Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek0
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek1
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek2
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek3
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek4
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek5
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek6
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek7
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek8
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek9
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek10
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek11
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek12
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek13
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek14
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek15
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek16
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek17
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek18
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek19
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek20
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek21
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek22
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek23
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek24
Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa Obrázek25

Vinpearl Resort Phu Quoc & Spa

Vietnam - Phu Quoc
Pobytový
S výhledem na moře
Wi-Fi
Posilovna
SPA
Exkluzivní
Bazén
Přímo na pláži

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Hotel Vinpearl Resort & Spa Phu Quoc se nachází na ostrově Phu Quoc v Thajském zálivu. Tento luxusní resort nabízí svým hostům nádherný výhled na moře a krásné pláže. Nachází se v blízkosti mnoha turistických atrakcí, včetně národního parku Phu Quoc, a poskytuje pohodlný přístup k místním obchodům, restauracím a zábavě. Díky své malebné poloze a rozsáhlému vybavení je Vinpearl Resort & Spa Phu Quoc ideálním místem pro relaxační dovolenou u moře.

Pláž

Hotel se nachází přímo na písečné pláži a má oddělenou soukromou část pro hosty. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici zdarma.

.

K dispozici pro hosty

24hodinová recepce, výtahy, 2 restaurace, 2 bary, kavárna, venkovní bazén, dětské hřiště, kulečník, Wi-Fi, fitness centrum. Za poplatek: lázeňské a wellness centrum, masáže, sauna, vířivka, prádelna, půjčovna kol, tenisový kurt, zařízení pro vodní sporty, konferenční místnosti a golfové hřiště.

Internet

V celém areálu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering

Snídaně (6:00-10:30) se podává formou bohatého bufetu v restauracích Nemo a Seashell. Za příplatek je možné si objednat také plnou penzi: obědy (12:00-14:00) a večeře (18:00-22:00) formou bufetu (za poplatek; příplatek pro dítě do&nbsp4 let se neuplatňuje, rodič se s dítětem dělí o svůj pokrm). Kromě toho je za příplatek k dispozici také restaurace a'la carte "Pepper restaurant" (16:00-22:00).

Sportovní a animační program

Hotel&nbspnabízí rozsáhlý sportovní a animační program, aby se hosté během svého pobytu zabavili a byli aktivní. Sportovní program zahrnuje řadu aktivit, jako je plážový volejbal, fotbal, tenis, fitness nebo jóga. Kromě toho hotel pořádá animační aktivity pro děti i dospělé, včetně večerních uměleckých představení, živých koncertů, tanečních vystoupení a různých her a aktivit.

Webové stránky Místní kategorie

*****

Podle našeho názoru

Vinpearl Resort & Spa Phu Quoc je definicí luxusu a relaxace na malebném ostrově Phu Quoc. Hotel zaujme nejen krásným výhledem na moře, ale také skvělou úrovní ubytování a špičkovými službami. Rozsáhlý sportovní a animační program poskytuje spoustu zábavy pro hosty všech věkových kategorií, díky čemuž se váš pobyt stane nezapomenutelným zážitkem.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti PLL LOT typu Dreamliner (přímý let) na Phu Quoc, transfer: letiště - hotel - letiště, letištní taxy, ubytování: 7 nebo 14 nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti, služby polského delegáta ve Vietnamu, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel). 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety (v polském jazyce při min. počtu 15 osob), stravu jinou než je uvedena v popisu hotelu, ostatní osobní výdaje. Základní cena zájezdu nezahrnuje poplatek za vietnamské vízum.

Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Wietnam - Wyspa Phu Quoc - wczasy

Program

Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na http://r.pl/rozklady

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování a koupání v moři. Možnost využití fakultativních výletů. 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Jiné

Přelet:    
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let).

Měna
Doporučujeme si vzít americké dolary, i když si můžete také vyměňovat eura nebo jinou běžně uznávanou měnu. Peníze lze vyměnit v mnoha bankách a směnárnách i v hotelech. Doporučujeme vzít s sebou bankovky v dobrém stavu: v zemích jihovýchodní Asie nejsou akceptovány poškozené, roztrhané, špinavé bankovky atd. - směnárny a banky je odmítají vyměňovat. V případě amerických dolarů je třeba upozornit, aby to byly bankovky nejnovější edice - po roce 2000 („barevná“ řada).

Telefony
Doporučujeme před odjezdem zkontrolovat u svého mobilního operátora, že ve výchozím nastavení Vašeho roamingu je povolena země Vietnam. U některých operátorů lze roaming povolit jen na vyžádání.

Víza

Obyvatelé České republiky pro vstup na ostrov Phu Quoc nepotřebují vízum.

Pokud byste však během svého pobytu chtěli ostrov opustit a navštívit vietnamskou pevninu, je potřeba mít vízum (vyřizuje se on-line ještě před odletem do Vietnamu).

Mapa

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 5.9 Kč