Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek0
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek1
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek2
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek3
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek4
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek5
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek6
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek7
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek8
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek9
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek10
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek11
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek12
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek13
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek14
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek15
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek16
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek17
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek18
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek19
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek20
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek21
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek22
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek23
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek24
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek25
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek26
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek27
Ibersol Almunecar Beach & SPA Obrázek28

Ibersol Almunecar Beach & SPA

Španělsko - Costa del Sol - Almunecar
Pobytový
Pláž do 100 m
Wi-Fi
Posilovna
Wellness
Bazén se sladkou vodou
Mezinárodní animace
Rodinný
V/blízko centra
Bazén
Skluzavky

Vše co potřebujete vědět o zájezdu

Hotel

Umístění

Na samotné pláži (směs tmavého písku, štěrku a oblázků s ulicí, po které se dá projít), vedle promenády a cyklostezky dlouhé několik kilometrů, několik minut chůze od historického centra Almunecaru. Hospody, restaurace a obchody v okolí. Asi 2 km od hotelu se nachází malý vodní park. Na letiště v Malaze je to přibližně 80 km.

.

Pláž

Hotel se nachází na pláži (směs tmavého písku, štěrku a oblázků) - ulice, po které se dá chodit. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 10Eur/osoba). Hotel poskytuje osušky k bazénu (výměna cca 1Eur, záloha cca 10 Eur).

.

K dispozici pro hosty

Recepce, vstupní hala, 2 výtahy, restaurace, 2 bary, snack bar u bazénu (červenec-srpen), sluneční terasa s palmami, lehátky a slunečníky, hlavní bazén s vířivkou, malý bazén se skluzavkou, dětské brouzdaliště (v bazénech sladká voda), dětské hřiště, miniklub (červenec-srpen, pouze o víkendech), hlídání dětí (za poplatek), praní a žehlení prádla (za poplatek), pokojová služba (za poplatek, k dispozici od 11.00 hod.):00-13:00, 19:00-21:00), půjčovna aut, garáž (za poplatek), obchod se suvenýry. Internet a wifi stanice v celém hotelu (za poplatek). Hotel poskytuje ručníky k bazénu (záloha + cca 1 Eur za výměnu). Na pláži lehátka a slunečníky za poplatek cca 5 Eur/osoba.

Internet

Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma.

.

Catering

Snídaně a večeře se podávají formou bohatého bufetu. Je možné si připlatit za All Inclusive:

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní víno, pivo a voda k jídlu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje dle karty All Inclusive v barech (informace o otevírací době jednotlivých barů na místě, nápoje podávané do 24:00), občerstvení 11:00-19:00, odpolední čaj (zákusek, káva).

.

Sportovní a animační program

Zdarma: posilovna, ping pong, pétanque, stolní hry, minigolf (nutná záloha na vybavení). Placené: pronájem wellness zóny (cca 15 Eur/osoba), lázně, , kulečník, mini kasino, pádlo, Hotel zajišťuje bohatý animační program pro děti i dospělé.

.

Webové stránky Místní kategorie

Hvězdy: ****

Podle našeho názoru

Prostorné pokoje, vynikající kuchyně a služby si jistě získají vaše sympatie, zatímco bazény a animace potěší ty nejmenší. Navíc se jedná o malou, půvabnou vesničku - rozhodně ne pro milovníky diskoték a pestrého nočního života.

Program:

Cena

Základní cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní poplatky, transfer letiště – hotel – letiště, 7,10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravu dle popisu ubytování, polsky mluvícího delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlům (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak), osobní výdaje.

 

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem na stanovišti Rainbow Tours. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady

 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.

 

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, (přesnou hodinu srazu poskytne delegát na místě), návrat do Polska. 

 

Jiné

COSTA DEL SOL - obecné informace
 


Měna
EUR - Euro. Lze platit platebními kartami a vybírat z bankomatů. V turistických oblastech se nachází mnoho míst, na nichž lze vyměnit peníze.

 

Spropitné
Je vhodné nechávat malou částku jako spropitné zejména řidičů na fakultativních výletech a číšníkům v restauracích. V některých případech může být spropitné přičteno k ceně. 

 

Vízum
Obyvatelé ČR mohou cestovat s platným průkazem totožnosti nebo cestovním pasem.

 

Čas
Stejný jako v ČR.

 

Orientační ceny
Oběd v restauraci od 10 EUR, voda 1 litr - 1 EUR, pivo v baru od 1,5 EUR, káva od 1 EUR.

 

Elektřina
Napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými typy zástrček fungují bez obtíží. 

 

Telefony
Mobilní telefony fungují po celém Španělsku. Prosíme o seznámení se s tarifními podmínkami roamingu u Vašeho operátora před odjezdem na dovolenou.  


 
Costa del Sol
Toto slunečné pobřeží je turistickou oblastí v jihovýchodní Andalusii, na Středozemním moři, která se táhne od Gibraltaru po pobřeží Almerie. Je rozděleno na východní část Costa Tropical se středisky Almunecar, Nerja, Torrox a západní část (Occidental) se středisky Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas Costa, Marbella a Estepona. Malaga je největší město na pobřeží. Kromě dobře připraveného turistického zázemí se pobřeží může pochlubit obrovským počtem golfových hřišť - proto je také Costa del Sol nazývá Costa del Golf.


 
Letoviska na Costa del Sol
 


Torremolinos, Benalmadena i Fuengirola
Nejstarší rekreační střediska Costa del Sol, které přitahují největší počet turistů. Vyznačují se největší hotelovou základnou, širokými a dlouhými plážemi, starými městy s vinutými uličkami, obchody, restauracemi, bary, kluby a mezinárodní atmosférou. Ideální místo pro ty, kteří mají rádi rušná střediska, ale i pro ty, kteří hledají bohatý noční život. Cestování po lokalitách usnadňuje místní doprava, která je také propojena s přístavním městem Málaga.


 
Estepona
Nejmladší letovisko na západním pobřeží, nadále více španělské než kosmopolitní. Ale v žádném případě to neznamená, že je nudné. Estepona láká turisty především svým okouzlujícím starým městem s dlážděnými uličkami, stejně jako svou krásnou pláží a promenádu. K tomu všemu kavárny, restaurace a tapas bary, kde s večerními hodinami toto město ožívá. Při dobré viditelnosti je z hotelů v oblasti Estepone vidět až na pohoří Gibraltar.


 
Marbella / Puerto Banus
Opravdu luxusní letoviska. Kotví zde ty nejdražší jachty a nemovitosti zde nakupují lidé z titulních stran tisku. Přímořská promenáda je plná luxusních obchodů a restaurací. Tady všechno stojí víc a sází se pouze na kvalitu. Přístav v Puerto Banus je považován za nejkrásnější ve Španělsku.
 
 
Letoviska na Costa Tropical
 
Torrox
Malé tiché letovisko se nachází cca 50 km východně od Málagy - pro všechny, kteří se chtějí dostat pryč od rušných středisek.


 
Almunecar
Stále rostoucí rekreační středisko se nachází cca 75 km od Málagy.  I když Almunecar nepatří mezi velká střediska, má vše, co je třeba pro příjemnou dovolenou - bohatou historii, památky, krásné pláže, dlouhou promenádu s malým centrem s restauracemi a bary.


 
Odlety: Varšava, Katovice, Gdaňsk a Poznaň. Sraz na letišti u přepážky Rainbow Tours 2 hod. před odletem. Aktuální letový řád sledujte na .

 

Sezónnost

Ve Španělsku je obvykle hlavní sezóna v období od 1.7. do 31.8.

Mapa

Počasí

Hodnocení r.pl

Nejbližší termíny do hotelu

Pobočka Ostrava

Nádražní 142/20
702 00 Ostrava, Moravská Ostrava

Otevírací doba

Po - Ne 09:00 - 20:00

Číslo účtu: 7677799901 / 5500

Obchodujeme s aktuálním kurzem 1zł = 6.0 Kč