Floria Beach Hotel Obrázek0
Floria Beach Hotel Obrázek1
Floria Beach Hotel Obrázek2
Floria Beach Hotel Obrázek3
Floria Beach Hotel Obrázek4
Floria Beach Hotel Obrázek5
Floria Beach Hotel Obrázek6
Floria Beach Hotel Obrázek7
Floria Beach Hotel Obrázek8
Floria Beach Hotel Obrázek9

Floria Beach Hotel

Turecko
Pobytový
Pláž do 100 m
V/blízko centra
S výhledem na moře
Wi-Fi
Bazén se sladkou vodou
Komorní, malý
Bazén
Lehátka zdarma

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Moderní hotel se nachází přímo u moře s přímým přístupem na slavnou Kleopatřinu pláž. Hotel leží cca 3 km od centra Alanye s krásným přístavem, četnými bary, restauracemi, bazarem a obchody. Nejbližší zastávka místní autobusové dopravy se nachází přímo u hotelu. Cca 100 m od hotelu je promenáda, kterou lze dojít do centra Alanye.

 

Pláž

Hotel se nachází přímo u slavné Kleopatřiny pláže. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma. Plážové osušky - za poplatek (cca 2 EUR/osuška/den, záloha 5 EUR k dispozici od 9:00 do 11:00). Pláž je písečná s jemnými oblázky a její velikost může záviset na přílivu a odlivu.

K dispozici pro hosty

Recepce, výtah, prostorná lobby, restaurace s nádherným výhledem na moře a Alanyjskou pevnost, stylový bar u bazénu se stoly na terase pod krásnými stinnými kaučukovníky. Hosté hotelu mohou využívat malý bazén, který je obklopen sluneční terasou s lehátky a slunečníky (zdarma).

Internet

V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering

All Inclusive: snídaně (07:30-10:00), pozdní snídaně (10:00-10:30), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:30-21:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Navíc: občerstvení během dne (15:00-17:00), zmrzlina, káva a čaj (17:00-18:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10:30-23:00). Za příplatek: dovážené nápoje, turecká káva a čerstvě vymačkané džusy.

Sportovní a animační program

Hotel nabízí svým hostům stolní tenis a šipky. Za poplatek: vodní sporty na pláži nedaleko hotelu.

 

Webové stránky Místní kategorie

****

Podle našeho názoru

Velmi atmosférický, nově zrekonstruovaný a elegantně zařízený hotel v butikovém stylu. Má skvělou polohu u Kleopatřiny pláže a v blízkosti bohatého nočního života, který Alanya nabízí. Vřele doporučujeme zejména párům a těm, kteří hledají večerní zábavu a poznávání. Hotel má velmi příjemnou atmosféru, navíc je chválen za přátelskou obsluhu a velmi dobré jídlo.

Umiestnenie

Moderní hotel sa nachádza priamo pri mori s priamym prístupom na známu Kleopatrinú pláž. Len asi 3 km od centra Alanye s krásnym prístavom, množstvom barov, reštaurácií, bazárom a obchodmi. Najbližšia zastávka miestnej dopravy sa nachádza priamo pri hoteli. Približne. 100 m od hotelu sa nachádza promenáda, po ktorej sa dostanete do centra Alanye.

.
Webová lokalita Športový a animačný program

Hotel nabízí stolný tenis a šípky, které mohou hostia využívať. Za poplatok: vodné športy na pláži v blízkosti hotela.

.
Stravovanie

All Inclusive: raňajky (07:30-10:00), neskoré raňajky (10:00-10:30), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:30-21:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Také: občerstvenie počas dňa (15:00-17:00), zmrzlina, káva a čaj (17:00-18:00). Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje (10:30-23:00). Za poplatok: importované nápoje, turecká káva a čerstvo vylisované džúsy.

.
Miestna kategória

****

K dispozícii pre hostí

Recepce, výtah, priestranná vstupní hala, restauraácia s nádherným výhľadom na more a hrad Alanya, atmosférický bar pri bazéne so stolmi na terase pod krásnymi kaučukovníkmi poskytujúcimi tieň. Hostia hotela môžu využívať malý bazén, ktorý je obklopený slnečnou terasou s bezplatnými ležadlami a slnečníkmi.

Podľa nášho názoru

Velmi atmosférický, nově zrekonstruovaný a elegantně zařízený hotel v boutique stylu. Má výbornou polohu na pláži Kleopatra, v blízkosti bohatého nočního života, který Alanya nabízí. Vrelo odporúčame párom a osobám zameraným na večernú zábavu a prehliadku pamiatok. Hotel má velmi příjemnou atmosféru a navíc je chválený za přátelské služby a velmi dobré jídlo.

.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 

Víza

Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

Sezónnost

Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.

Mapa

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč