloha ve výši 50 USD/pokoj (platba kartou není možná) na případné vedlejší výdaje nebo škody.

Pláž

Hotel se nachází přímo na krásné písečné pláži Las Arenas. Plážový servis je zdarma.

 

.

K dispozici pro hosty

Recepce s lobby barem, bazén o rozloze 2000 m2 obklopený bujnou vegetací, dětské brouzdaliště a hřiště, 3 restaurace (3x týdně živá hudba u večeře) a restaurace a la carte, bar u bazénu a na pláži, vířivka, basketbalové hřiště, 2 tenisové kurty, stolní tenis, tělocvična, prádelna, kosmetický salon, internetový koutek, taxi, půjčovna aut, minimarket, zlatnictví.

Internet

V celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Složení All Inclusive zahrnuje: snídaně (7.00-10.30), obědy (12.00-14.00), večeře (19.00-21.30), všechna jídla formou bufetu v hlavní restauraci a občerstvení podávané ve snack baru (12.00-17.00). V hotelu jsou 4 bary s nabídkou exotických alkoholických i nealkoholických nápojů a koktejlů (10.00-02.00), navíc v plážovém baru káva, čaj a zákusky od 15.00-17.00. Animační a sportovní program (zdarma, zahrnut v balíčku All Inclusive) prováděný animátory, včetně: vodního póla, šipek, aqua aerobiku, miniklubu pro děti, basketbalu. V hotelu je taneční klub, do 02:00 jsou diskotéky s nápoji; možnost výuky salsy a merengue, každou neděli se koná "Karibská noc" s živou hudbou (nutná rezervace); denně večerní animace spojená s různými představeními. Na pláži se můžete věnovat široké škále sportů: plážový volejbal, kajaky, windsurfing, lekce potápění (za poplatek).

.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhá pestrý animační program. Během dne jsou pro hosty organizovány aktivity jako aerobik, lekce jógy, hra binga a stolní tenis. Po setmění se konají karaoke, filmové večery, tematické večery s živou hudbou a hra kulečníku. Později večer se v hotelovém klubu konají diskotéky. 

Webové stránky Místní kategorie

***

Podle našeho názoru

Skvělý hotel pro zákazníky, kteří hledají spoustu zábavy v areálu hotelu a mají rádi aktivitu.

.

Umiestnenie

Tento hotel patriaci do mezinárodní hotelovej siete LTI je rozľahlý hotelový komplex nachádzajúci sa na severnom pobreží Margarity, medzi kopcami a Karibským morom. Za svoju popularitu vďačí jedinečnej exotickej atmosfére a tropickým záhradám, ktoré hotel obklopujú, a má priamy prístup na bielu pláž "Playa Boguita". Nachádza sa kúsok od mesta Juangri, kde nájdete širší výber zábavy: reštaurácie, kaviarne, obchody; a tiež od Porlamaru (cca 40 minút autobusom - zastávka pred hotelom).

.
Webová lokalita Športový a animačný program

V hotelu probíhá pestrý animační program. Počas dňa sa pre hostí organizujú aktivity ako aerobik, hodiny jogy, hra bingo a stolný tenis. Po zotmení sa konajú karaoke, filmové večery, tematické večery so živou hudbou a hra biliardu. Neskôr večer sa v hotelovom klube konajú diskotéky. Fitness centrum ponúka za poplatok poradenstvo osobného trénera a wellness centrum ponúka rôzne masáže tela.

Stravovanie

All Inclusive formule zahàňa: raňajky (7.00-10.30), obed (12.00-14.00), večeru (19.00-21.30), všechny jedlá formou bufetu v hlavní restauraácii a občerstvenie podávané v snack bare (12.00-17.00). Hotel má 4 bary, kde sa podávajú exotické alkoholické aj nealkoholické nápoje a koktaily (10.00-02.00), navíc v plážovom bare káva, čaj a koláčiky od 15.00-17.00. Animačný a sportovní program (zdarma, zahrnutý vo vzorci All Inclusive) realizovaný animátormi, včetně: vodného póla, šípok, aqua aerobiku, miniklubu pre deti, basketbalu. V hoteli je tanečný klub, do 02:00 hod. sa konajú diskotéky s nápojmi; možnosť výučby salsy a merengue, každú nedeľu sa koná "Karibská noc" so živou hudbou (nutná rezervácia); denne večerná animácia spojená s rôznymi predstaveniami. Na pláži si můžete užít širokú škálu športov: plážový volejbal, kajaky, windsurfing, lekcie potápania (za poplatok).

.
Miestna kategória

***

K dispozícii pre hostí

Recepce s lobby barem, bazén s rozlohou 2000 m2 obklopený bujnou vegetáciou, dětské brodítko a ihrisko, 3 restauraácie (3-krát týždenne živá hudba pri večeri) a reštaurácia a la carte, bar pri bazéne a na pláži, vírivka, basketbalové ihrisko, 2 tenisové kurty, stolný tenis, posilňovňa, telocvičňa, práčovňa, salón krásy, internetový kútik, taxi, požičovňa áut, minimarket, zlatníctvo.

Podľa nášho názoru

Skvělý hotel před zákazníky, kteří hledají mnoho zábavy v areáli hotelu a mají rádi aktivitu.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Upozornění! Základní cena nezahrnuje případný povinný příplatek za Štědrovečerní nebo Silvestrovskou večeři (týká se pouze vánočních/silvestrovských termínů). Výši povinného příplatku v těchto termínech Vám sdělí pracovníci CK. 



Níže naleznete seznam tipů a věcí, které si bezpodmínečně musíte vzít s sebou, a které jsou
doporučené
:

1. cestovní pas (doporučujeme vzít si s sebou také fotokopii pasu)
2. hotovost v amerických dolarech (USD). Přijímají se pouze nepoškozené bankovky co
nejmenší nominální hodnoty (rozměnit hotovost na místě je téměř nemožné)
3. sluneční brýle, šátek/šálu na ochranu krku, klobouk či jinou pokrývku hlavy
4. krém s vysokým UV filtrem
5. lehký rychleschnoucí ručník a plavky
6. taštičku nebo malé pouzdro, které lze umístit pod oděv a dostatečně tak zabezpečit doklady a peníze (zejména během prohlídek města/výletů)
7. plavecké brýle (volitelné)
8. pokud byste chtěli přivézt nějaké dárky pro místní obyvatele, doporučujeme oblečení,
školní potřeby, pastelky, tužky, papír na kreslení pro děti nebo léky, zejména paracetamol a léky proti průjmu


Měna

Ve Venezuele je oficiální měnou bolívar, ale všude můžete platit v USD bankovkami malých
nominálních hodnot. Je nezbytné vzít si s sebou hotovost v USD (bankovky do 50 USD).
Platby kartou jsou možné pouze málo kde.


Zásuvky

Dva tenké ploché kolíky. Doporučuje se zakoupit univerzální adaptér; na místě je obtížné jej
sehnat.

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Upozornění! Pasové údaje (číslo cestovního pasu, datum vydání a datum jeho platnosti) musí být doplněny do rezervace nejpozději 7 dní před odletem. V případě pozdějšího nákupu zájezdu, doplňte prosím pasové údaje do rezervace v momentě prodeje.

Pokud pasové údaje nebudou v rezeraci uvedeny, nemusí být klienti vpuštěni na palubu letadla.

Upozornění k přeletu

Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).

Mapa

Hodnocení

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč